Рецепт Яловичина тушкована з пивом і паприкою
Рецепт приготування тушкованою яловичини з пивом, паприка, цибулею, часником, морквою і картоплею.
опис приготування:
Це пікантне ароматне блюдо припаде до душі любителям гострого.
- оливкового масла— 3 Ст. ложки
- вершкового масла— 1 Ст. ложка
- яловичини— 900 грам
- цибулина— 1 штука
- часнику— 3 зубчики
- пляшка пива— 1 штука
- Вустершірского соусу— 1 Ст. ложка
- томатної пасти— 2 Ст. ложки
- перець— 1/2 чайних ложки
- солі— 1/2 чайних ложки
- чорний перець— — За смаком
- цукру— 1 Чайна ложка
- морква— 4 штуки
- картоплі— 4 штуки
2. Додати нарізану цибулю в каструлю. Перемішати і смажити протягом 2-3 хвилин, поки він не стане м'яким. Потім додати часник і смажити ще 1 хвилину.
3. Влити пиво і яловичий бульйон, потім додати вустерширський соус, томатну пасту, перець, сіль, перець і цукор.
4. Додати яловичину в каструлю. перемішати. Накрити кришкою і тушкувати від 1 1/2 до 2 годин.
Якщо рідина густіє і зменшується занадто швидко, додайте додаткову кількість води в разі необхідності.
5. Додати моркву і картоплю, накрити кришкою і варити ще 30 хвилин. Якщо тушковане м'ясо сухе, додайте чашку гарячої води. Додайте приправи і сіль у міру необхідності. Подавати яловичину з хрустким французьким хлібом, посипавши подрібненою петрушкою при бажанні.
Подібні рецепти
Сніданок «Морська раковина»
Рецепт приготування запеченого філе сома з паприкою, чебрецем і перцем кайенский. Додавання кукурудзяної муки надає рибі хрустку скоринку. опис приготування: Попередньо розігріти духовку, скропити оливковою олією деко. У дрібній мисці змішати разом кукурудзяну муку, перець, чебрець, каєнський ...
Яловичина, тушкована по-російськи
Ситне російське блюдо, що складається їх запечених шарів яловичини, овочів і хліба. опис приготування: М'ясо очищаємо від плівок і нарізаємо поперек волокон порційними шматками. Паніруємо шматочки в борошні й обсмажуємо до утворення рум'яної скоринки. Дно жаровні покриваємо тонкими скибочками ...
Яловичина, тушкована з баклажанами
М'ясо добре поєднується з будь-якими овочами, але яловичина і баклажани настільки ідеально доповнюють один одного, що у будь-якої страви, приготованого з них, смак виходить неймовірно яскравий і насичений. опис приготування: Рецепт приготування яловичини, тушкованою з баклажанами, досить прост...
Яловичина тушкована з картоплею
Яловичина тушкована з картоплею — нескладне в приготуванні блюдо домашньої кухні, дуже ефективний спосіб приготування яловичини в домашніх умовах. швидко, досить просто і дуже смачно. опис приготування: ось — простий рецепт тушкованої яловичини з картоплею! Блюдо готується досить довго, однак ...
Яловичина, тушкована з огірками
яловичина, тушкована з огірками — це дуже смачне печеня, сподобається всім любителям яловичини. Готуємо м'ясо з солоними огірками, які додадуть страві приємну кислинку і солонуватість. опис приготування: яловичина, тушкована з огірками — це дуже цікаве на смак блюдо. солоні огірочки, як я вже ...