Рецепт Соус «Барілла»

Рецепт Соус «Барілла»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Приготувати соус "; Барілла" до макаронних виробів можна всього за 15 хвилин. В Італії цей соус користується популярністю, і на нашій кухні він став затребуваним. Готується на основі томатів і базиліка.

опис приготування:

До макаронних виробів соус "; Барілла" — ідеальний варіант. Готується він на сковороді з томатів і зеленого базиліка. Всі інгредієнти подрібнюються в блендері і гасяться, після чого змішуються з готовими макаронами і доводяться до готовності. Більш детально розповім, як приготувати соус "; Барілла ";.

  • томати— 5  штук
  • базилік— За смаком
  • макарони— 100 грам
Соус 1. Готувати соус "; Барілла" - одне задоволення. Любителі зелені особливо оцінять цей соус. Він підходить для макаронних виробів.

Соус 2. У блендері подрібнюємо томати і базилік до стану пюре. Базилік потрібно брати зелений.

Соус 3. Тушкуємо на сковороді близько 10 хвилин, постійно помішуючи.

Соус 4. Тим часом відварюємо макарони, після чого відправляємо їх на сковороду. Обсмажуємо разом з соусом близько 5 хвилин.

Соус 5. Викладаємо на блюдо і прикрашаємо помідорами чері. Сіль і спеції додаємо до смаку.

Соус 6. Листочки базиліка додадуть ще більшої естетичності. Подається це блюдо порційно, а соус - разом з макаронами.

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Вершковий соус (оригінальний рецепт)

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...