Рецепти muscleman.com.ua

Гуляш з кальмарів

Гуляш з кальмарів

Нескладний рецепт гуляшу зі свіжих кальмарів припаде до смаку всім любителям морепродуктів. Такий делікатес підійде як до буденного, так і святкової вечері. опис приготування: Такий гуляш найсмачніше подавати з вермішеллю. Дотримуючись основне правила приготування, можна отримати унікальне блю...

Смузі з гарбуза

Смузі з гарбуза

З настанням осені хочеться продовжити яскраві і сонячні дні з допомогою не менш яскравою гарбуза. Готувати з неї можна багато страв, але сьогодні я пропоную вам зробити смачний і яскравий смузі. опис приготування: Смузі з гарбуза — насичений напій, який подарує масу вітамінів. За консистенцією...

Французький мигдальний пиріг

Французький мигдальний пиріг

Мигдаль випромінює неймовірний аромат, переплутати його з іншим горіхом складно! Дуже часто його використовують у випічці і сьогоднішній рецепт тому підтвердження. Пропоную рецепт французького пирога! опис приготування: Мигдаль можна замінити борошном, проте, аромат і текстура будуть вже не та...

Яловичина з баклажанами і помідорами в духовці

Яловичина з баклажанами і помідорами в духовці

Якщо ви любите ситні, смачні м'ясні запіканки з овочами, то не проходьте повз! Для вас хочу запропонувати дуже класний рецепт, нескладний і апетитний. Рекомендую обов'язково взяти на замітку! опис приготування: Хочу навчити вас, як приготувати яловичину з баклажанами і помідорами в духовці. Це...

Яловичина в білому вині

Піта з індичого фаршем

Яловичина в білому вині — просте і смачне блюдо. Біле вино дозволяє зробити м'ясо ніжним, з вершковим смаком. Готувати блюдо потрібно не менше двох годин на повільному вогні, а яловичину брати молодші. опис приготування: Яловичина в білому вині попередньо маринується і тому вона виходить дуже...

Фаршировані курячі стегенця

Фаршировані курячі стегенця

Хочу вам сьогодні розповісти, як приготувати фаршировані курячі стегенця. Смачне і дуже ситне, красиве і апетитне блюдо обов'язково сподобається всім вашим домочадцям і гостям! рекомендую! опис приготування: Перед вами цікавий і простий рецепт фаршированих курячих стегенець. впевнена: вам таке...

Грудинка свиная соленая

Грудинка свиная соленая

Солона свиняча грудинка - відмінна закуска на всі випадки життя. Ароматна і смачна, вона стане в нагоді і коли гості на порозі, і на природу можна взяти або на приготування швидкого сніданку з яєчнею. опис приготування: Свиняча солона грудинка - це справжня знахідка для будь-якого кулінара. це...

Гречаники

Гречаники

Гречаники, приготовані за цим рецептом, слід подавати без гарніру, хіба що зі свіжим овочевим салатом і виходить цілком самостійне, ситне блюдо для домашнього обіду! опис приготування: З відвареної гречки треба приготувати фарш, для цього змішуємо крупу з обсмаженою ріпчастою цибулею, вбити яй...

Стейк «Риба меч»

Стейк «Риба меч»

Рецепт приготування страви з екзотичної риби на вечерю. Подається з картопляним пюре змішаним зі шпинатом і приправленим маслом білого трюфеля. опис приготування: приготування риби: 1. змішати паприку, часниковий порошок, сіль, каєнський перець, естрада, шавлія, чебрець і орегано. Нарізати риб...

Сливове варення в мультиварці

Сливове варення в мультиварці

літо — не тільки прекрасна пора для відпочинку, але і сезон для домашніх заготовок. Приготувати сливове варення в мультиварці тепер ще простіше — ніяких турбот, не потрібно стояти над плитою. опис приготування: Проварюючи сливи з цукром в мультварке, їх не потрібно заважати, щоб половинки зали...

