Рецепт Шашлик з баранини по-кавказьки

Рецепт Шашлик з баранини по-кавказьки
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 13 г. 0 хв.
Як правильно зробити шашлик з баранини по-кавказьки розповім вам по секрету! головне — м'ясо! Це повинна бути баранина, краще молодий баранчик. Овочі будемо запікати на мангалі разом з шашликом.

опис приготування:

Можна приготувати шашлик з баранини по-кавказьки, нанизавши овочі між шматочками м'яса. Правда м'ясо готується приблизно 25 хвилин, а овочі готові вже через 15 хвилин. Проте, овочі просочуються соком м'яса і, хоч вони розварені, виходить дуже смачно. Шашлик з баранини по-кавказьки бажано подавати з декількома соусами і свіжими овочами.


  • баранина— 1 кілограм
  • Цибуля— 4 штуки
  • баклажан— 2 штуки
  • Кабачок— 1 штука
  • помідор— 4 штуки
  • Болгарський перець— 4 штуки
  • Braai— 1 штука(пучок)
  • петрушка— 1 штука(пучок)
  • Цибуля зелена— 1 штука(пучок)
  • оцет винний— 2 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • спеції— За смаком
Шашлик з баранини по-кавказьки - фото крок 1 М'ясо нарізати шматочками.

Шашлик з баранини по-кавказьки - фото крок 2 Цибулю порізати кільцями.

Шашлик з баранини по-кавказьки - фото крок 3 Цибуля смешиваем с мясом, добавляем уксус и хорошо жмем руками. маринуємо 12 годин.

Шашлик з баранини по-кавказьки - фото крок 4 Готовим хорошие угли.

Шашлик з баранини по-кавказьки - фото крок 5 Шампура смазать растительным маслом и нанизать мясо.

Шашлик з баранини по-кавказьки - фото крок 6 Мясо жарить на углях, переворачивая и брызгая угли водой, если огонь разгорается.

Шашлик з баранини по-кавказьки - фото крок 7 Овощи порезать и нанизать на шампуры. Смажити на вугіллі.

Шашлик з баранини по-кавказьки - фото крок 8 м'ясо готове, если при проколе из него начнет выделяться прозрачный сок.

Шашлик з баранини по-кавказьки - фото крок 9 Подати з овочами. Смачного!

Подібні рецепти

Шашлик з баранини на реберцях

Шашлик з баранини у вині

відмінне ласощі — шашлик з баранини на реберцях. Його зовсім неважко робити, головне красиво нарізати ребра. Приготуйте маринад, вугілля, а головне доручіть весь процес приготування чоловікам. опис приготування: Шашлик з баранини на реберцях маринують в оцті з цибулею, зеленню і майонезом 12-...

Шашлик з баранини з лимоном

Шашлик з баранини з лимоном

Як театр починається з вішалки, так і шашлик починається з правильного маринаду. той маринад, який я використовую, ще жодного разу не підводив і шашлик виходив чудовим. сподіваюся, вам стане в нагоді. опис приготування: Шашлик з баранини з лимоном готується наступним чином. Спочатку поріжте м'...

Шашлик з баранини

Шашлик з баранини

Класичний рецепт шашлику з баранини маринованої в часнику, ріпчастій цибулі з помідорами. Баранячий шашлик набагато ніжніше ніж шашлики з інших сортів м'яса. кількість порцій: 4 баранина— 2 кілограма(стегнова частина) голівка часнику— 1 штука цибуля ріпчаста— 1 кілограм помідор— 1 штука приправ...

Грецькі фрикадельки з баранини

Грецькі фрикадельки з баранини

У Греції у кожної господині є свій власний рецепт цього чудового блюда. Хтось готує їх з баранини, хтось із свинини і яловичини. Пропоную приготувати фрикадельки за моїм рецептом. опис приготування: соковиті, ароматні, ніжні, м'які і неймовірно смачні грецькі фрикадельки з баранини. Рецепт дуж...

Хашлама з баранини на пиві

Хашлама з баранини на пиві

хашлама — це неймовірно смачне, ароматне і ситне блюдо кавказької кухні, в якому баранина тушкується протягом двох годин з овочами, завдяки чому м'ясо виходить дуже соковитим, ніжним і м'яким. опис приготування: Любителі кавказької кухні повинні оцінити цей рецепт приготування хашламу з барани...