Рецепт Горохові млинці з цибулею

Рецепт Горохові млинці з цибулею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Хто не пробував горохові млинці, терміново готуйте! це найніжніші, м'які коржики, які подають зі смаженою цибулею або сметаною. Сьогодні я розповім вам, як приготувати горохові млинці з цибулею.

опис приготування:

У таблиці продуктів я вказала все необхідне для класичного рецепту за одним винятком: замість води буду робити на кефірі, ця заміна зробить млинці ще смачніше! А якщо просто смажену цибулю вас не влаштує, пропоную приготувати конфітюр з нього і подати до гороховим млинців. Як його зробити? розповідаю: поріжте цибулю півкільцями і обсмажте на суміші рослинного і вершкового масла. Коли цибуля стане прозорою, влийте 2 ст.л винного оцту, додайте по щіпці солі і перцю. Томіть цибулю до золотистого кольору, за цей час рідина випарується. Влийте чайну ложку рідкого травневого меду, прогрійте цибулю з медом і зніміть з вогню. Спробуйте і такий варіант!

P.S. Час готування вказано без урахування часу на замочування гороху.


  • горох— 180 грам
  • цукор— 1/3 чайних ложки
  • кефір— 100 мілілітрів
  • яйце— 1 штука
  • сіль— — За смаком(+ для подачі)
  • Перець чорний мелений— — За смаком(+ для подачі)
  • борошно— 4 Ст. ложки(пшеничне)
  • розпушувач— 0,5 чайних ложки
  • Цибуля— 4 штуки(для подачі)
  • Масло рослинне— 3 Ст. ложки(для подачі)
Горохові млинці з цибулею - фото крок 1 1. Підготуйте продукти. Горох хорошо переберите. Часто попадаются малюсенькие камешки, их нужно убрать.

Горохові млинці з цибулею - фото крок 2 2. Вымойте тщательно горох, вода должна быть прозрачной. Залийте водою і залиште на 4 годину, если горох колотый. Если ядра целые, то понадобится на 2 часа больше.

Горохові млинці з цибулею - фото крок 3 3. через 4 часа поменяйте обязательно воду на чистую. Залейте столько воды, чтобы горох был покрыт на 2 пальца выше. Добавьте сахар и варите до мягкости. За счет предварительного замачивания горох сварится очень быстро.

Горохові млинці з цибулею - фото крок 4 4. Часть воды впиталась, а часть выкипела. Сливать ничего не нужно, но если воды слишком много осталось, то слейте часть. Погружным блендером пюрируйте горох.

Горохові млинці з цибулею - фото крок 5 5. Масса должна получиться гладкой и однородной, не дуже густий. Остудите немного пюре.

Горохові млинці з цибулею - фото крок 6 6. додайте сіль, перець чорний мелений, яйце. Венчиком перемешайте хорошо.

Горохові млинці з цибулею - фото крок 7 7. влийте кефір, снова перемешайте гороховую массу.

Горохові млинці з цибулею - фото крок 8 8. Всыпьте муку с разрыхлителем и снова перемешайте венчиком, чтобы масса стала гладкой, без грудочок. Тісто має бути в міру густим, ніжним.

Горохові млинці з цибулею - фото крок 9 9. Готово! Переходимо до смаження млинців.

Горохові млинці з цибулею - фото крок 10 10. Силиконовой кисточкой смажьте совсем чуточку горячую блинную сковороду. Столовой ложкой или половником наливайте тесто. Смажте до золотистої скоринки.

Горохові млинці з цибулею - фото крок 11 11. Лопаткой переверните блин на другую сторону, доведіть його до готовності. Пережарьте все блины, сложите небольшими стопочками.

Горохові млинці з цибулею - фото крок 12 12. очистіть цибулю, порежьте его крупными полукольцами и обжарьте на растительном масле со щепоткой соли и перца.

Горохові млинці з цибулею - фото крок 13 13. Як тільки цибуля підрум'яниться, він готовий.

Горохові млинці з цибулею - фото крок 14 14. Подавайте гороховые блины с жареным луком. особливо смачно, если запивать холодным молоком! приємного!

Подібні рецепти

Горохові оладки

Горохові млинці

горохові оладки — оригінальне і досить смачна страва для вегетаріанців. Я вегетаріанством не захоплююся, але навіть мені горохові оладки дуже подобаються. А вже шанувальники такої їжі будуть в захваті опис приготування: Десь прочитав дуже оригінальне прізвисько цих оладок — зелені котлети Дійс...

Фаршировані млинці, запечені з шинкою і сиром

Фаршировані млинці, запечені з шинкою і сиром

Ще один варіант смачних млинців. Відмінна закуска для любителів російської кухні і млинців зокрема. кількість порцій: 8-10 млинців— 8-10 штук яйця— 3 штуки вареного рису— 150 грам шинки— 250 грам(можна замінити карбонади або подібним) сиру— 100 грам лука— 150 грам сіль і перець— За смаком росли...

Гречані млинці без дріжджів

Гречані млинці без дріжджів

Гречані млинці відносяться до істинно російським страв. Вони виходять особливо ніжними, мають гарний коричнево-кавовий колір і можуть подаватися з різноманітними начинками або соусами. опис приготування: Гречана мука не має таких в'яжучих властивостей, як пшеничне, тому, щоб млинці не розпадал...

Шпинатові млинці з печінкою

Шпинатові млинці з печінкою

ситний, оригінальні і дуже смачний перекус. І ще — корисний! Такі млинці сміливо можна приготувати на сніданок. Хочете спробувати? тоді дивіться, як приготувати шпинатові млинці з печінкою. опис приготування: Шпинатові млинці можна готувати цілий рік. Влітку зі свіжого шпинату, а взимку із зам...

Грибні млинці

Грибні млинці

грибні млинці — страва, яке прекрасно підійде для сніданку або легкого вечері. Млинці подаються до столу политі сметаною і присипані зеленню. Виходить неймовірно смачно! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування грибних млинців. Вам знадобляться такі інгредієнти: гриби, цибуля ...