Рецепти muscleman.com.ua

Філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе

Філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе

Рецепт філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе, Redis, приправою з вершкового сиру, ікрою і дрібним картоплею. Вища кулінарія. опис приготування: рецепт наступний: 1. Водорості підсушити до крихкості. У духовій шафі при високій температурі запекти циб...

Яловичина з волоськими горіхами

Яловичина з волоськими горіхами

Яловичина з волоськими горіхами оригінальне святкове блюдо. У його приготуванні нічого особливо складного немає, головне правильно приготувати саме м'ясо, щоб воно було м'яким, а все інше просто! опис приготування: Яловичина з волоськими горіхами має приємний пряний смак. Щоб блюдо вдалося, ві...

Грибні відбивні

Грибні відбивні

кількість порцій: 2 гриби гливи— 200 грам макарони— 200 грам яйце— 1 штука молоко— 100 мілілітрів борошно— 3 Ст. ложки сіль, приправи— по За смаком Вершкове масло— 40 грам Гриби промиваємо під проточною водою і даємо час обсохнути. поділяємо грибочки. По одному накриваємо харчовою плі...

Граніту з лайма з фісташковим печивом

Граніту з лайма з фісташковим печивом

Рецепт приготування граніти з соку лайма з вершковим кремом і фісташкові печивом. опис приготування: Граніту з соку лайма - відмінний освіжаючий літній десерт. цукру— 1 1/4  склянки соку лайма— 1/2 склянки цукрової пудри— 1 1/2  Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки жовток— 1 штука ванільного екс...

Гриби, фаршировані беконом

Суп рецепти «Пити»

Рецепт приготування запечених грибних капелюшків, фаршированих беконом, вершковим сиром, цибулею, халапеньйо і панірувальними сухарями. опис приготування: фаршировані гриби — безсумнівно, відмінна закуска. Якщо ви готуєте їх для гостей, рекомендуємо вам подвоїти кількість інгредієнтів. велик...

Суп з печериць з сиром плавленим

Суп з печериць з сиром плавленим

Суп готую зі свіжих і сушених грибів, так смак більш насичений і інтенсивний. М'яку консистенцію і смак йому додає плавлений сир. розповім, як приготувати суп з печериць з сиром плавленим. опис приготування: Такий суп краще подавати зі житнім домашнім хлібом або сухариками. суп легкий, добре з...

Соус для м'ясних котлет

Соус для м'ясних котлет

Цей соус підійде для гамбургерів, чизбургеров або взагалі просто до котлет. Це не зовсім кетчуп. Тут немає оцту. Все гранично ясно, просто і смачно. опис приготування: За основу візьміть хороший томатний соус з овочами. Присмачите його спеціями і подавайте. Томатний соус— 1  літрів базилік— ...

Стек із сьомги, мариновані в дижонской гірчиці із зеленим салатом

Стек із сьомги, мариновані в дижонской гірчиці із зеленим салатом

Рецепт приготування стейків з сьомги, маринованих в діжонськой гірчиці із зеленим салатом. Таке блюдо дуже добре подати на вечерю. опис приготування: Для такої страви в принципі ніякого гарніру не треба. Блюдо готується швидко, вийдуть ситним і дуже смачним. Лимонний сік— 2 Ст. ложки філе сь...

Грибний суп з манкою

Грибний суп з манкою

Суп виходить дуже ніжний і смачний, з приємною волокнистої консистенцією. Прекрасне обідню страву. Приготуйте його для своєї родини. опис приготування: Гриби можна брати абсолютно будь-які. можна лісові, можна печериці. Смак від цього теж буде змінюватися трохи. При подачі рекомендую посипати ...

Стручкова квасоля з рисом

Стручкова квасоля з рисом

Гарніри з рису - універсальне додаток для багатьох гарячих страв. Вони поєднуються з куркою, котлетами, печеним м'ясом і різними видами риби. Я знаю кілька перевірених рецептів, як цей. опис приготування: Цей варіант відноситься до азіатської кухні, так як в ньому використовується соєвий соус ...

