Рецепт Соус «Passat»

Рецепт Соус «Passat»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Соус & Quot; Пассат" — це "; основа-основ" італійської кухні, є протерті і уварені помідори, згодом на основі пасати готуються найрізноманітніші соуси для пасти, піци, лазаньї.

опис приготування:

Цей рецепт приготований в зимовому варіанті, з використанням сухого базиліка і тепличних помідорів, влітку цей соус буде виглядати набагато яскравіше. Але навіть в такому вигляді він здатний урізноманітнити вашу кухню, зробити її смачніше і різноманітніше.

  • помідори— 1 кілограм
  • Масло оливкове— 125  мілілітрів
  • перець гострий— 1 штука(по бажанню)
  • стебло селери— 1 штука
  • морква— 50 грам
  • Цибуля ріпчаста— 50 грам
  • базилік— 10 грам
  • часник— 2 зубчики
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Цукровий пісок— 1 Чайна ложка
Соус & Quot; Пассат На помідорах зробіть хрестоподібний надріз, покладіть в киплячу воду хвилини на 2, потім відкиньте на друшляк і промийте холодною водою.

Соус & Quot; Пассат Очищені помідори поріжте на невеликі шматочки.

Соус & Quot; Пассат Викладіть в каструлю порізані на шматочки помідори і уварюють протягом 20-25 хвилин.

Соус & Quot; Пассат Дрібно нарізану гострий перчик відправте в каструлю з соусом.

Соус & Quot; Пассат Приправте соус базиліком, бажано свіжим, але якщо немає свіжого базиліку, то сушений базилік його легко замінить. Додати сіль за смаком, додайте для збалансованості смаку 1- 1,5 чайної ложки цукрового піску, проваріть соус до загусання ще 10 хвилин.

Соус & Quot; Пассат" готовий, але я пропоную на основі цього соусу приготувати ще соус "; Болоньєзе ";.

Соус & Quot; Пассат Додайте обсмажені овочі до Пасаті.

Соус & Quot; Пассат Так на основі соусу "; Пасату" ви отримаєте соус "; Болоньєзе ";, який може бути використаний для лазаньї, пасти, піци.

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Смачний сир з кислого молока

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...