Рецепт Вершковий суп зі свининою

Рецепт Вершковий суп зі свининою
Кількість порцій: 10 Час приготування: 40 хв.
Якщо ви збираєтеся порадувати близьких новими смаками, то придивіться до цього рецепту вершкового супу зі свининою, який має дуже ніжну консистенцію і насичений вершковий смак.

опис приготування:

Цей цікавий рецепт вершкового супу зі свининою готується зі знайомих інгредієнтів, але смак виходить зовсім новий. Суп набуває консистенції рідкого пюре завдяки тому, що частина відварених овочів перебивається блендером разом з вершками. Ніжний вершковий смак надають супу прогріті на сковороді разом з борошном вершки. Суп виходить насиченим і дуже смачним.

  • м'ясо свинини— 300 грам
  • Картопля— 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • вершки— 200 грам
  • Вершкове масло— 30 грам
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
Вершковий суп зі свининою - фото крок 1 1. помийте овочі. картоплю, морквину і цибулю очистіть. наріжте кубиками. У киплячу воду засипте нарізану картоплю. накрийте кришкою. Варіть овоч до готовності.

Вершковий суп зі свининою - фото крок 2 2. м'ясо помийте. Srezhyte вона роздягли, шматочки жиру. М'якоть свинини поріжте акуратними кубиками. на сковорідці, додавши шматочок вершкового масла, обсмажте м'ясо. Коли воно пустить сік, приправити сіллю. Накрийте кришкою і обсмажуйте до золотистого кольору.

Вершковий суп зі свининою - фото крок 3 3. В свинину викладіть моркву. Продовжуйте смажити 3-4 хвилини.

Вершковий суп зі свининою - фото крок 4 4. До звареної картоплі викладіть підсмажену свинину і морква.

Вершковий суп зі свининою - фото крок 5 5. обсмажте цибулю, викладіть його в окремий посуд. До цибулі покладіть частина відвареної картоплі і моркви. 6. На вершковому маслі підсмажте до золотистого відтінку борошно. У сковорідку з підсмаженим борошном влийте вершків (150г). перемішайте. Прогрійте до однорідної консистенції.

Вершковий суп зі свининою - фото крок 6 7. У тарілку з обсмаженою цибулею, картоплею та морквою влийте вершки з підсмаженим борошном.

Вершковий суп зі свининою - фото крок 7 8. всі овочі, викладені в тарілку, разом з вершками "; перебейте" блендером до повної однорідності. Пюреобразную суміш перекладіть в каструлю до інших компонентів супу.


Подібні рецепти

Вершковий цибульний суп

Торт «лінивий Наполеон»

Вершковий цибульний суп готується з великої кількості цибулі, вершків і сухого білого вермуту. Виходить дуже ароматним, приємним по консистенції і неймовірно апетитним! Рекомендую на обід! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування вершкового цибулевого супу. Все готується в т...

Вершковий суп з білими грибами

Вершковий суп з білими грибами

Дозвольте поділитися з вами, як приготувати вершковий суп з білими грибами. Ідеальне блюдо для романтичної вечері. Суп не вимагає до себе багато уваги, а виходить з неймовірно ніжним смаком. опис приготування: Цей наваристий вершковий суп з білими грибами - ще один фаворит осінніх страв! Білі ...

Вершковий суп з брокколі та картоплею

Вершковий суп з брокколі та картоплею

Рецепт приготування супу з брокколі, картоплею, цибулею, сиром Стилтон, чорним перцем і сметаною. опис приготування: Цей ніжний суп з вершковим смаком сиру Стилтон, картоплею і брокколі зігріє вас в холодний зимовий день. Суп дуже простий у приготуванні і готується досить швидко. Якщо ви не мо...

Вершковий суп з грибами

Вершковий суп з грибами

Без особливих зусиль ви приготуєте суп, який підкорить вас і ваших гостей. трохи інгредієнтів, досить простий у приготуванні. Він займе гідне місце у вашій кулінарній книзі. опис приготування: м'ясо відварюємо, потім витягуємо, знімаємо з кісток і відкладаємо. обсмажуємо цибулю, гриби, вливаєм...

Вершковий суп з грибами і селерою

Вершковий суп з грибами і селерою

Рецепт приготування супу з грибів, морква, селери, білого вина, томатного соку, курячого бульйону, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Невелика кількість томатного соку надає цьому супу незвичайний смак. Цей густий насичений суп добре подавати з хрустким французьким хлібом для умочуван...