Рецепти muscleman.com.ua

Горохові млинці з цибулею

Горохові млинці з цибулею

Хто не пробував горохові млинці, терміново готуйте! це найніжніші, м'які коржики, які подають зі смаженою цибулею або сметаною. Сьогодні я розповім вам, як приготувати горохові млинці з цибулею. опис приготування: У таблиці продуктів я вказала все необхідне для класичного рецепту за одним виня...

Соус для морепродуктів

Соус для морепродуктів

Соус для морепродуктів готується буквально за хвилину і відмінно поєднується з усіма дарами моря — креветками, кальмарами, крабами і т.д. Простий рецепт соусу для морепродуктів варто взяти на замітку. опис приготування: звичайно, повноцінним соусом цей простий соус до морепродуктів не назвеш —...

Страчателла (суп з яйцем)

Страчателла (суп з яйцем)

Пропоную вам ідеальний варіант для приготування ситного і дуже апетитного страви на швидку руку! дивіться, як приготувати "; Страчателла" (суп з яйцем і найпростішими інгредієнтами). Це смачно! опис приготування: Обов'язково спробуйте цей італійський супчик. Мінімум інгредієнтів і легкість при...

Грінки з часником і сиром в духовці

Грінки з часником і сиром в духовці

Нічого складного, але дуже смачно і швидко - це золотисті грінки з ніжним вершковим смаком сиру і ароматом часнику. виручать, коли потрібен швидкий перекус, та й відмінно підійдуть до супу для всієї родини. опис приготування: Готувати грінки з часником і сиром в духовці може навіть дитина (під...

Спагеті «Карбонара» (класичний рецепт)

Гарбузове печиво

Карбонара - класична паста, якої можна здивувати гостей і домочадців. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати спагетті "; Карбонара" за класичним рецептом. Результат вас вразить, обіцяю! опис приготування: Паста & Quot; Карбонара" є дивно простим і легким стравою, проте його смак зможе приємно ...

Грибна солянка з помідорами на зиму

Грибна солянка з помідорами на зиму

Дуже смачна, дуже ароматна, чудова солянка з грибами. Готується дуже просто, тому збираємо гриби, запасаємося інгредієнтами і готуємо. Взимку буде дуже смачно і мало! опис приготування: Рецепт для тих, хто ще не лінується займатися консервацією. Смачна і ароматна солянка з грибами, гаряча відв...

Шурпа з баранини на багатті

Шурпа з баранини на багатті

Що можна приготувати на природі в казані? Звичайно шурпу з баранини на багатті! це — відмінний, корисний супчик, нагодований вітамінами і цілющими соками овочів і м'яса. Гарячий суп зігріє. опис приготування: Відмітна риса шурпи від інших супів — він дуже наваристий, а овочі закладаються в шур...

Suharnik

Suharnik

Suharnik — блюдо російської кухні з пшеничних сухарів, залитих сумішшю молока і яєць. Запікалося раніше в російській печі, подавалося як повсякденне блюдо. Хрусткий верх і повітряний вершковий низ. опис приготування: Ділюся з вами простим рецептом, як приготувати сухарнику. Пшеничні сухарі зап...

Супер-влажный шоколадный пирог

Супер-влажный шоколадный пирог

Попробуйте это нежный шоколадный пирог, який просто тане в роті. Незабываемое удовольствие для сладкоежек и любителей шоколада. Отлично смотрится на праздничном столе. опис приготування: Великолепный шоколадный торт готовьте так: растопите сливочное масло и растворите в нем кусочки шоколада. Д...

Галантин

Галантин

У російських книгах часто зустрічається таке зрозумілий «кура безкостая» і «кура кові». Сьогодні ми називаємо таку курку фаршированої або, під впливом французької кухні, галантином. опис приготування: Готуємо курку для фарширування. Для цього знімаємо з курки шкіру разом з крилами і ніжками. З...

Соус йогуртовий

Соус йогуртовий

натуральний йогурт — відмінна основа для легких, свіжих і смачних соусів! Пропоную вам рецепт приготування соусу йогуртового з лимонною цедрою і зеленню на додаток до страв з м'яса, риби і овочів. опис приготування: Якщо вам пощастило, і йогурт у вас густий, то з нього можна приготувати прекра...

Печериці в мультиварці

Печериці в мультиварці

брат, ці грибочки в сметані… Хороші і до картопелька, і самі по собі. Ароматні гриби і ніжний, вишуканий соус. А в мультиварці ще й готується на раз-два- три. задумалися? краще спробуйте! опис приготування: Хто не знає про користь грибів? По живильній цінності вони не поступаються м'ясу. А яки...

Яловичина тушкована з пивом і паприкою

Яловичина тушкована з пивом і паприкою

Рецепт приготування тушкованою яловичини з пивом, паприка, цибулею, часником, морквою і картоплею. опис приготування: Це пікантне ароматне блюдо припаде до душі любителям гострого. оливкового масла— 3 Ст. ложки вершкового масла— 1 Ст. ложка яловичини— 900 грам цибулина— 1 штука часнику— 3 зу...

Солоні огірки під закачування

Солоні огірки під закачування

розповім вам, як приготувати солоні огірки під закачування. У домашніх умовах це легко зробити - просто спробуйте і переконайтеся в цьому самі! смачні, хрусткі і дуже соковиті вийдуть огірочки! опис приготування: Перед вами рецепт приготування солоних огірків під закачування, і я вам з радістю...

Суп з морепродуктів

Суп з морепродуктів

Типове блюдо для італійського регіону Marche омиваного водами Адріатичного моря. Секрет цього рецепта полягає в різноманітності морепродуктів. кількість порцій: 4 морський окунь— 400 грам коник— 600 грам м'ясо акули— 600 грам Маццола— 200 грам креветки— 300 грам кальмар— 100 грам восьминіг— 200...

Грецький фраппе

Грецький фраппе

Незважаючи на те, що фраппе — французьке слово (охолоджений), походження же цього напою корінням впирається в Грецію. Приготуйте розчинна кава, молоко і кубики льоду. Грецький фраппе для вас. опис приготування: Грецький фраппе зовсім древній напій. Його винайшли в п'ятдесятих, можна сказати, н...

Груздянка з солоних груздів

Груздянка з солоних груздів

Груздянка - це суп з груздів, традиційний для російської кухні. Груздянку зовсім не складно приготувати: ви витратите на її приготування всього близько півгодини, при цьому продуктів використовуєте мінімум. опис приготування: Пропоную вашій увазі дуже простий рецепт груздянкі з солоних груздів...

Вершковий суп зі свининою

Вершковий суп зі свининою

Якщо ви збираєтеся порадувати близьких новими смаками, то придивіться до цього рецепту вершкового супу зі свининою, який має дуже ніжну консистенцію і насичений вершковий смак. опис приготування: Цей цікавий рецепт вершкового супу зі свининою готується зі знайомих інгредієнтів, але смак виходи...

Щи зі свіжої капусти з куркою

Щи зі свіжої капусти з куркою

Знайшли на кухні качанчик капусти і не знаєте, що з нею зробити? рекомендую рецепт, як приготувати борщ зі свіжої капусти з куркою. Традиційне російське блюдо, яке прижилося в різних країнах. опис приготування: Щи - це прекрасний варіант першої страви для обіду. Цей суп можна зварити на м'ясно...

Соус «Кольбер»

Соус «Кольбер»

Французька національна кухня завжди вміла дивувати і радувати! Пропоную чудовий рецепт соусу "; Кольбер ";, який подається до рибних страв. Соус має прекрасний ароматом і пікантним смаком! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування соусу "; Кольбер ";. Соус названий на честь в...