Суп з консервованою рибою

Суп з консервованою рибою

Рецепт приготування смачного супчика з рибними консервами. кількість порцій: 8 горбушка— 500 грам(консерви(кладемо їх в кінці варіння супу)) картопля— 700 грам цибуля— 200 грам морква— 200 грам лавровий лист— 3 штуки петрушка— 1 штука сіль— 1 Чайна ложка перець— 1 штука інгредієнти на 4 лі...

Сливовый пирог с ореховым штрейзелем

Сливовый пирог с ореховым штрейзелем

Рецепт приготовления сливового пирога с ореховым штрейзелем. Сливовый пирог получается ароматным и очень вкусным. опис приготування: Для приготування пирога використовують такі інгредієнти як: молоко, яйця, вершкове масло, борошно і цукор. Для начинки – сливы. Вершкове масло— 120 грам борошн...

Шоколадний пиріг з кабачком (цукіні)

Шоколадний пиріг з кабачком (цукіні)

Якщо вам здається, що солодка випічка не поєднується з кабачками, обов'язково подивіться цей рецепт, він змінить вашу думку! Тут ви дізнаєтеся, як приготувати шоколадний пиріг з кабачком (цукіні). опис приготування: Пропоную вам дізнатися рецепт незвичайного шоколадного пирога, одним з основни...

Листковий омлет на сніданок

Листковий омлет на сніданок

Сьогодні запропоную вам відмінний варіант смачного і дуже ситного сніданку. Складається він з яєць, вершкового сиру, м'ясного соусу. Прикрашений омлет помідорами чері і картопляним пюре. Ну що, спробуємо? опис приготування: звичайно, такий листковий омлет підійде на сніданок тільки в тому випа...

Соус чімічуррі

Соус чімічуррі

подивіться, як приготувати соус чімічуррі. Він припаде до смаку всім любителям гостренького. Соус відмінно підійде до м'ясних страв і птиці. Мінімум зусиль - і відмінне доповнення до страв готове. опис приготування: Після приготування соусу всі предмети, контактували з перцем, потрібно вимити....

Шашлик з баранини по-кавказьки

Шашлик з баранини по-кавказьки

Як правильно зробити шашлик з баранини по-кавказьки розповім вам по секрету! головне — м'ясо! Це повинна бути баранина, краще молодий баранчик. Овочі будемо запікати на мангалі разом з шашликом. опис приготування: Можна приготувати шашлик з баранини по-кавказьки, нанизавши овочі між шматочками...

Соус «Барілла»

Соус «Барілла»

Приготувати соус "; Барілла" до макаронних виробів можна всього за 15 хвилин. В Італії цей соус користується популярністю, і на нашій кухні він став затребуваним. Готується на основі томатів і базиліка. опис приготування: До макаронних виробів соус "; Барілла" — ідеальний варіант. Готується ві...

Гриби під сирним соусом

Гриби під сирним соусом

любителі грибів, зверніть увагу на це блюдо, яке нагадує французький жульєн, але готується набагато простіше і швидше. Вам не знадобиться Кокотница, адже страва готується прямо в сковороді. опис приготування: Приготувати це блюдо не складніше, ніж зробити яєчню. На все про все йде не більше 15...

Суп з молодого горошку

Суп з молодого горошку

Такий супчик можна варити не тільки влітку, коли є свіжий зелений горошок, його можна приготувати і з замороженого горошку. Найголовніше — для цього супу потрібен молодий, молочний зелений горошок. опис приготування: Супчик швидкого приготування з молодого зеленого горошку приготувати дуже лег...

Слойки з гарбузової начинкою

Слойки з гарбузової начинкою

Гарбуз хороша тим, що її можна використовувати для перших, других страв, для десертів і, звичайно, Для випікання. З радістю поділюся улюбленим рецептом, як приготувати слойки з гарбузової начинкою. опис приготування: Гарбузову начинку можете зробити солодку, а можете змішати її зі спеціями. Ос...