Рецепт Щи м'ясні
Рецепт приготування російських м'ясних щей на яловичому бульйоні з шинкою, квашеною капустою, цибулею, картоплею і часником.
опис приготування:
Щи - одне з перших національних страв російської кухні. Протягом багатьох століть рецепти зазнавали змін, з'являлося багато нових різновидів щей, але щі на основі м'яса завжди були найсмачнішими, ситними і наваристими. До складу м'ясних щей входять в рівних кількостях яловичина, курятина і шинка. За бажанням ви також можете додати сосиски.
приготування:
нарізати цибулю, моркву і картоплю невеликими шматочками. У велику каструлю помістити яловичину і шинку, залити водою і довести до кипіння. Додати нарізані цибулю, моркву і картоплю і варити близько півтори години, поки яловичина НЕ буде наполовину готова. Додати перемішану з сіллю квашену капусту, лавровий лист, подрібнену петрушку, часник, подрібнений кріп, горошини чорного перцю і готувати протягом 1 годину. Подавати щі зі сметаною.
- яловичі голяшки— 500 грам
- шинка— 100 грам
- квашена капуста— 500-750 грам
- крем— 100 грам
- морква— 1 штука
- петрушка— 1 штука
- цибулини— 2 штуки
- картоплини— 1-1,5 штуки
- лавровий лист— 3 штуки
- часник— 4 зубчики
- кріп— 1 Ст. ложка
- горошини чорного перцю— 8 штук
приготування:
нарізати цибулю, моркву і картоплю невеликими шматочками. У велику каструлю помістити яловичину і шинку, залити водою і довести до кипіння. Додати нарізані цибулю, моркву і картоплю і варити близько півтори години, поки яловичина НЕ буде наполовину готова. Додати перемішану з сіллю квашену капусту, лавровий лист, подрібнену петрушку, часник, подрібнений кріп, горошини чорного перцю і готувати протягом 1 годину. Подавати щі зі сметаною.
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясні muscleman.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Р...' at line 1
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...
Солодко-гострі крильця
Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...