Рецепт Сквош з яблуком

Рецепт Сквош з яблуком
Кількість порцій: 3 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування сквошу з яблуками. Смачне і корисне блюдо для всієї родини.

опис приготування:

Щоб легко очистити сквош, покласти його у велику каструлю з киплячою водою і варити 15 хвилин. Вилийте киплячу воду і залийте холодною водою і дайте 5 хвилин постояти, щоб охолодити. Коли досить охолоне для обробки, ножем очистіть від шкірки. Розріжте сквош навпіл і видаліть насіння. Потім розрізати на шматочки в 1 дюйм.

Покласти шматки сквош разом з яблуками в більшу миску мікрохвильової печі. Покрити шматочками вершкового масла. Посипати коричневим цукром, волоськими горіхами, сіллю і корицею. Накрити пластиковою кришкою і зробити кілька дірок в ній для вентиляції.

Готувати у мікрохвильовій печі протягом 7 1 / 2 хвилин на повній потужності. дістати, відкрити і перемішати. Поставити назад в мікрохвильову піч і готувати ще 7 1 / 2 хвилин на повній потужності, поки не стане м'яким. Подавати в гарячому вигляді.


  • сквош— 1 штука
  • яблука, удалить сердцевину и нарезать— 2 штуки
  • масла— 1 Ст. ложка
  • коричневого сахара— 2 Ст. ложки
  • мелко нарубленных грецких орехов— 1 Ст. ложка
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • меленої кориці— 1/2 чайних ложки
Щоб легко очистити сквош, покласти його у велику каструлю з киплячою водою і варити 15 хвилин. Вилийте киплячу воду і залийте холодною водою і дайте 5 хвилин постояти, щоб охолодити. Коли досить охолоне для обробки, ножем очистіть від шкірки. Розріжте сквош навпіл і видаліть насіння. Потім розрізати на шматочки в 1 дюйм.

Покласти шматки сквош разом з яблуками в більшу миску мікрохвильової печі. Покрити шматочками вершкового масла. Посипати коричневим цукром, волоськими горіхами, сіллю і корицею. Накрити пластиковою кришкою і зробити кілька дірок в ній для вентиляції.

Готувати у мікрохвильовій печі протягом 7 1 / 2 хвилин на повній потужності. дістати, відкрити і перемішати. Поставити назад в мікрохвильову піч і готувати ще 7 1 / 2 хвилин на повній потужності, поки не стане м'яким. Подавати в гарячому вигляді.


Подібні рецепти

Сквош з начинкою з яловичини

Варення з смородини золотистої

Рецепт приготування запеченого сквошу, фаршированого яловичиною, солодким перцем, цибулею, кукурудзою і сиром. опис приготування: Нагріти духовку до 200 градусів. Нарізати навпіл кожен сквош поздовжньо, акуратно вирізати м'якоть з округлою частини ложкою, залишаючи 6 мм. Нарізану м'якоть відкл...

Спагеті сквош з фрикадельками і шпинатом

Спагеті сквош з фрикадельками і шпинатом

Рецепт приготування спагетті сквош з цибулею, часником, фрикадельками з індички, грибами і шпинатом. опис приготування: Спагеті сквош - вид гарбуза, м'якоть якої при запіканні розділяється на волокна, нагадують спагетті. Це відмінна низькокалорійна заміна макаронів. спагетті сквош— 1 штука(б...

Сквош з начинкою з рису

Сквош з начинкою з рису

Здивуйте своїх гостей незвичайним стравою - смаженим сквошем, начиненим рисом, горіхами і сушеними вишнями. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Видалити насіння з сквошу. На аркуші для випічки викласти сквош, накрити алюмінієвою фольгою. Випікати до готовності, близько 40 хви...

Солодкий сквош з пряною ковбасою

Солодкий сквош з пряною ковбасою

Рецепт приготування солодкого сквош з пряною ковбасою. Смачне і оригінальне блюдо. Спробуйте. опис приготування: Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Покласти половинки сквош лицьовою стороною вниз в форму для випічки в 1 дюйм води і запікати, поки м'якоть стане ні...

Стейк з грибами і сквош

Стейк з грибами і сквош

Рецепт приготування яловичого стейка, покритого сумішшю гірчиці і чорного перцю, з печерицями та сквош. опис приготування: Розігріти духовку до 245 градусів. У сковороді змішати гриби, сквош і цибулю. Додати 1 столову ложку масла і 3 / 4 чайної ложки солі, перемішати. Впорядкувати овочі по кра...