Рецепт Горохові млинці з цибулею
Хто не пробував горохові млинці, терміново готуйте! це найніжніші, м'які коржики, які подають зі смаженою цибулею або сметаною. Сьогодні я розповім вам, як приготувати горохові млинці з цибулею.
опис приготування:
У таблиці продуктів я вказала все необхідне для класичного рецепту за одним винятком: замість води буду робити на кефірі, ця заміна зробить млинці ще смачніше! А якщо просто смажену цибулю вас не влаштує, пропоную приготувати конфітюр з нього і подати до гороховим млинців. Як його зробити? розповідаю: поріжте цибулю півкільцями і обсмажте на суміші рослинного і вершкового масла. Коли цибуля стане прозорою, влийте 2 ст.л винного оцту, додайте по щіпці солі і перцю. Томіть цибулю до золотистого кольору, за цей час рідина випарується. Влийте чайну ложку рідкого травневого меду, прогрійте цибулю з медом і зніміть з вогню. Спробуйте і такий варіант!
P.S. Час готування вказано без урахування часу на замочування гороху.
- горох— 180 грам
- цукор— 1/3 чайних ложки
- кефір— 100 мілілітрів
- яйце— 1 штука
- сіль— — За смаком(+ для подачі)
- Перець чорний мелений— — За смаком(+ для подачі)
- борошно— 4 Ст. ложки(пшеничне)
- розпушувач— 0,5 чайних ложки
- Цибуля— 4 штуки(для подачі)
- Масло рослинне— 3 Ст. ложки(для подачі)
2. Вымойте тщательно горох, вода должна быть прозрачной. Залийте водою і залиште на 4 годину, если горох колотый. Если ядра целые, то понадобится на 2 часа больше.
3. через 4 часа поменяйте обязательно воду на чистую. Залейте столько воды, чтобы горох был покрыт на 2 пальца выше. Добавьте сахар и варите до мягкости. За счет предварительного замачивания горох сварится очень быстро.
4. Часть воды впиталась, а часть выкипела. Сливать ничего не нужно, но если воды слишком много осталось, то слейте часть. Погружным блендером пюрируйте горох.
5. Масса должна получиться гладкой и однородной, не дуже густий. Остудите немного пюре.
6. додайте сіль, перець чорний мелений, яйце. Венчиком перемешайте хорошо.
7. влийте кефір, снова перемешайте гороховую массу.
8. Всыпьте муку с разрыхлителем и снова перемешайте венчиком, чтобы масса стала гладкой, без грудочок. Тісто має бути в міру густим, ніжним.
9. Готово! Переходимо до смаження млинців.
10. Силиконовой кисточкой смажьте совсем чуточку горячую блинную сковороду. Столовой ложкой или половником наливайте тесто. Смажте до золотистої скоринки.
11. Лопаткой переверните блин на другую сторону, доведіть його до готовності. Пережарьте все блины, сложите небольшими стопочками.
12. очистіть цибулю, порежьте его крупными полукольцами и обжарьте на растительном масле со щепоткой соли и перца.
13. Як тільки цибуля підрум'яниться, він готовий.
14. Подавайте гороховые блины с жареным луком. особливо смачно, если запивать холодным молоком! приємного!
Подібні рецепти
Горохові млинці
горохові оладки — оригінальне і досить смачна страва для вегетаріанців. Я вегетаріанством не захоплююся, але навіть мені горохові оладки дуже подобаються. А вже шанувальники такої їжі будуть в захваті опис приготування: Десь прочитав дуже оригінальне прізвисько цих оладок — зелені котлети Дійс...
Фаршировані млинці, запечені з шинкою і сиром
Ще один варіант смачних млинців. Відмінна закуска для любителів російської кухні і млинців зокрема. кількість порцій: 8-10 млинців— 8-10 штук яйця— 3 штуки вареного рису— 150 грам шинки— 250 грам(можна замінити карбонади або подібним) сиру— 100 грам лука— 150 грам сіль і перець— За смаком росли...
Гречані млинці без дріжджів
Гречані млинці відносяться до істинно російським страв. Вони виходять особливо ніжними, мають гарний коричнево-кавовий колір і можуть подаватися з різноманітними начинками або соусами. опис приготування: Гречана мука не має таких в'яжучих властивостей, як пшеничне, тому, щоб млинці не розпадал...
Шпинатові млинці з печінкою
ситний, оригінальні і дуже смачний перекус. І ще — корисний! Такі млинці сміливо можна приготувати на сніданок. Хочете спробувати? тоді дивіться, як приготувати шпинатові млинці з печінкою. опис приготування: Шпинатові млинці можна готувати цілий рік. Влітку зі свіжого шпинату, а взимку із зам...
Грибні млинці
грибні млинці — страва, яке прекрасно підійде для сніданку або легкого вечері. Млинці подаються до столу политі сметаною і присипані зеленню. Виходить неймовірно смачно! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування грибних млинців. Вам знадобляться такі інгредієнти: гриби, цибуля ...