Рецепт Стейк «Риба меч»
Рецепт приготування страви з екзотичної риби на вечерю. Подається з картопляним пюре змішаним зі шпинатом і приправленим маслом білого трюфеля.
опис приготування:
приготування риби:
1. змішати паприку, часниковий порошок, сіль, каєнський перець, естрада, шавлія, чебрець і орегано. Нарізати рибу на 4 однакових стейка. Обваляти шматочки в суміші приправ.
2. Поставити сковороду на середній вогонь. Додати вершкове масло. Обсмажити рибу з обох сторін до готовності.
3. Викласти рибу в посуд.
приготування гарніру:
1. Відварити картоплю в підсоленій воді до готовності. Викласти в миску.
2. Обшпарити шпинат окропом залишилися від картоплі.
3. У невеликій каструльці закип'ятити молоко. Поступово додавати вершкове, трюфельне масло і молоко в картопля. Змішати пюре за допомогою дерев'яної ложки.
4. Додати сіль за смаком. Ретельно перемішати зі шпинатом.
- рыба-меч— 700 грам(ингредиенты для рыбы)
- паприка— 1 Чайна ложка
- часниковий порошок— 1/4 чайних ложки
- сіль— 1/4 чайних ложки
- каєнський перець— 1 щіпка
- сушений естрагон— 1 щіпка
- сушений шавлія— 1 щіпка
- сушений чебрець— 1 щіпка
- сушений орегано— 1 щіпка
- вершкове масло— 2 Ст. ложки
- картопля— 900 грам(інгредієнти для гарніру)
- шпинат— 125 грам
- молоко— 250 мілілітрів
- олія— 2 Ст. ложки
- масло білого трюфеля— 1 Чайна ложка
- сіль— 2 чайних ложки
1. змішати паприку, часниковий порошок, сіль, каєнський перець, естрада, шавлія, чебрець і орегано. Нарізати рибу на 4 однакових стейка. Обваляти шматочки в суміші приправ.
2. Поставити сковороду на середній вогонь. Додати вершкове масло. Обсмажити рибу з обох сторін до готовності.
3. Викласти рибу в посуд.
приготування гарніру:
1. Відварити картоплю в підсоленій воді до готовності. Викласти в миску.
2. Обшпарити шпинат окропом залишилися від картоплі.
3. У невеликій каструльці закип'ятити молоко. Поступово додавати вершкове, трюфельне масло і молоко в картопля. Змішати пюре за допомогою дерев'яної ложки.
4. Додати сіль за смаком. Ретельно перемішати зі шпинатом.
Подібні рецепти
Салат з креветками в лаймовому соусі
М'ясо - це саме по собі дуже смачно. Але можна зробити його ще смачніше. Один з варіантів - приготувати фарширований стейк. опис приготування: Головна перевага цієї страви - простота в приготуванні. Шматок м'яса замаринуйте. Потім зробіть надріз, так щоб вийшов конверт. Начините його цибулею і...
Яловичий стейк з чилі і салатом
Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки меленого коріандру, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії і оцет. Приправити сіллю і перце...
Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею
Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...
Стейк «Діана»
Стейк "; Діана" — класичне блюдо, яке подають в багатьох поважаючих себе ресторанах європейської кухні. Якщо приготувати стейк "; Діана" за рецептом — вийде так смачно, що хоч тарілку облизуй! опис приготування: відразу попереджаю — добре приготувати стейк "; Діана" досить складно, незважаючи ...
Стейк блакитної акули
Хочете по-справжньому здивувати своїх гостей? Приготуйте їм оригінальні стейки блакитної акули: з рум'яною скоринкою, в апетитною паніровці і з пряним имбирно-медовим смаком. відмінний рецепт, дивіться! опис приготування: М'ясо акули дуже специфічне. До того ж, багато що залежить від якості ст...