Рецепт Грибна піца

Рецепт Грибна піца
Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв.
Рецепт приготування смажених на грилі грибів портобелло з начинкою з помідорів чері, часнику, сиру і шинки.

опис приготування:

Нагріти гриль до середньої температури.

змішати помідори, чебрець, 2 чайні ложки оливкової олії, смажений часник, сіль і перець в маленькій мисці і перемішати. Відкласти в сторону.

Змастити верхню і нижню частину кожного гриба маслом, що залишилося. Посипати сіллю і перцем і смажити на грилі, поки гриби не стануть м'якими, близько 4 хвилин з кожного боку.

Викласти гриби на обробній дошці. Розподілити томатну суміш рівномірно на кожному грибі. Посипати зверху сиром. Впорядкувати скибочку шинки на кожному грибі і 1 столову ложку соусу песто.

впорядкувати 1 гриб на кожній з 4 тарілок і подавати.


  • помідорів чері— 220 грам(розрізаних навпіл )
  • свіжого листя чебрецю— 4 чайних ложки
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • жареного чеснока— 1 Ст. ложка
  • сіль і мелений чорний перець— — За смаком
  • грибів портобелло— 1.2 кілограма
  • тертого сыра— 15 грам
  • шинки— 4 скибочки
  • соусу песто з базиліка— 4 Ст. ложки
Нагріти гриль до середньої температури.

змішати помідори, чебрець, 2 чайні ложки оливкової олії, смажений часник, сіль і перець в маленькій мисці і перемішати. Відкласти в сторону.

Змастити верхню і нижню частину кожного гриба маслом, що залишилося. Посипати сіллю і перцем і смажити на грилі, поки гриби не стануть м'якими, близько 4 хвилин з кожного боку.

Викласти гриби на обробній дошці. Розподілити томатну суміш рівномірно на кожному грибі. Посипати зверху сиром. Впорядкувати скибочку шинки на кожному грибі і 1 столову ложку соусу песто.

впорядкувати 1 гриб на кожній з 4 тарілок і подавати.


Подібні рецепти

Грибна піца на грилі

Коктейль Солоний пес

Ми звикли до найрізноманітніших видів піци: відкрита, закрита, на тонкому тесті, на товстому. А що якщо зробити піцу без тесту? «Неможливо!», - подумаєте ви і матимете рацію. опис приготування: Замість основи з тіста можна використовувати капелюшок гриба. Цей варіант - відмінний вибір для тих,...

Грибна Брускетта

Грибна Брускетта

Брускетта - класична італійська закуска, що складається з підсушеного шматочка багета з начинкою. Але в моєму рецепті ви хліба не знайдете. подивіться, як приготувати грибну брускетту! опис приготування: Грибна Брускетта - це гаряча закуска, яка швидко і легко готується, а результат - смачне в...

Грибна ікра на зиму

Грибна ікра на зиму

Для зимового застілля немає краще закуски, ніж грибочки. Вони можуть маринованими, смаженими або у вигляді ікри. Дозвольте поділитися рецептом і показати, як приготувати грибну ікру на зиму! опис приготування: Грибну ікру можна робити з різних грибів, я навіть іноді заважаю, наприклад, підосич...

Грибна ікра з часником

Грибна ікра з часником

Грибна ікра з часником, з додаванням ніжних смачних вершків — це просто ідеальний варіант гарніру для будь-якої страви. Ніжна і апетитна ікра підійде також для бутербродів. опис приготування: Готувати ікру будемо з печериць, додамо морква, цибуля і часник. Також особливу родзинку ікрі додасть ...

Грибна ікра з морквою і цибулею

Грибна ікра з морквою і цибулею

Як зимової заготовки приготуйте смачну грибну ікру з морквою і цибулею. Взимку таке частування першим полетить зі столу! опис приготування: Грибна ікра з морквою і цибулею готується з простих і доступних інгредієнтів, її можна з легкістю заготовити на зиму, причому зберігатися вона буде в звич...