Рецепт Гуляш з кальмарів

Рецепт Гуляш з кальмарів
Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв.
Нескладний рецепт гуляшу зі свіжих кальмарів припаде до смаку всім любителям морепродуктів. Такий делікатес підійде як до буденного, так і святкової вечері.

опис приготування:

Такий гуляш найсмачніше подавати з вермішеллю. Дотримуючись основне правила приготування, можна отримати унікальне блюдо. Запропонований набір інгредієнтів, розрахований на дві порції, тому перш ніж готувати на сім'ю, прорахуйте кількість вихідних продуктів.

  • кальмари— 200 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1-2 штук
  • помідор— 3 штуки
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • гарнір (тут спагетті)  — 200 грам
Гуляш з кальмарів - фото крок 1 1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Гуляш з кальмарів - фото крок 2 2. Кальмари очистіть від шкірки і наріжте півкільцями. Лук і помідори наріжте кубиками.

Гуляш з кальмарів - фото крок 3 3. На сковороді розігрійте олію і обсмажте цибулю до появи золотий скоринки.

Гуляш з кальмарів - фото крок 4 4. Тепер додаємо помідори. Обсмажуємо протягом 5 хвилин. Вони трохи ужарітся.

Гуляш з кальмарів - фото крок 5 5. Поки помідор з цибулею смажаться, почніть готувати гарнір. Я робила спагетті. А після додайте в сковороду кальмарів і тушкуйте під закритою кришкою хвилини 3-4.

Гуляш з кальмарів - фото крок 6 6. Перед подачею посоліть і поперчіть своє блюдо за смаком. Смачного!

Подібні рецепти

Грибний гуляш

Салат з кальмарів (рецепт з фото)

Рецепт приготування грибного гуляшу. блюдо поживне, ситне і дуже смачне. опис приготування: У приготуванні страви використовуються печериці, болгарський перець, цибуля і пшеничне борошно. Ваші гості не залишаться байдужими, спробувавши таке блюдо. печериці— 500 грам Цибуля ріпчаста— 2 штуки ...

Гуляш з білих грибів

Гуляш з білих грибів

Гуляш з білих грибів. Просте і смачне блюдо може бути і доповненням до м'яса, і самостійною стравою. Можна подавати з гарніром, а можна з'їсти і просто так. опис приготування: Ароматне і пісне блюдо з білих грибів приготувати дуже легко. Його можна готувати як зі свіжих грибів, так і з заморож...

Гуляш зі шлунків курячих

Гуляш зі шлунків курячих

Ніжні курячі шлунки в томатної підливі — це дуже смачно. І зовсім не шкода часу, витраченого на приготування. опис приготування: Багато з нас, незважаючи на те, що готуються вони дуже довго, люблять блюда з курячих шлуночків. У моїй родині шлуночки готують досить часто і різними способами. Я п...

Гуляш з курки з грибами

Гуляш з курки з грибами

смачне, ароматне і ніжне блюдо. Воно варте того, щоб зайняти почесне місце на святковому столі. опис приготування: Гуляш з курки з грибами, приготований за цим рецептом — це щось! Це так смачно, що навіть слів не вистачає, щоб описати відчуття від смаку страви. Ніжне і соковите м'ясо, шматочки...

Гуляш з яловичини з грибами

Гуляш з яловичини з грибами

Гуляш з яловичини з грибами — це справжнє осіннє блюдо, адже в ньому є все, щоб сімейна вечеря пройшов в теплій домашній обстановці: і соковите м'ясо, і ароматні грибочки, а також багато овочів. опис приготування: Я, звичайно, не знаю у кого як, але особисто мені холодними осінніми вечорами д...