Рецепт Грудинка свиная соленая
Солона свиняча грудинка - відмінна закуска на всі випадки життя. Ароматна і смачна, вона стане в нагоді і коли гості на порозі, і на природу можна взяти або на приготування швидкого сніданку з яєчнею.
опис приготування:
Свиняча солона грудинка - це справжня знахідка для будь-якого кулінара. це ідеальна, дуже швидка і смачна закуска, коли на порозі несподівані гості. Це відмінний перекус або бутерброди на природу з шматочком чорного хліба і свіжими овочами. Та й з яєчнею це відмінний і дуже смачний сніданок. Пропоную вам простий рецепт, як приготувати грудинку свинячу солону з невеликою кількістю інгредієнтів. Смачна і ароматна, грудинка дуже добре зберігається в морозилці. Так що вперед готувати!
- Свиная грудинка— 1 кілограм
- сіль— 4-5 Ст. ложок
- часник— 10-12 зубчиків
- паприка— 1 Ст. ложка
- Червоний перець— 1 Ст. ложка
- косарка— 1 Ст. ложка
Потім обсипаємо з усіх боків грудинку звичайною сіллю. Викладаємо в миску і ставимо під гніт. Відправляємо в холодильник на добу.
Через добу дістаємо грудинку і зливаємо сік, Котрий, виділився. Акуратно промиваємо грудинку, але так, щоб часник залишився.
Змішуємо в невеликому посуді приправи і обмазуємо грудинку. Потім викладаємо в пакет, добре зав'язуємо - і в морозилку.
Через добу солону грудинку можна діставати і пробувати. Подавайте свинячу грудинку з овочами або зеленню до чорного хліба або лаваш.
Подібні рецепти
Рибний суп з кільки в томатному соусі
Дуже люблю м'ясо, тому регулярно готую курку, свинину, яловичину та інші види. Особливо жалую свинину, адже її м'ясо ситне і соковите. поділюся рецептом, як приготувати грудинку свинячу смажену. опис приготування: можливо, рецепт не відноситься до розряду корисних і низькокалорійних страв, але...
Свиная грудинка в подливе
Свиная грудинка — це частина туші, в якій ідеально співвідношення м'яса і сала, і тому страви з неї дуже соковиті і смачні. Приготувати грудинку в підливі - простіше простого. А це ну дуже смачно! опис приготування: Страви зі свинячої грудинки дуже поживні, але трохи жирні. Пропоную вашій уваз...
Свиная грудинка на кости
Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати свинячу грудинку на кістки. Готувати будемо в фользі, свинина вийде неймовірно ароматною і соковитою! приступимо! опис приготування: Подавати готову страву можна з вежею зеленню або овочевим салатом. Також рекомендується обсмажувати м'ясо з чебрецем...
Свиная грудинка в луковой шелухе
Шелуха лука — це не тільки перевірений роками барвник для яєць на Великдень. Вона чудово підійде для приготування смачної і шалено ароматної грудинки, від якої просто неможливо відірватися. опис приготування: Поспішаю поділитися з вами цікавим і дуже класним варіантом, як приготувати свинячу г...
Свиная корейка на кости с морковью
свиняча корейка — мясо достаточно сухое, и вкусно приготовить его непросто. Делюсь очень удачным рецептом — свиная корейка на кости с морковью. Пара хитростей — и мясо получается очень сочным. опис приготування: Як відомо, свиняча корейка — мясо очень вредное. Его довольно сложно приготовить т...