Рецепт Суп з морепродуктів

Рецепт Суп з морепродуктів
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Типове блюдо для італійського регіону Marche омиваного водами Адріатичного моря. Секрет цього рецепта полягає в різноманітності морепродуктів.

кількість порцій: 4
  • морський окунь— 400 грам
  • коник— 600 грам
  • м'ясо акули— 600 грам
  • Маццола— 200 грам
  • креветки— 300 грам
  • кальмар— 100 грам
  • восьминіг— 200 грам
  • молюски— 400 грам
  • цибуля— 100 грам
  • часник— 20 грам
  • оливки— 400 грам
  • петрушка— 100 грам
  • сухе біле вино— 50 мілілітрів
  • оливкова олія— 120 грам
  • стиглі помідори— 800 грам
  • хліб— 200 грам
  • рибний бульйон— 1,2 L
  • чилі— 2 грами
  • сіль— 1 щіпка(за смаком)
  • чорний перець— 1 щіпка(за смаком)
Суп з морепродуктів - фото крок 1 У глибоку сковороду залити масло, обсмажити цибулю з часником. Додати восьминога розрізаного навпіл. Продовжувати готувати час від часу помішуючи.

Суп з морепродуктів - фото крок 2 Влити біле вино і дати йому випаруватися. Додати рибний бульйон і трохи чилі, продовжувати приготування.

Суп з морепродуктів - фото крок 3 Потім додати нарізаного кальмара.

Суп з морепродуктів - фото крок 4 Викласти в чашки готового восьминога і кальмара.

Суп з морепродуктів - фото крок 5 По черзі відваріть рибу, молюсків і креветки.

Суп з морепродуктів - фото крок 6 Обкласти горщики з морепродуктами нарізаними помідорами і оливками (без кісточок), посипати петрушкою. залити бульйоном. Випікати в духовці при температурі 180 ° С протягом 5 хвилин. Подавати з шматочками хліба.

Подібні рецепти

Суп з морепродуктів (каччукко Ліворно)

Суп з коктейлю морепродуктів

Популярний італійський суп з морепродуктів, завжди супроводжується скибочками тосканського хліба з часником. кількість порцій: 4 подрібнений часник— 20 грам оливкова олія— 60 грам подрібненої петрушки— 20 грам насіння фенхелю— 1 грам сухе біле вино— 100 грам восьминіг— 200 грам креветки— 150 гр...

Соус для морепродуктів

Соус для морепродуктів

Соус для морепродуктів готується буквально за хвилину і відмінно поєднується з усіма дарами моря — креветками, кальмарами, крабами і т.д. Простий рецепт соусу для морепродуктів варто взяти на замітку. опис приготування: звичайно, повноцінним соусом цей простий соус до морепродуктів не назвеш —...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...