Рецепт Грибна солянка з помідорами на зиму

Рецепт Грибна солянка з помідорами на зиму
Кількість порцій: 1 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Дуже смачна, дуже ароматна, чудова солянка з грибами. Готується дуже просто, тому збираємо гриби, запасаємося інгредієнтами і готуємо. Взимку буде дуже смачно і мало!

опис приготування:

Рецепт для тих, хто ще не лінується займатися консервацією. Смачна і ароматна солянка з грибами, гаряча відварна картопелька — взимку або під час посту смачніше вечері не буває! Відразу згадуєш яскраву осінь, ліс і на душі так добре Тому давайте не будемо лінуватися, сходимо в ліс за грибочками, а потім займемося заготовками на зиму. А як приготувати грибну солянку з помідорами на зиму, я вам докладно розповім. Рецепт перевірений роками.

1. гриби почистимо, поріжемо на шматочки середнього розміру і поставимо варитися в підсоленій воді. На літр води піде приблизно чайна ложка солі. варимо 20 хвилин з моменту закипання. Потім воду зливаємо.

2. підготуємо овочі. Почистимо цибулю і моркву, помиємо помідори.

3. капусту шаткуємо, як для борщу. Моркву натираємо на крупній тертці, цибулю і помідори нарізаємо кубиками.

4. викладаємо цибулю, морква і помідори у велику ємність, в якій будемо варити солянку, додаємо олію і тушкуємо все це 40 хвилин.

5. додаємо капусту, сіль і цукор. Перемішуємо і тушкуємо ще 40 хвилин.

6. Додаємо відварені гриби і оцет. Перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин.

7. Розкладаємо гарячу солянку в стерилізовані банки, закочує.

8. Перевертаємо банки вниз шийкою і вкутуємо. Коли повністю охолонуть, прибираємо на місце зберігання.

З даної кількості продуктів виходить 8 літрів солянки. На зиму для сім'ї замало, для моєї — просто

  • гриби— 2 кілограма(білі, підберезники, підосичники, опеньки — будь-які…вага відварених грибів)
  • помідор— 2 кілограма
  • капуста— 2 кілограма
  • Цибуля ріпчаста— 1 кілограм
  • морква— 1 кілограм
  • сіль кам'яна— 100 грам
  • цукор— 200 грам
  • Рослинна олія— 300 грам
  • оцет 9 %  — 100 грам
  • Перець чорні мелений— 0,5 чайних ложки(за смаком)
Рецепт для тих, хто ще не лінується займатися консервацією. Смачна і ароматна солянка з грибами, гаряча відварна картопелька — взимку або під час посту смачніше вечері не буває! Відразу згадуєш яскраву осінь, ліс і на душі так добре Тому давайте не будемо лінуватися, сходимо в ліс за грибочками, а потім займемося заготовками на зиму. А як приготувати грибну солянку з помідорами на зиму, я вам докладно розповім. Рецепт перевірений роками.

1. гриби почистимо, поріжемо на шматочки середнього розміру і поставимо варитися в підсоленій воді. На літр води піде приблизно чайна ложка солі. варимо 20 хвилин з моменту закипання. Потім воду зливаємо.

2. підготуємо овочі. Почистимо цибулю і моркву, помиємо помідори.

3. капусту шаткуємо, як для борщу. Моркву натираємо на крупній тертці, цибулю і помідори нарізаємо кубиками.

4. викладаємо цибулю, морква і помідори у велику ємність, в якій будемо варити солянку, додаємо олію і тушкуємо все це 40 хвилин.

5. додаємо капусту, сіль і цукор. Перемішуємо і тушкуємо ще 40 хвилин.

6. Додаємо відварені гриби і оцет. Перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин.

7. Розкладаємо гарячу солянку в стерилізовані банки, закочує.

8. Перевертаємо банки вниз шийкою і вкутуємо. Коли повністю охолонуть, прибираємо на місце зберігання.

З даної кількості продуктів виходить 8 літрів солянки. На зиму для сім'ї замало, для моєї — просто

Подібні рецепти

Грибна солянка з овочами на зиму

Цвітна капуста у вершковому соусі

Хочете зробити ситну і апетитну заготовку? Тоді зверніть увагу на цей рецепт приготування грибної солянки з овочами на зиму. Така закуска стане відмінним варіантом навіть для основного блюда. опис приготування: Любителям домашніх заготовок раджу взяти на замітку це цікавий варіант, як зробити ...

Солянка грибна на зиму з томатною пастою

Солянка грибна на зиму з томатною пастою

Запишіть в куховарську книгу собі рецепт приготування солянки грибної на зиму з томатною пастою. Це дуже смачна і ситна заготовка для гарячих страв і не тільки. Можна готувати з різними грибами! опис приготування: подивіться, як приготувати солянку з грибами на зиму з томатною пастою. Її можна...

Грибна солянка без капусти

Грибна солянка без капусти

Солянка має безліч різних варіацій, Ну ось, наприклад, солянка, приготована з грибів. Суп виходить не тільки смачним, але і дуже ситним і ароматним. Пригощайтеся, гурмани! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування грибної солянки без капусти. Основу супу складають два види гриб...

Грибна солянка з картоплею і сметаною

Грибна солянка з картоплею і сметаною

Прекрасне поєднання грибів і сметани в цьому рецепті роблять блюдо дуже смачним. Трохи розбавимо звичайне блюдо новими інгредієнтами. Давайте спробуємо приготувати солянку по моїм рецептом. опис приготування: Таке блюдо ідеально виглядатиме в осінній сезон, коли можна самим зібрати грибів. але...

Грибна солянка в мультиварці «Redmond»

Грибна солянка в мультиварці «Redmond»

Перед вами апетитний і досить простий варіант, як приготувати грибну солянку в мультиварці "; Редмонд ";. Це відмінний рецепт для повноцінного обіду всієї родини. опис приготування: 1. На дно чаші мультиварки викладіть вершкове масло, включите режим "; Жарка ";. 2. очистіть цибулину, наріжте ї...