Рецепт Шоколадний пиріг з кабачком (цукіні)

Рецепт Шоколадний пиріг з кабачком (цукіні)
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо вам здається, що солодка випічка не поєднується з кабачками, обов'язково подивіться цей рецепт, він змінить вашу думку! Тут ви дізнаєтеся, як приготувати шоколадний пиріг з кабачком (цукіні).

опис приготування:

Пропоную вам дізнатися рецепт незвичайного шоколадного пирога, одним з основних інгредієнтів якого є кабачок. По виду і смаку цей пиріг дуже схожий на класичний Брауні, так як кабачок дає злегка пухку структуру тесту і робить його вологим. Завдяки шоколаду і ванільного цукру смак кабачка в готовому пирозі непомітний, що надає йому деяку родзинку. Обов'язково використовуйте чорний шоколад і якісне какао, щоб колір пирога вийшов насиченим.

  • борошно— 175 грам
  • Какао-порошок— 20 грам
  • цукор— 160 грам
  • Ванільний цукор— 10 грам
  • Вершкове масло— 120 грам
  • кефір (йогурт)  — 60 грам
  • шоколад чорний— 100 грам
  • Кабачок (цукіні)  — 230 грам
  • Куряче яйце— 2 штуки
  • сіль— 0,25 чайних ложки
  • розпушувач— 1,5 чайних ложки
Шоколадний пиріг з кабачком (цукіні) - фото крок 1 1. М'яке вершкове масло змішайте з цукром і ванільним цукром і збийте міксером протягом 1 хвилини. Додайте яйця і кефір, продовжуйте збивати протягом 1 хвилини.

Шоколадний пиріг з кабачком (цукіні) - фото крок 2 2. Просіяне борошно змішайте з какао, розпушувачем, сіллю. З'єднайте обидві суміші і перемішайте тісто. Кабачок натріть на дрібній тертці, відіжміть від соку і додайте до тесту.

Шоколадний пиріг з кабачком (цукіні) - фото крок 3 3. Додайте рубаний чорний шоколад. Тісто перелийте в форму, застелену пергаментним папером, і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

Шоколадний пиріг з кабачком (цукіні) - фото крок 4 4. Дайте пирогу злегка охолонути. Смачного!

Подібні рецепти

Французький пиріг Кіш з беконом і цукіні

Тушкована капуста з сосискою в мультиварці

Рецепт приготування відкритого французького пирога з пісочного тіста з беконом, цукіні і сиром. опис приготування: На злегка посипаною борошном робочій поверхні розкачати з тіста круг діаметром 40 см. Викласти тісто у форму для випічки зі знімним дном, акуратно притискаючи краю. Використовуючи...

Хліб з цукіні вищої якості

Хліб з цукіні вищої якості

Рецепт приготування хліба з цукіні вищої якості. Спробуйте - не пошкодуєте. опис приготування: Замочити родзинки в теплій воді на 30 хвилин. Відкинути на сито або друшляк, відкласти в сторону. Помити цукіні і відрізати кінці. Не чистіть. Нарізати за допомогою середнього подрібнювача овочів. Ма...

Спіральки з цукіні, морквою і кальмарами

Спіральки з цукіні, морквою і кальмарами

Це прекрасне блюдо для вечері: воно поєднує в собі і гарнір, і овочі, і морепродукти. Готується дуже просто і швидко. Заходьте і дивіться, як приготувати спіральки з цукіні, морквою і кальмарами. опис приготування: блюдо просте, але в той же час дуже смачне і ситне. Макарони можна використовув...

Суп з цукіні зі шпинатом і кіноа

Суп з цукіні зі шпинатом і кіноа

Дуже ніжний і ароматний суп, з таким приємним зеленим кольором! Свіжі овочі та суперкрупа киноа - користь у кожній ложці! опис приготування: Легкий і в той же час ситний і корисний суп відмінно підійде і дорослим, і дітям! Цукіні цілком можна замінити молодими кабачками з ніжною шкіркою. Ци...

Фаршировані цукіні

Фаршировані цукіні

Покроковий рецепт приготування фаршированих цукіні. Красиве і дуже смачна страва до святкового столу. опис приготування: цукіні— 8 штук помідори— 3 штуки Мал— 200 грам м'ясний фарш— 700 грам часник— 3 зубчики цибулина— 2 штуки яйця— 2 штуки яловичий бульйон— 250 мілілітрів тертий сир— 50 гр...