Рецепт Соус «ткемалі» з аличі на зиму

Рецепт Соус «ткемалі» з аличі на зиму
Кількість порцій: 12-15 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Овочі, ягоди і фрукти будуть зберігається довше, якщо в їх плодах є необхідна кількість кислоти. Тоді все заготовки не будуть пліснявіти і можна буде уникнути додавання оцту.

опис приготування:

Також не буде потрібна і довга стерилізація банок, яка забирає багато сил. Ось саме про такий рецепті я вам і розповім. Прочитайте про те, як приготувати соус "; Ткемалі" з аличі на зиму. Раніше я вже пробувала його робити, але не консервацію. Цей соус підходить для багатьох м'ясних страв, додаючи кислинку і солодкість одночасно.

  • вуглеводи— 1500 грам
  • цукор— 100 грам
  • сіль— 15-20 грам
  • Хміль-сунелі— 20 грам
  • Гострий перець мелений— 5 грам
Соус Аличу добре промийте в холодній воді. Потім видаліть зайву воду і сік.

Соус Потім приберіть її в каструлю і залийте водою. Доведіть до кипіння, трохи розім'яти аличу.

Соус Після зменшіть вогонь. Варіть фрукти протягом 20 хвилин, іноді помішуючи їх дерев'яною ложкою.

Соус Тепер перетріть м'якоть, прибравши шкірку і кісточки.

Соус За що вийшло пюре пройдіться блендером. Далі прогрійте його 10 хвилин на середньому вогні.

Соус Не забираючи з вогню, додайте в каструлю цукор, перець, хмелі-сунелі і сіль. варіть ще 10 хвилин.

Соус Готовий "; Ткемалі" розлийте по банках. Закупорте і остудіть соус. приємною дегустації!

Подібні рецепти

Соус ткемалі з жовтої аличі

Соус «ткемалі» (рецепт в мультиварці)

Пропоную зробити відомий кавказький соус для м'яса. Він дуже смачний, гострий і пряний. Раджу приготувати на пробу, дотримуючись усіх пропорції спецій, а потім вже відрегулювати їх на свій смак. опис приготування: Ось простий рецепт, як приготувати смачний соус ткемалі з жовтої аличі. З даної ...

Соус ткемалі з червоною аличі

Соус ткемалі з червоною аличі

Хочу з вами поділитися класичним рецептом соусу ткемалі з червоною аличі! Виходить кислуватий і пряний соус: відмінне доповнення до шашлику, м'ясних і рибних страв. Спробуйте! опис приготування: Такий соус ткемалі з червоною аличі в домашніх умовах може бути і рідким, майже як сироп, і густим ...

Соус ткемалі з жовтої сливи на зиму

Соус ткемалі з жовтої сливи на зиму

Хочу розповісти, як приготувати соус ткемалі з жовтої сливи на зиму. Виходить в міру кисла, в міру пряна заготівля, яка нікого не залишить байдужим! Спробуйте, адже готувати дуже легко! опис приготування: Цей соус ткемалі з жовтої сливи на зиму у мене вийшов в результаті трохи густіше, ніж бул...

Соус «ткемалі» з агрусу на зиму

Соус «ткемалі» з агрусу на зиму

Якщо ви коли-небудь пробували "; Ткемалі ";, то знаєте його фішку: це кислинка з пряним присмаком. Спочатку його варили з сливи, так як в ній є необхідний смак. Але є й інші варіанти. опис приготування: головне, щоб головний інгредієнт був злегка недозрілі, мав тверду структуру і був кисло-сол...

Соус «ткемалі» класичний

Соус «ткемалі» класичний

У соус "; Ткемалі" класичний томати не повинні додаватися, але в сучасній кулінарії без томатів не представляється можливим приготування цього дивного соусу. Цей соус підійде до багатьох страв. опис приготування: Кілограм стиглих слив, спеції, перець, томати і оцет - і на вашому столі чудовий ...