Рецепт Гриби під сирним соусом

Рецепт Гриби під сирним соусом
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 15 хв.
любителі грибів, зверніть увагу на це блюдо, яке нагадує французький жульєн, але готується набагато простіше і швидше. Вам не знадобиться Кокотница, адже страва готується прямо в сковороді.

опис приготування:

Приготувати це блюдо не складніше, ніж зробити яєчню. На все про все йде не більше 15 хвилин, а сам процес неймовірно простий. Тут я вам докладно розповім, як приготувати гриби під сирним соусом, щоб вийшло дуже і дуже вксуно. Читайте, готуйте і насолоджуйтеся результатом!

  • печериці— 300 грам
  • крем— 150 грам
  • сир твердий— 100 грам
  • сіль, перець— За смаком
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
Гриби під сирним соусом - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Печериці вибирати побільше, щоб при нарізанні вийшли тонкі, але великі пластини. Сир раджу брати той, який добре плавиться, а в розплавленому стані тягнеться. Можете взяти моцарелу, вона теж добре підійде.

Гриби під сирним соусом - фото крок 2 Печериці порізати тонкими пластинами поперек.

Гриби під сирним соусом - фото крок 3 Сир натріть на тертці з отворами середнього розміру.

Гриби під сирним соусом - фото крок 4 Гриби обсмажити в 2 ст. ложках рослинного масла до характерного золотистого кольору і чарівного аромату, потім додайте сметану і готуйте 4-5 хвилин, постійно помішуючи. рідина, що міститься в сметані, за цей час повинна випаруватися.

Гриби під сирним соусом - фото крок 5 всипте сир, готуйте буквально кілька хвилин, як тільки він повністю розплавиться і стане тягучим, огортаючи кожен грибочок, блюдо можна вважати готовим.

Гриби під сирним соусом - фото крок 6 Перекладіть гриби під сирним соусом в невелику тарілку, прикрасьте зеленню і негайно несіть до столу. Ця страва я раджу готувати безпосередньо перед подачею, щоб сир залишився м'яким і тягучим.

Подібні рецепти

Гриби під соусом

Гриби під білим соусом

Зазвичай гриби просто готують в сметані. Я пропоную зробити соус з плавленого сирка. Сирок повністю розтоплюється в соусі, а коли блюдо злегка остигає - допомагає зробити соус більш густим. опис приготування: Дане блюдо - на смак аналог жульєну, але готується на плиті і не має м'ясний складово...

Гриби під вершковим соусом

Гриби під вершковим соусом

Не знаю, що приготувати в якості основного блюда на обід або на вечерю до улюбленого гарніру? Спробуйте цей простий рецепт грибів під вершковим соусом, ідеально поєднуються з макаронами. опис приготування: Перед вами класичний рецепт грибів під вершковим соусом — простий, але в той же час дуж...

Гриби під сиром в духовці

Гриби під сиром в духовці

соковиті, м'які і дуже смачні гриби під сиром в духовці в домашніх умовах стануть відмінним варіантом для основного блюда або гарячої закуски. Їх обов'язково варто спробувати. опис приготування: Багато хто не любить запечені гриби, так як вважають, що вони обов'язково стають сухими і гумовими....

Гриби, запечені під сиром

Гриби, запечені під сиром

Якщо у вас є хоча б 30-40 штучок печериць, можна приготувати дуже смачне блюдо. Гриби фаршируються смачною сметанною масою і запікаються в духовці під сирною скоринкою. рекомендую! опис приготування: Днями мені підказали абсолютно чудовий і простий рецепт грибів, запечених під сиром. Можна пое...

Фаршировані макарони під соусом «бешамель»

Фаршировані макарони під соусом «бешамель»

Якщо я кажу, що треба швидко нагодувати сім'ю, то в голову відразу приходить думка відварити макарони або спагетті. Але іноді з такими продуктами можна і попотіти: зробити досить святкове гаряче. опис приготування: І я пропоную вам особливий варіант рецепта, в якому розповідається про те, як п...