Рецепт Французький мигдальний пиріг
Мигдаль випромінює неймовірний аромат, переплутати його з іншим горіхом складно! Дуже часто його використовують у випічці і сьогоднішній рецепт тому підтвердження. Пропоную рецепт французького пирога!
опис приготування:
Мигдаль можна замінити борошном, проте, аромат і текстура будуть вже не такі, тому краще не полінуватися і бланшувати його самостійно, затем перемолоть. легкий, соковитий, повітряний пиріг з сиропом на основі зеленого чаю. Готовий пиріг можна прикрасити збитими вершками, вершковим кремом, карамеллю або подрібненими горіхами.
- Вершкове масло— 0,5 склянки
- цукор— 3/4 склянки
- мигдаль— 3/4 склянки
- яйце— 1 штука
- ванільний екстракт— 2 чайних ложки
- мигдальний екстракт— 0,5 чайних ложки
- борошно— 0,5 склянки
- Пакетики із зеленим чаєм— 6-7 штук
- мед— 3 Ст. ложки
- вода— 0,5 склянки
2. Вийміть мигдаль з каструлі і очистіть від шкірки, потім промокніть горіхи рушником і залиште обсихати протягом 2 годин, а краще на ніч.
3. Подрібніть горіхи з ¼ склянки цукру за допомогою кухонного комбайна.
4. нагрійте 0,5 склянки води, не доводячи до кипіння. Викладіть в стакан 6-7 пакетиків чаю, через 3 хвилини вийміть.
5. Помістіть в окрему миску цукор і вершкове масло кімнатної температури.
6. Збийте суміш за допомогою міксера до пухнастою структури протягом 4-5 хвилин. Razbeyte 3 яйця і відділи куниці від жовтків. Додавайте в олійно суміш по черзі по 1 жовтку і постійно перемішуйте.
7. Додайте ванільний і мигдальний екстракт, і все ретельно перемішайте.
8. Всипте в миску подрібнений мигдаль, перемішайте до отримання однорідної маси.
9. В окремій мисці збийте білки за допомогою міксера до отримання м'яких піків.
10. Просійте борошно і розпушувач в окрему миску.
11. Додайте в миску з тестом 1/3 суміші яєчних білків і перемішайте до однорідності.
12. Потім додайте введіть 1/3 борошняної суміші і перемішайте до отримання однорідної маси. По черзі виконайте те ж саме з залишками яєчних білків і сумішшю муки, додаючи кожного по 1/3 і перемішуючи.
13. Викладіть тісто у форму для випікання. Поставте ємність в заздалегідь розігріту до 175 градусів духовку і випікайте протягом 30 хвилин.
14. Після приготування дістаньте пиріг з духовки і дайте йому охолонути в формі, хвилин 10.
15. Дістаньте пиріг з форми, виконайте в ньому кілька отворів за допомогою зубочистки, це дозволить пирога краще просочитися сиропом.
16. для сиропу: нагрійте в каструлі зелений чай і мед до розчинення останнього, потім зніміть каструлю з вогню і остудіть.
17. Рівномірно полийте сиропом весь пиріг. Відкладіть пиріг на 20 хвилин, для того щоб він просочився. Приємного чаювання!
Подібні рецепти
Апельсиново-мигдальний пиріг
Смачний мигдальний пиріг готується дуже просто, тому підійде для ледачих господарок. опис приготування: Пиріг нагадує по консистенції м'яке жувальний мигдальне печиво. Лимонна цедра надає пирога терпкий цитрусовий аромат, а ванільний екстракт - ніжну насолоду. Ви можете подавати мигдальний пир...
Шоколадний мигдальний листової торт
Любіть шоколадну випічку? Та ще й з захопливою горіховим присмаком ... ммм! Я від таких десертів просто без розуму, якщо чесно. Ось і готую, буває. І Вам раджу! Смачний тортик люблять все, так що готуємо. опис приготування: У каструлі на середньому вогні, довести до кипіння масло, води і какао...
Французький пиріг Кіш з беконом і цукіні
Рецепт приготування відкритого французького пирога з пісочного тіста з беконом, цукіні і сиром. опис приготування: На злегка посипаною борошном робочій поверхні розкачати з тіста круг діаметром 40 см. Викласти тісто у форму для випічки зі знімним дном, акуратно притискаючи краю. Використовуючи...
Французький пиріг Кіш з брокколі та сиром
Рецепт приготування французького пирога з брокколі, сиром чеддер і мускатним горіхом. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму з чотирма відділеннями, відкласти в сторону. У середній каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати брокколі, варити 1 хвили...
Французький пиріг з «Кіш»
Хочеться розповісти вам, як приготувати французький пиріг "; Кіш ";. Блюдо виходить унікальним завдяки своєму зовнішньому вигляду. Це один з варіантів класичного відкритого французького пирога. опис приготування: Дивний смак пирога з першого шматочка зможе підкорити ваших домочадців і гостей. ...