Грушевый штрудель

Грушевый штрудель

звичайно, традиційний штрудель має яблучну начинку, але, як на мене, ще більш смачним виходить грушевий штрудель. Аромат його більш яскравий, а смак чітко виражений і дуже насичений. Спробуйте! опис приготування: Не знаю, як приготувати грушевий штрудель без зайвих витрат часу і сил? Читайте м...

Галушки сладкие

Галушки сладкие

смачні, красиві і яскраві галушки, які радують не тільки око, але й життя. Готуються вони дуже швидко (протягом 15-20 хвилин). опис приготування: Солодкі галушки готуються дуже просто. Спочатку робимо повітряне сирне тісто, заважаємо з родзинками і цукатами, розрізаємо на дрібні шматочки і від...

Фетучіні під соусом «Морні»

Фетучіні під соусом «Морні»

У вас немає часу, щоб приготувати смачний і ситний вечеря? Пропоную простий рецепт, як приготувати італійську пасту фетучіні під сирним соусом "; Морней ";. Це просто і смачно! подобається всім! опис приготування: У цьому рецепті з'єдналася італійська паста феттуччіне і французький сирний соус...

Сквош з яблуком

Сквош з яблуком

Рецепт приготування сквошу з яблуками. Смачне і корисне блюдо для всієї родини. опис приготування: Щоб легко очистити сквош, покласти його у велику каструлю з киплячою водою і варити 15 хвилин. Вилийте киплячу воду і залийте холодною водою і дайте 5 хвилин постояти, щоб охолодити. Коли досить ...

Гриби, запечені з макаронами

Гриби, запечені з макаронами

Якщо хочеться урізноманітнити звичні гарячі страви з гарніром, тоді на допомогу прийде цей простий рецепт грибів, запечених з макаронами. Це смачно, зовсім нескладно і досить оригінально. опис приготування: Ароматні і соковиті гриби, запечені з макаронами в домашніх умовах, — це по-справжньому...

Грузинський салат з сулугуні

Грузинський салат з сулугуні

Рецепт приготування національного грузинського салату з сиром під медово-винним соусом. опис приготування: Ця страва ідеально підійде для всіх, без винятку любителів східної кухні, або тим, хто захоплюється рецептами на основі сиру. «Хороший» секрет— 250 грам помідор— 3 штуки рослинна олія— ...

Спаржа в тесті

Спаржа в тесті

для 25 минут вы можете приготовить легкую и вкусную закуску для большой компании – тарт из спаржи и слоеного теста. Тісто використовуємо готове, духовку включаємо заздалегідь, спеції - за бажанням. опис приготування: Тісто треба розморозити, спаржу промити. Ріжемо листкове тісто тонкими смужка...

Шоколадна лазіння

Шоколадна лазіння

Що таке лазіння ми все знаємо. Її головна фішка — це повторювані шари. Ситне гаряче блюдо має кілька варіацій, але з такою, як тут ви не стикалися. Адже в цей раз вона буде десертом! опис приготування: У цей блюді ми візьмемо за основу лише спосіб накладення шарів один на одного, а все інше бу...

Печериці в мультиварці «полярна зірка»

Печериці в мультиварці «полярна зірка»

Як і в будь-який інший мультиварці, в "; Поларіс" ми може зробити різні грибочки, в тому числі і печериці, і ось вам простий і легкий рецепт їх приготування. опис приготування: Оскільки печериці досить економічні гриби, які завжди є в продажу, то найчастіше за все я готую саме їх. Зазвичай я р...

Солянка з ковбасою і грибами

Солянка з ковбасою і грибами

Cолянка з ковбасою і грибами досить складний суп. На його приготування зазвичай йде не менше двох годин. Однак цей час виправдовується. адже солянка — це так смачно, ситно і корисно! опис приготування: Готується солянка з ковбасою і грибами досить складно. Взагалі будь-яка солянка готується до...