Рецепт Шоколадний пиріг з кабачком (цукіні)
Якщо вам здається, що солодка випічка не поєднується з кабачками, обов'язково подивіться цей рецепт, він змінить вашу думку! Тут ви дізнаєтеся, як приготувати шоколадний пиріг з кабачком (цукіні).
опис приготування:
Пропоную вам дізнатися рецепт незвичайного шоколадного пирога, одним з основних інгредієнтів якого є кабачок. По виду і смаку цей пиріг дуже схожий на класичний Брауні, так як кабачок дає злегка пухку структуру тесту і робить його вологим. Завдяки шоколаду і ванільного цукру смак кабачка в готовому пирозі непомітний, що надає йому деяку родзинку. Обов'язково використовуйте чорний шоколад і якісне какао, щоб колір пирога вийшов насиченим.
- борошно— 175 грам
- Какао-порошок— 20 грам
- цукор— 160 грам
- Ванільний цукор— 10 грам
- Вершкове масло— 120 грам
- кефір (йогурт) — 60 грам
- шоколад чорний— 100 грам
- Кабачок (цукіні) — 230 грам
- Куряче яйце— 2 штуки
- сіль— 0,25 чайних ложки
- розпушувач— 1,5 чайних ложки
1. М'яке вершкове масло змішайте з цукром і ванільним цукром і збийте міксером протягом 1 хвилини. Додайте яйця і кефір, продовжуйте збивати протягом 1 хвилини.
2. Просіяне борошно змішайте з какао, розпушувачем, сіллю. З'єднайте обидві суміші і перемішайте тісто. Кабачок натріть на дрібній тертці, відіжміть від соку і додайте до тесту.
3. Додайте рубаний чорний шоколад. Тісто перелийте в форму, застелену пергаментним папером, і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
4. Дайте пирогу злегка охолонути. Смачного! Подібні рецепти
Пиріг з картоплею і грибами в духовці
Рецепт приготування відкритого французького пирога з пісочного тіста з беконом, цукіні і сиром. опис приготування: На злегка посипаною борошном робочій поверхні розкачати з тіста круг діаметром 40 см. Викласти тісто у форму для випічки зі знімним дном, акуратно притискаючи краю. Використовуючи...
Глазурований шоколадний пиріг
Ніхто не зможе відмовитися від шматочка цього неймовірно смачного пирога! опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом форму для випікання і посипати дно і стінки форми какао. струсити зайве. Просіяти разом з какао борошно, розпушувач і сіль. Електричним міксером на в...
Шоколадний пиріг «Ерл Грей»
Шоколадний пиріг Ерл Грей — дуже незвичайний шоколадний пиріг з додаванням чаю. Смак дуже свіжий, насичений і нетиповий, тому рекомендую спробувати хоча б з міркувань різноманітності. опис приготування: Якщо стандартні і класичні пироги вам порядком набридли, рекомендую приготувати шоколадний ...
Шоколадний пиріг з арахісовим кремом
Рецепт приготування тришарового шоколадного пирога з арахісовим кремом і шоколадною глазур'ю. опис приготування: Пиріг добре подавати зі склянкою молока. соди— 2 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка рослинної олії— 1 Склянка сметани— 1 Склянка білого оцту— 2 Ст. ложки ванільного екстракту— 1 Чай...
Шоколадний пиріг з глазур'ю
Рецепт приготування пирога з гірким шоколадом, кава і глазур'ю з шоколаду, жирних вершків і кукурудзяного сиропу. опис приготування: Неймовірний десерт для справжніх любителів шоколаду. великих яєць— 5 штук гіркого шоколаду— 270 грам несолоного вершкового масла— 5 Ст. ложок кави або води— 2 ...














