Рецепт Яловичина тушкована з пивом і паприкою

Рецепт Яловичина тушкована з пивом і паприкою
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 40 хв.
Рецепт приготування тушкованою яловичини з пивом, паприка, цибулею, часником, морквою і картоплею.

опис приготування:

Це пікантне ароматне блюдо припаде до душі любителям гострого.

  • оливкового масла— 3 Ст. ложки
  • вершкового масла— 1 Ст. ложка
  • яловичини— 900 грам
  • цибулина— 1 штука
  • часнику— 3 зубчики
  • пляшка пива— 1 штука
  • Вустершірского соусу— 1 Ст. ложка
  • томатної пасти— 2 Ст. ложки
  • перець— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • чорний перець— — За смаком
  • цукру— 1 Чайна ложка
  • морква— 4 штуки
  • картоплі— 4 штуки
Яловичина тушкована з пивом і паприкою - фото крок 1 1. Нарізати цибулину кубиками. Очистити і крупно нарізати моркву. Розрізати картопля на 4 частини. Пропустити часник через прес. Нагріти оливкова олія і вершкове масло у великій каструлі на середньому вогні. Обсмажити м'ясо в двох партіях. Викласти на тарілку, розрізати навпіл і відкласти в сторону.

Яловичина тушкована з пивом і паприкою - фото крок 2 2. Додати нарізану цибулю в каструлю. Перемішати і смажити протягом 2-3 хвилин, поки він не стане м'яким. Потім додати часник і смажити ще 1 хвилину.

Яловичина тушкована з пивом і паприкою - фото крок 3 3. Влити пиво і яловичий бульйон, потім додати вустерширський соус, томатну пасту, перець, сіль, перець і цукор.

Яловичина тушкована з пивом і паприкою - фото крок 4 4. Додати яловичину в каструлю. перемішати. Накрити кришкою і тушкувати від 1 1/2 до 2 годин.
Якщо рідина густіє і зменшується занадто швидко, додайте додаткову кількість води в разі необхідності.

Яловичина тушкована з пивом і паприкою - фото крок 5 5. Додати моркву і картоплю, накрити кришкою і варити ще 30 хвилин. Якщо тушковане м'ясо сухе, додайте чашку гарячої води. Додайте приправи і сіль у міру необхідності. Подавати яловичину з хрустким французьким хлібом, посипавши подрібненою петрушкою при бажанні.

Подібні рецепти

Сом з паприкою і чебрецем

Сніданок «Морська раковина»

Рецепт приготування запеченого філе сома з паприкою, чебрецем і перцем кайенский. Додавання кукурудзяної муки надає рибі хрустку скоринку. опис приготування: Попередньо розігріти духовку, скропити оливковою олією деко. У дрібній мисці змішати разом кукурудзяну муку, перець, чебрець, каєнський ...

Яловичина, тушкована по-російськи

Яловичина, тушкована по-російськи

Ситне російське блюдо, що складається їх запечених шарів яловичини, овочів і хліба. опис приготування: М'ясо очищаємо від плівок і нарізаємо поперек волокон порційними шматками. Паніруємо шматочки в борошні й обсмажуємо до утворення рум'яної скоринки. Дно жаровні покриваємо тонкими скибочками ...

Яловичина, тушкована з баклажанами

Яловичина, тушкована з баклажанами

М'ясо добре поєднується з будь-якими овочами, але яловичина і баклажани настільки ідеально доповнюють один одного, що у будь-якої страви, приготованого з них, смак виходить неймовірно яскравий і насичений. опис приготування: Рецепт приготування яловичини, тушкованою з баклажанами, досить прост...

Яловичина тушкована з картоплею

Яловичина тушкована з картоплею

Яловичина тушкована з картоплею — нескладне в приготуванні блюдо домашньої кухні, дуже ефективний спосіб приготування яловичини в домашніх умовах. швидко, досить просто і дуже смачно. опис приготування: ось — простий рецепт тушкованої яловичини з картоплею! Блюдо готується досить довго, однак ...

Яловичина, тушкована з огірками

Яловичина, тушкована з огірками

яловичина, тушкована з огірками — це дуже смачне печеня, сподобається всім любителям яловичини. Готуємо м'ясо з солоними огірками, які додадуть страві приємну кислинку і солонуватість. опис приготування: яловичина, тушкована з огірками — це дуже цікаве на смак блюдо. солоні огірочки, як я вже ...