Рецепт Грудинка свиная соленая

Рецепт Грудинка свиная соленая
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.
Солона свиняча грудинка - відмінна закуска на всі випадки життя. Ароматна і смачна, вона стане в нагоді і коли гості на порозі, і на природу можна взяти або на приготування швидкого сніданку з яєчнею.

опис приготування:

Свиняча солона грудинка - це справжня знахідка для будь-якого кулінара. це ідеальна, дуже швидка і смачна закуска, коли на порозі несподівані гості. Це відмінний перекус або бутерброди на природу з шматочком чорного хліба і свіжими овочами. Та й з яєчнею це відмінний і дуже смачний сніданок. Пропоную вам простий рецепт, як приготувати грудинку свинячу солону з невеликою кількістю інгредієнтів. Смачна і ароматна, грудинка дуже добре зберігається в морозилці. Так що вперед готувати!

  • Свиная грудинка— 1 кілограм
  • сіль— 4-5 Ст. ложок
  • часник— 10-12 зубчиків
  • паприка— 1 Ст. ложка
  • Червоний перець— 1 Ст. ложка
  • косарка— 1 Ст. ложка
Грудинка свиная соленая - фото крок 1 Свинячу грудинку добре помиємо під проточною водою і висушити паперовим рушником. Потім зробимо надрізи через 3-4 см до самої шкіри, туди покладемо часник. Часник можна порізати на дрібні шматки.

Грудинка свиная соленая - фото крок 2 Потім обсипаємо з усіх боків грудинку звичайною сіллю. Викладаємо в миску і ставимо під гніт. Відправляємо в холодильник на добу.

Грудинка свиная соленая - фото крок 3 Через добу дістаємо грудинку і зливаємо сік, Котрий, виділився. Акуратно промиваємо грудинку, але так, щоб часник залишився.

Грудинка свиная соленая - фото крок 4 Змішуємо в невеликому посуді приправи і обмазуємо грудинку. Потім викладаємо в пакет, добре зав'язуємо - і в морозилку.

Грудинка свиная соленая - фото крок 5 Через добу солону грудинку можна діставати і пробувати. Подавайте свинячу грудинку з овочами або зеленню до чорного хліба або лаваш.

Подібні рецепти

Грудинка свиная жареная

Рибний суп з кільки в томатному соусі

Дуже люблю м'ясо, тому регулярно готую курку, свинину, яловичину та інші види. Особливо жалую свинину, адже її м'ясо ситне і соковите. поділюся рецептом, як приготувати грудинку свинячу смажену. опис приготування: можливо, рецепт не відноситься до розряду корисних і низькокалорійних страв, але...

Свиная грудинка в подливе

Свиная грудинка в подливе

Свиная грудинка — це частина туші, в якій ідеально співвідношення м'яса і сала, і тому страви з неї дуже соковиті і смачні. Приготувати грудинку в підливі - простіше простого. А це ну дуже смачно! опис приготування: Страви зі свинячої грудинки дуже поживні, але трохи жирні. Пропоную вашій уваз...

Свиная грудинка на кости

Свиная грудинка на кости

Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати свинячу грудинку на кістки. Готувати будемо в фользі, свинина вийде неймовірно ароматною і соковитою! приступимо! опис приготування: Подавати готову страву можна з вежею зеленню або овочевим салатом. Також рекомендується обсмажувати м'ясо з чебрецем...

Свиная грудинка в луковой шелухе

Свиная грудинка в луковой шелухе

Шелуха лука — це не тільки перевірений роками барвник для яєць на Великдень. Вона чудово підійде для приготування смачної і шалено ароматної грудинки, від якої просто неможливо відірватися. опис приготування: Поспішаю поділитися з вами цікавим і дуже класним варіантом, як приготувати свинячу г...

Свиная корейка на кости с морковью

Свиная корейка на кости с морковью

свиняча корейка — мясо достаточно сухое, и вкусно приготовить его непросто. Делюсь очень удачным рецептом — свиная корейка на кости с морковью. Пара хитростей — и мясо получается очень сочным. опис приготування: Як відомо, свиняча корейка — мясо очень вредное. Его довольно сложно приготовить т...