Рецепт Шашлик з баранини по-кавказьки
Як правильно зробити шашлик з баранини по-кавказьки розповім вам по секрету! головне — м'ясо! Це повинна бути баранина, краще молодий баранчик. Овочі будемо запікати на мангалі разом з шашликом.
опис приготування:
Можна приготувати шашлик з баранини по-кавказьки, нанизавши овочі між шматочками м'яса. Правда м'ясо готується приблизно 25 хвилин, а овочі готові вже через 15 хвилин. Проте, овочі просочуються соком м'яса і, хоч вони розварені, виходить дуже смачно. Шашлик з баранини по-кавказьки бажано подавати з декількома соусами і свіжими овочами.
- баранина— 1 кілограм
- Цибуля— 4 штуки
- баклажан— 2 штуки
- Кабачок— 1 штука
- помідор— 4 штуки
- Болгарський перець— 4 штуки
- Braai— 1 штука(пучок)
- петрушка— 1 штука(пучок)
- Цибуля зелена— 1 штука(пучок)
- оцет винний— 2 Ст. ложки
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
- спеції— За смаком
Цибулю порізати кільцями.
Цибуля смешиваем с мясом, добавляем уксус и хорошо жмем руками. маринуємо 12 годин.
Готовим хорошие угли.
Шампура смазать растительным маслом и нанизать мясо.
Мясо жарить на углях, переворачивая и брызгая угли водой, если огонь разгорается.
Овощи порезать и нанизать на шампуры. Смажити на вугіллі.
м'ясо готове, если при проколе из него начнет выделяться прозрачный сок.
Подати з овочами. Смачного!
Подібні рецепти
Шашлик з баранини у вині
відмінне ласощі — шашлик з баранини на реберцях. Його зовсім неважко робити, головне красиво нарізати ребра. Приготуйте маринад, вугілля, а головне доручіть весь процес приготування чоловікам. опис приготування: Шашлик з баранини на реберцях маринують в оцті з цибулею, зеленню і майонезом 12-...
Шашлик з баранини з лимоном
Як театр починається з вішалки, так і шашлик починається з правильного маринаду. той маринад, який я використовую, ще жодного разу не підводив і шашлик виходив чудовим. сподіваюся, вам стане в нагоді. опис приготування: Шашлик з баранини з лимоном готується наступним чином. Спочатку поріжте м'...
Шашлик з баранини
Класичний рецепт шашлику з баранини маринованої в часнику, ріпчастій цибулі з помідорами. Баранячий шашлик набагато ніжніше ніж шашлики з інших сортів м'яса. кількість порцій: 4 баранина— 2 кілограма(стегнова частина) голівка часнику— 1 штука цибуля ріпчаста— 1 кілограм помідор— 1 штука приправ...
Грецькі фрикадельки з баранини
У Греції у кожної господині є свій власний рецепт цього чудового блюда. Хтось готує їх з баранини, хтось із свинини і яловичини. Пропоную приготувати фрикадельки за моїм рецептом. опис приготування: соковиті, ароматні, ніжні, м'які і неймовірно смачні грецькі фрикадельки з баранини. Рецепт дуж...
Хашлама з баранини на пиві
хашлама — це неймовірно смачне, ароматне і ситне блюдо кавказької кухні, в якому баранина тушкується протягом двох годин з овочами, завдяки чому м'ясо виходить дуже соковитим, ніжним і м'яким. опис приготування: Любителі кавказької кухні повинні оцінити цей рецепт приготування хашламу з барани...