Рецепт Фарш з грибів і спецій

Рецепт Фарш з грибів і спецій
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Рецепт грибний фарш — приготування фаршу з грибів, крекерів, петрушки, сиру, вершків, чебрецю і естрагону. Фарш можна використовувати в якості начинки для риби.

опис приготування:

подрібнити часник. У великій каструлі на середньому вогні розтопити вершкове масло.

Між іншим, в кухонному комбайні або блендері подрібнити разом цибулю і гриби. Обсмажити часник в олії, додати цибульний-грибну суміш, лавровий лист, чебрець, естрада, сіль і перець.

Зменшити вогонь до мінімуму. Перемішати і смажити близько 7 хвилин. Додати вершки, кип'ятити на повільному вогні протягом 3 — 4 хвилин, потім додати крекери і смажити 1 хвилину. Зняти з вогню. Посипати фарш тертим сиром пармезан.


  • вершкового масла— 6 Ст. ложок
  • лука— 1/2 штуки
  • грибів— 240 грам
  • часнику— 1 зубчик
  • лавровий лист— 1 штука
  • чебрець— 1/2 чайних ложки
  • естрагону— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • перцю— 1/8 чайних ложки
  • жирних вершків— 1/2 склянки
  • крекерів— 16 штук
  • петрушки— 2 Ст. ложки
  • сиру пармезан— 3 Ст. ложки
подрібнити часник. У великій каструлі на середньому вогні розтопити вершкове масло.

Між іншим, в кухонному комбайні або блендері подрібнити разом цибулю і гриби. Обсмажити часник в олії, додати цибульний-грибну суміш, лавровий лист, чебрець, естрада, сіль і перець.

Зменшити вогонь до мінімуму. Перемішати і смажити близько 7 хвилин. Додати вершки, кип'ятити на повільному вогні протягом 3 — 4 хвилин, потім додати крекери і смажити 1 хвилину. Зняти з вогню. Посипати фарш тертим сиром пармезан.


Подібні рецепти

Фарш з грибів, каштанів і ковбаси

Салат з грибів

Рецепт приготування апетитного фаршу з білих грибів, каштанів і ковбаси, яким можна начинити індичку. опис приготування: Залити білі гриби окропом, дати вбратися протягом приблизно 30 хвилин. Тим часом підсмажити бекон у великій сковороді на середньому вогні, часто помішуючи, до хрусткої скори...

Фарш для фрикадельок для супу

Фарш для фрикадельок для супу

Для супу або для гасіння фрикадельки — прекрасне доповнення. Рецепт фаршу для фрикадельок для супу на всі випадки життя! опис приготування: Для приготування фаршу для фрикадельок для супу я беру курятину — грудки. Перемелюю їх на фарш, це просто і швидко. До речі, отримані фрикадельки я викори...

Фарш з курячих сердечок

Фарш з курячих сердечок

вельми економне, дуже апетитне і досить просте блюдо, яке стане чудовою ідеєю для основного, — це фарш з курячих сердечок в домашніх умовах, запечений в духовці. опис приготування: Якщо ви ще не знаєте, як приготувати фарш з курячих сердечок оригінально, тоді звернути увагу на цей варіант. Дос...

Фарш куриный со свининой

Фарш куриный со свининой

Для приготовления фарша можно смешивать несколько видов мяса, что придаст блюду сочности, пикантности и насыщенности. В данном случае предлагаем попробовать, как приготовить фарш куриный со свининой. опис приготування: Такой фарш можно использовать для приготовления котлет, голубців, фрикаделе...

Фарш на сковороді

Фарш на сковороді

Нагодувати голодну сім'ю вам допоможе рецепт фаршу на сковороді. Приготування не забере багато часу і сил, проте страва вийде дуже ситне. Типове блюдо домашньої кухні — просто і смачно. опис приготування: Мати в холодильнику упаковку фаршу завжди корисно, тому що фарш — це така штука, з якої б...