Рецепт Стейк «Риба меч»

Рецепт Стейк «Риба меч»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування страви з екзотичної риби на вечерю. Подається з картопляним пюре змішаним зі шпинатом і приправленим маслом білого трюфеля.

опис приготування:

приготування риби:

1. змішати паприку, часниковий порошок, сіль, каєнський перець, естрада, шавлія, чебрець і орегано. Нарізати рибу на 4 однакових стейка. Обваляти шматочки в суміші приправ.

2. Поставити сковороду на середній вогонь. Додати вершкове масло. Обсмажити рибу з обох сторін до готовності.

3. Викласти рибу в посуд.

приготування гарніру:

1. Відварити картоплю в підсоленій воді до готовності. Викласти в миску.

2. Обшпарити шпинат окропом залишилися від картоплі.

3. У невеликій каструльці закип'ятити молоко. Поступово додавати вершкове, трюфельне масло і молоко в картопля. Змішати пюре за допомогою дерев'яної ложки.

4. Додати сіль за смаком. Ретельно перемішати зі шпинатом.


  • рыба-меч— 700 грам(ингредиенты для рыбы)
  • паприка— 1 Чайна ложка
  • часниковий порошок— 1/4 чайних ложки
  • сіль— 1/4 чайних ложки
  • каєнський перець— 1 щіпка
  • сушений естрагон— 1 щіпка
  • сушений шавлія— 1 щіпка
  • сушений чебрець— 1 щіпка
  • сушений орегано— 1 щіпка
  • вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • картопля— 900 грам(інгредієнти для гарніру)
  • шпинат— 125 грам
  • молоко— 250 мілілітрів
  • олія— 2 Ст. ложки
  • масло білого трюфеля— 1 Чайна ложка
  • сіль— 2 чайних ложки
приготування риби:

1. змішати паприку, часниковий порошок, сіль, каєнський перець, естрада, шавлія, чебрець і орегано. Нарізати рибу на 4 однакових стейка. Обваляти шматочки в суміші приправ.

2. Поставити сковороду на середній вогонь. Додати вершкове масло. Обсмажити рибу з обох сторін до готовності.

3. Викласти рибу в посуд.

приготування гарніру:

1. Відварити картоплю в підсоленій воді до готовності. Викласти в миску.

2. Обшпарити шпинат окропом залишилися від картоплі.

3. У невеликій каструльці закип'ятити молоко. Поступово додавати вершкове, трюфельне масло і молоко в картопля. Змішати пюре за допомогою дерев'яної ложки.

4. Додати сіль за смаком. Ретельно перемішати зі шпинатом.


Подібні рецепти

Фарширований стейк

Салат з креветками в лаймовому соусі

М'ясо - це саме по собі дуже смачно. Але можна зробити його ще смачніше. Один з варіантів - приготувати фарширований стейк. опис приготування: Головна перевага цієї страви - простота в приготуванні. Шматок м'яса замаринуйте. Потім зробіть надріз, так щоб вийшов конверт. Начините його цибулею і...

Яловичий стейк з чилі і салатом

Яловичий стейк з чилі і салатом

Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки меленого коріандру, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії і оцет. Приправити сіллю і перце...

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...

Стейк «Діана»

Стейк «Діана»

Стейк "; Діана" — класичне блюдо, яке подають в багатьох поважаючих себе ресторанах європейської кухні. Якщо приготувати стейк "; Діана" за рецептом — вийде так смачно, що хоч тарілку облизуй! опис приготування: відразу попереджаю — добре приготувати стейк "; Діана" досить складно, незважаючи ...

Стейк блакитної акули

Стейк блакитної акули

Хочете по-справжньому здивувати своїх гостей? Приготуйте їм оригінальні стейки блакитної акули: з рум'яною скоринкою, в апетитною паніровці і з пряним имбирно-медовим смаком. відмінний рецепт, дивіться! опис приготування: М'ясо акули дуже специфічне. До того ж, багато що залежить від якості ст...