Рецепт Щи зі свіжої капусти з куркою
Знайшли на кухні качанчик капусти і не знаєте, що з нею зробити? рекомендую рецепт, як приготувати борщ зі свіжої капусти з куркою. Традиційне російське блюдо, яке прижилося в різних країнах.
опис приготування:
Щи - це прекрасний варіант першої страви для обіду. Цей суп можна зварити на м'ясному або овочевому бульйоні, з додаванням будь-якого м'яса, наприклад, курки або яловичини. До столу блюдо подається обов'язково гарячим. Можна приготувати борщ зі свіжої капусти, як в рецепті, або з квашеної.
- Курячий бульйон— 1,5 L
- Цибуля— 2 штуки
- Мал— 70 грам
- капуста— 1/3 штуки(400-500 грам)
- лимон— За смаком
- Куряче м'ясо— 0,5 кілограма
- петрушка— 0,5 пучка
- сіль, перець— За смаком
- Кукурудзяний крохмаль— 1 Ст. ложка
2 Після закипання зменшіть вогонь і варіть під закритою кришкою 10-12 хвилин.
3 В окремій каструлі доведіть до кипіння воду, потім викладіть в неї крупно нарізану капусту і варіть 2 хвилини.
4 Через пару хвилин дістаньте капусту і перекладіть в бульйон, вичавити сік двох часточок лимона і варіть суміш 2 хвилини.
5 Додайте в каструлю куряче м'ясо, посоліть і поперчіть за смаком. В 1/3 склянки бульйону розведіть крохмаль і влийте в каструлю.
6 Перемішайте суп і варіть до готовності всіх інгредієнтів, подавайте до столу гаряче блюдо з рубаною петрушкою.
Подібні рецепти
Кекс з бананами і горіхами
щи, або капустяний суп, - це традиційне блюдо російської кухні, яке сучасні господині готують, використовуючи свої маленькі секрети, щоб надати страві оригінального і неповторного смаку. опис приготування: У нашій родині всім дуже подобаються щі зі свіжої капусти, зварені на м'ясному бульйоні...
Суп з риби свіжої
Цей суп готується зі свіжої білої морської риби. Суп виходить дуже насиченим за рахунок великої кількості овочів і спецій, а томати додають страві особливої пікантності. Приготуйте суп на обід і насолоджуйтеся! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування супу з риби свіжої. С...
Гарнір з капусти
Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв. опис приготування: Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної стр...
Гарнір з цвітної капусти
Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...
Голубці з квашеної капусти
Голубці з квашеної капусти в домашніх умовах ще називають сарма. Це ароматне і соковите блюдо, яке так популярно на угорській кухні, але у кожної господині є свій секрет приготування. опис приготування: Незвичайне рішення — голубці з квашеної капусти в домашніх умовах. Це істинно угорську стра...