Рецепт Гречаники

Рецепт Гречаники
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Гречаники, приготовані за цим рецептом, слід подавати без гарніру, хіба що зі свіжим овочевим салатом і виходить цілком самостійне, ситне блюдо для домашнього обіду!

опис приготування:

З відвареної гречки треба приготувати фарш, для цього змішуємо крупу з обсмаженою ріпчастою цибулею, вбити яйце і додати спеції. З варених яєць, зелені і сметани робимо начинку для гречаників. Потім формуємо гречаники з начинкою, обвалюють їх в панірувальних сухарях і смажимо на маслі.

  • Пучок свіжої петрушки— 0,5 штуки
  • яйця— 4 штуки
  • крем— 2,5 Ст. ложки
  • сіль— 0,25 чайних ложки
  • Крупа гречана— 150 грам(для гречаников)
  • Олія соняшникова— 200 мілілітрів
  • Перець чорний мелений— 0.5 чайних ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Панірувальні сухарі— 5 Ст. ложок
  • свинячий фарш— 600 грам
  • яйця— 1 штука
Гречаники - фото крок 1 хв 30 до початку приготування гречаників ставимо відварюватися гречку, злегка посолити воду, і паралельно відварюємо 4 яйця круто. Ріпчасту цибулю чистимо, подрібнюємо, обсмажуємо на соняшниковій рафінованій олії. У фарш вбиваємо одне яйце, солимо і перчимо його, всипаємо обсмажену цибулю, намагаючись залишити масло на сковороді.

Гречаники - фото крок 2 Додаємо у фарш злегка остигнула відварену гречку.

Гречаники - фото крок 3 Тепер ретельно перемішуємо.

Гречаники - фото крок 4 Готуємо яєчну начинку. Відварені яйця чистимо, натираємо на крупній тертці.

Гречаники - фото крок 5 Додаємо подрібнену зелень петрушки, трохи солі (зовсім трошки), сметану.

Гречаники - фото крок 6 перемішуємо. начинка готова.

Гречаники - фото крок 7 Формируем гречаники. Беремо частину фаршу, робимо з нього плоску котлету, в середину викладаємо 2 немає. L. яєчної начинки, далі піднімаємо краю котлети і накриваємо ще зверху фаршем, закриваючи начинку.

Гречаники - фото крок 8 Обваливаем гречаники в панировочных сухарях.

Гречаники - фото крок 9 Обсмажуємо на соняшниковій рафінованій олії з двох сторін на середньому вогні. У мене вийшло 8 гречаників великого розміру. Подаємо на обід зі свіжими овочами або овочевим салатом.

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Котлети з буряка і моркви

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...