Рецепт Суп з червоної риби
Якщо ви великий любитель перших страв і риби, тоді цей рецепт для вас. Дотримуючись всіх рекомендацій ви дізнаєтеся, як приготувати суп з червоної риби в домашніх умовах!
опис приготування:
Вершковий суп з червоної риби стане чудовою альтернативою звичним перших страв. Рибу можна вибирати, виходячи зі своїх переваг. Відмінно підійде сьомга, лосось і форель. Ніжність супу надають вершки, а свіжість - зелень. Суп вийде живильним і цікавим, що дозволить йому залишитися вашим фаворитом.
- Червона риба— 350 грам(сьомга, лосось або форель)
- помідори свіжі— 300 грам
- Картопля— 400 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- вершки— 500 грам(не більше 20% жирності )
- Масло рослинне— За смаком
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- кріп— За смаком
2 Етап нарізки включає в себе подрібнення всіх овочів. Моркву натираємо на крупній тертці, цибулю ріжемо дрібними кубиками, а томати - середнім кубиком. Картоплю нарізаємо брусочками або кубиками.
3 Каструлю ставимо на вогонь, додаємо рослинне масло і обсмажуємо цибулю. Коли цибуля набуде золотистого відтінку, додаємо до нього моркву та помідори. Тушкуємо на середньому вогні, після чого заливаємо туди літр води. Доводимо все це до кипіння і закидаємо картопля. Додаємо спеції і добре перемішуємо.
4 Тепер приступаємо до риби. Порізану шматочками сьомгу або форель додаємо в бульйон, після чого відразу вливаємо 500 мл вершків. Варимо суп до повної готовності ще 5 хвилин, постійно перемішуючи.
5 Блюдо готово, смачного! Перед подачею посипаємо суп свіжим подрібненим кропом.
Подібні рецепти
Рецепт малосольной червоної риби
Філе червоної риби в духовці — практично делікатесне блюдо, яке точно буде в самому центрі уваги на вашому святковому столі. розповідаю, як приготувати це диво! опис приготування: Сьогодні вашій увазі — гранично простий рецепт філе червоної риби, запеченої в духовці. рецепт простий, проте стра...
Стейк з червоної риби
Що може бути смачніше, ніж хороший, ніжний і соковитий стейк із червоної риби, проганяє якісним білим вином в дружній компанії? розповідаю, як приготувати стейк із червоної риби. опис приготування: Я — великий любитель червоної риби, і для мене немає і не може бути нічого смачнішого, ніж добре...
Шашлик з червоної риби
Шашлик з червоної риби — це справжнє смакота. Приготувати такий шашлик просто, а з урахуванням того, що червона риба багата вітамінами, і корисно. Такий шашлик я зазвичай готую на пікнік. опис приготування: Якщо ви зробите все правильно, то шашлик з червоної риби буде просто танути у вас в рот...
Суп з червоної квасолі зі свининою
ситний, смачний і в той же час простий суп з червоної квасолі зі свининою можна готувати на обід і навіть вечеря. Незважаючи на присутність свинини в бульйоні, суп виходить дуже легким. опис приготування: Сьогодні хочу поділитися з вами вкрай вдалим рецептом, як приготувати суп з червоної квас...
Суп з червоної квасолі
Суп з червоної квасолі — дуже смачна страва. Красивий і яскравий колір супу розпалює апетит. Крім того в ньому багато вітамінів і клітковини, що дарує організму корисні речовини. Вам він точно сподобається! опис приготування: Чи пам'ятаєте Ви, що перед тим як починати готувати страву з квасолі...