Рецепти muscleman.com.ua

Грибна піца

Грибна піца

Рецепт приготування смажених на грилі грибів портобелло з начинкою з помідорів чері, часнику, сиру і шинки. опис приготування: Нагріти гриль до середньої температури. змішати помідори, чебрець, 2 чайні ложки оливкової олії, смажений часник, сіль і перець в маленькій мисці і перемішати. Відклас...

Грінки з сиром

Грінки з сиром

Грінки з сиром відмінно послужать і в якості ситного сніданку, і для швидкого перекусу. Пропоную простий рецепт цього британського, як виявилося, страви для любителів простих закусок. опис приготування: якщо знайдете, то використовуйте для грінок з сиром смачний сир — англійська чеддер, наприк...

Суп-пюре з печерицями

Суп-пюре з печерицями

Спасибі моєму чоловікові за те, що він мені півтора роки тому подарував блендер. Завдяки цьому я можу робити так багато нових страв. Деякі з них стали одними з улюблених. наприклад, цей грибний супчик. опис приготування: Тепер я не можу уявити сімейне меню без крем-супів. Розповім вам самий кл...

Печериці з сулугуні

Печериці з сулугуні

традиційні грибочки, які люблять в Грузії, ви можете приготувати в якості закуски і на ваш святковий стіл. Рекомендую дуже простий рецепт відмінною закуски — печериць з сулугуні! опис приготування: Дуже проста закуска, зате виглядає як ефектно! Для приготування печериць з сулугуні вибирайте ве...

Шоколадний пиріг в сковороді

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Цей шоколадний пиріг готується дуже швидко. Усе, що вам потрібно, просто перемішати в мисці всі інгредієнти і вилити отримане тісто в сковороду. Також це незамінний рецепт для несподіваних гостей. опис приготування: Подавайте шоколадний пиріг з ванільним морозивом. вершкового масла— 110 гра...

Смузі з вівсянкою

Смузі з вівсянкою

Всі знають про користь вівсяної каші, крім малюків, які не бажають її їсти. Смузі з вівсянкою прекрасний варіант нагодувати нехочуху. опис приготування: Зваріть заздалегідь вівсяну кашу, а після додайте її в коктейль з кефіру або йогурту, молока. Смузі з вівсянкою готуватися просто — варену ка...

Гриби, фаршировані фаршем

Гриби, фаршировані фаршем

гриби, фаршировані фаршем, — сніданок, яка стане відмінною прикрасою будь-якого святкового столу. І, повірте мені, в кінці вечора тарілка обов'язково буде порожня, а гості задоволені. опис приготування: що, підготовка святкового столу — це ціле мистецтво, а гостей в наш час досить важко здивув...

Стейк зі свинини на мангалі

Стейк зі свинини на мангалі

Якщо у вас немає часу на маринування шашлику, або ви просто хочете приготувати щось просте, швидке і смачне на вогні, раджу зробити стейк зі свинини на мангалі. Відмінна ідея для пікніка! опис приготування: Я рекомендую не додавати нічого крім солі і перцю. Але при бажанні ви можете доповнити ...

Яловичий рулет з макаронами

Яловичий рулет з макаронами

Незвичайний рецепт рулету, в якому тісто знаходиться не зовні, а всередині м'ясної оболонки опис приготування: Спочатку варимо макарони в киплячій підсоленій воді до готовності. Відкидаємо готові макарони на друшляк, щоб дати воді стекти. Потім додаємо масло, перемішуємо і залишаємо під закрит...

Свиняча відбивна, загорнута в бекон, в пікантному соусі

Свиняча відбивна, загорнута в бекон, в пікантному соусі

Рецепт приготування свинячої відбивної, загорнутої в бекон, в пікантному соусі. Дійсно пікантне і оригінальне блюдо,можна подати на будь-який святковий стіл. опис приготування: Розігріти жаровню духовки і встановити стійку приблизно в 6 дюймах від джерела тепла. Оберніть кожну свинячу відбивну...

