Рецепт Яловичий рулет з макаронами

Рецепт Яловичий рулет з макаронами
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Незвичайний рецепт рулету, в якому тісто знаходиться не зовні, а всередині м'ясної оболонки

опис приготування:

Спочатку варимо макарони в киплячій підсоленій воді до готовності. Відкидаємо готові макарони на друшляк, щоб дати воді стекти. Потім додаємо масло, перемішуємо і залишаємо під закритою кришкою.

Тепер готуємо м'ясну масу. М'якоть яловичини очищаємо і подрібнюємо в кухонному комбайні або м'ясорубці. Замочуємо сухарі в воді на 7-10 хв. Коли вони размягчатся, додаємо їх в м'ясо. все перемішуємо, солимо, перчимо і добре збиваємо.

На змочену водою серветку викладаємо м'ясну масу і формуємо її у вигляді прямокутника завтовшки 1-1,5 см. У центр укладаємо готові макарони, краю серветки з'єднуємо так, щоб краї фаршу знаходили один на інший. Кінці рулету защипуємо.

Розігріваємо духовку до 170 градусів.

Скачує рулет швом вниз на змащений маслом деко. На поверхню рулету наносимо малюнок, змащуємо яйцем і посипаємо сухарями.

Для того, щоб все краще пропеклося, робимо вздовж рулету кілька проколів.

випікаємо рулет 30-40 хвилин.

Коли страва готова, нарізаємо його на порції і прикрашаємо зеленню. В якості соусу найкраще використовувати кетчуп або томатну пасту.

Смачного!


  • яловичина— 700 грам
  • хліб пшеничний— 140 грам
  • молоко або вода— 200 грам
  • макарони— 300 грам
  • масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • яйце— 1 штука
  • сухарі— 40 грам
Спочатку варимо макарони в киплячій підсоленій воді до готовності. Відкидаємо готові макарони на друшляк, щоб дати воді стекти. Потім додаємо масло, перемішуємо і залишаємо під закритою кришкою.

Тепер готуємо м'ясну масу. М'якоть яловичини очищаємо і подрібнюємо в кухонному комбайні або м'ясорубці. Замочуємо сухарі в воді на 7-10 хв. Коли вони размягчатся, додаємо їх в м'ясо. все перемішуємо, солимо, перчимо і добре збиваємо.

На змочену водою серветку викладаємо м'ясну масу і формуємо її у вигляді прямокутника завтовшки 1-1,5 см. У центр укладаємо готові макарони, краю серветки з'єднуємо так, щоб краї фаршу знаходили один на інший. Кінці рулету защипуємо.

Розігріваємо духовку до 170 градусів.

Скачує рулет швом вниз на змащений маслом деко. На поверхню рулету наносимо малюнок, змащуємо яйцем і посипаємо сухарями.

Для того, щоб все краще пропеклося, робимо вздовж рулету кілька проколів.

випікаємо рулет 30-40 хвилин.

Коли страва готова, нарізаємо його на порції і прикрашаємо зеленню. В якості соусу найкраще використовувати кетчуп або томатну пасту.

Смачного!


Подібні рецепти

Яловичий антрекот з яблуками і цибулею

Яловичий рулет зі шпинатом і сиром

Рецепт приготування яловичого антрекота з яблуками і цибулею. Дуже смачна страва, яке допоможе вам урізноманітнити ваше меню. опис приготування: У великій сковороді без ручки, покритої антипригарним харчовим спреєм, підсмажити філе з усіх боків. Перекласти в каструлю і поставити на слабкий вог...

Яловичий рубець в томатному соусі

Яловичий рубець в томатному соусі

Зараз ми рідко готуємо рубець, і марно. Добре приготований рубець - смачне, поживна і дуже корисне блюдо. звичайно, досить клопітно, але безумовно воно того варто. опис приготування: Рубець містить велику кількість вітамінів групи В, в ньому зовсім немає вуглеводів, мало жиру і дуже багато бі...

Яловичий язик з солоним огірком

Яловичий язик з солоним огірком

Ви любите яловичий язик? Тоді салат з мови з солоними огірками вам теж сподобається. Я додаю маринована цибуля та горошок, виходить ситно і смачно! Отже, дивіться мій рецепт і пробуйте! опис приготування: Яловичий язик краще заздалегідь відварити і гарненько остудити, тоді він легко ріжеться к...

Яловичий стейк з чилі і салатом

Яловичий стейк з чилі і салатом

Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки меленого коріандру, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії і оцет. Приправити сіллю і перце...

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...