Рецепт Щи зі свіжої капусти з куркою

Рецепт Щи зі свіжої капусти з куркою
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Знайшли на кухні качанчик капусти і не знаєте, що з нею зробити? рекомендую рецепт, як приготувати борщ зі свіжої капусти з куркою. Традиційне російське блюдо, яке прижилося в різних країнах.

опис приготування:

Щи - це прекрасний варіант першої страви для обіду. Цей суп можна зварити на м'ясному або овочевому бульйоні, з додаванням будь-якого м'яса, наприклад, курки або яловичини. До столу блюдо подається обов'язково гарячим. Можна приготувати борщ зі свіжої капусти, як в рецепті, або з квашеної.

  • Курячий бульйон— 1,5 L
  • Цибуля— 2 штуки
  • Мал— 70 грам
  • капуста— 1/3 штуки(400-500 грам)
  • лимон— За смаком
  • Куряче м'ясо— 0,5 кілограма
  • петрушка— 0,5 пучка
  • сіль, перець— За смаком
  • Кукурудзяний крохмаль— 1 Ст. ложка
1 У каструлю налийте бульйон і відправте на вогонь. Відразу після закипання викладіть промитий рис, додайте подрібнену цибулю.

2 Після закипання зменшіть вогонь і варіть під закритою кришкою 10-12 хвилин.

3 В окремій каструлі доведіть до кипіння воду, потім викладіть в неї крупно нарізану капусту і варіть 2 хвилини.

4 Через пару хвилин дістаньте капусту і перекладіть в бульйон, вичавити сік двох часточок лимона і варіть суміш 2 хвилини.

5 Додайте в каструлю куряче м'ясо, посоліть і поперчіть за смаком. В 1/3 склянки бульйону розведіть крохмаль і влийте в каструлю.

6 Перемішайте суп і варіть до готовності всіх інгредієнтів, подавайте до столу гаряче блюдо з рубаною петрушкою.

Подібні рецепти

Щи зі свіжої капусти

Кекс з бананами і горіхами

щи, або капустяний суп, - це традиційне блюдо російської кухні, яке сучасні господині готують, використовуючи свої маленькі секрети, щоб надати страві оригінального і неповторного смаку. опис приготування: У нашій родині всім дуже подобаються щі зі свіжої капусти, зварені на м'ясному бульйоні...

Суп з риби свіжої

Суп з риби свіжої

Цей суп готується зі свіжої білої морської риби. Суп виходить дуже насиченим за рахунок великої кількості овочів і спецій, а томати додають страві особливої ​​пікантності. Приготуйте суп на обід і насолоджуйтеся! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування супу з риби свіжої. С...

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв. опис приготування: Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної стр...

Гарнір з цвітної капусти

Гарнір з цвітної капусти

Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...

Голубці з квашеної капусти

Голубці з квашеної капусти

Голубці з квашеної капусти в домашніх умовах ще називають сарма. Це ароматне і соковите блюдо, яке так популярно на угорській кухні, але у кожної господині є свій секрет приготування. опис приготування: Незвичайне рішення — голубці з квашеної капусти в домашніх умовах. Це істинно угорську стра...