Суп-пюре з гарбузом і сочевицею

Суп-пюре з гарбузом і сочевицею

ароматний, легкий і поживний суп. Готується дуже просто і швидко, а за смаком дуже хороший! Яскраві прянощі надають йому злегка екзотичний східний колорит. Спробуйте! опис приготування: Сочевиця багата на рослинний білок і вариться набагато швидше за інших бобових. Це робить її улюбленицею го...

HAPAM

HAPAM

Хапама - традиційне блюдо вірменської кухні. Хапама - це гарбуз, фарширована рисом і сухофруктами з додаванням меду. Це десертне блюдо. Дуже смачно і просто! опис приготування: Рецепт традиційний вірменський, тому точно дотримуйтесь рецептурі і технології приготування. гарбуз— 1 штука Рис кр...

Шашлик з сейтан

Шашлик з сейтан

Для тих, хто не їсть продукти тваринного походження, пропоную приготувати шашлик з сейтан. Це такий замінник м'яса на основі пшеничного глютену. опис приготування: Сейтан за текстурою виходить пружним, але не гумовим, з насиченим смаком. Докладніше, як приготувати шашлик з сейтан, я розповім н...

Грибна солянка пісна

Грибна солянка пісна

Солянка може бути не тільки рибної або м'ясної. Дуже смачною виходить грибна солянка, до того ж, вона пісна. Значить вона цілком підходить вегетаріанцям і тим, хто дотримується посту. вийде смачно! опис приготування: За що я люблю цей суп, так це за те, що грибна солянка вариться дуже швидко і...

Щи м'ясні

Щи м'ясні

Рецепт приготування російських м'ясних щей на яловичому бульйоні з шинкою, квашеною капустою, цибулею, картоплею і часником. опис приготування: Щи - одне з перших національних страв російської кухні. Протягом багатьох століть рецепти зазнавали змін, з'являлося багато нових різновидів щей, але ...

Суп з червоної риби

Суп з червоної риби

Якщо ви великий любитель перших страв і риби, тоді цей рецепт для вас. Дотримуючись всіх рекомендацій ви дізнаєтеся, як приготувати суп з червоної риби в домашніх умовах! опис приготування: Вершковий суп з червоної риби стане чудовою альтернативою звичним перших страв. Рибу можна вибирати, вих...

Шоколадне печиво Павутина

Шоколадне печиво Павутина

Це шоколадне печиво з намальованою на ньому павутиною стане відмінним десертом для Хеллоуїна! опис приготування: 1. Розігріти духовку до 180 градусів. змішати борошно, какао, розпушувач і сіль, добре перемішати віночком. Покласти рослинний жир у велику миску і збивати міксером на середній швид...

Бурякове суфле з апельсиновим курдом

Бурякове суфле з апельсиновим курдом

Рецепт приготування бурякового суфле з апельсиновим курдом. Для приготування суфле за цим рецептом використовується достатня кількість інгредієнтів, основні з яких: буряк, яйця, сік, rikotta кількість порцій: 4 Апельсиновий сік— 50 мілілітрів апельсинова цедра— 3 чайних ложки Буряк— 250 грам жо...

Соус «Passat»

Соус «Passat»

Соус & Quot; Пассат" — це "; основа-основ" італійської кухні, є протерті і уварені помідори, згодом на основі пасати готуються найрізноманітніші соуси для пасти, піци, лазаньї. опис приготування: Цей рецепт приготований в зимовому варіанті, з використанням сухого базиліка і тепличних помідорів...

Фаршированные бублики

Фаршированные бублики

Рецепт приготування фаршированих бубликів. блюдо традиційне, але дуже апетитне і веселе, до того ж, смачне. опис приготування: Основними інгредієнтами даного блюда є бублики і телячий фарш. Готувати цю страву зовсім не складно. соус томатний— 80 грам Бублики— 400 грам спеції— — За смаком фа...