Рецепт Солянка з ковбасою і грибами
Cолянка з ковбасою і грибами досить складний суп. На його приготування зазвичай йде не менше двох годин. Однак цей час виправдовується. адже солянка — це так смачно, ситно і корисно!
опис приготування:
Готується солянка з ковбасою і грибами досить складно. Взагалі будь-яка солянка готується довго і вимагає деяких зусиль. Я пропоную солянку готувати на м'ясному бульйоні (який Вам подобається більше), з компонентами, які все обсмажуються на сковороді. Особливий смак надають солянці мариновані печериці, які, як не дивно, але досить сильно змінюють смак супу. Щоб суп був смачний, йому потрібен час настоятися і просочитися, тому залишаємо його доходити на годину під кришкою. Дуже добре, якщо піч, наприклад, керамічна і ще деякий час тримає тепло. Якщо піч газова, то можна залишити са-а-а-мий маленький вогонь.
- філе яловичини— 300 грам
- молочні сосиски— 3 штуки
- копчені ковбаси— 150 грам
- Варено-капченая свинина— 150 грам
- морква— 1 штука
- Лук середнього розміру— 2 штуки
- Картопля— 2 штуки(великий)
- Мариновані огірки— 3 штуки
- консервовані шампіньйони— 300 грам
- Маслини без кісточки— 50 грам
- Томатна паста— 50 грам
- крем— 100 грам
- лимон— 1 штука
Нарізаємо яловичину соломкою і обсмажуємо в маслі на сильному вогні до появи красивою скоринки.
Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти тонкою соломкою.
Додаємо овочі на сковорідку, перемішуємо і обсмажуємо до м'якості.
Ковбаси нарізаємо соломкою, сосиски — кружечками.
Картопля натираємо на крупній тертці або нарізаємо кубиками.
Потім картопля і мариновані печериці додаємо в сковорідку, перемішуємо і тушкуємо на невеликому вогні практично до повної готовності картоплі.
На окремій сковорідці на сильному вогні обсмажуємо сосиски і ковбаси до появи скоринки.
Додаємо томатну пасту, все перемішуємо, доливаємо дві склянки окропу, накриваємо кришкою і ще трохи тушкуємо.
Каструлю ставимо на вогонь. У каструлю наливаємо м'ясний бульйон, в нього додаємо засмажкою і нарізані тонкою соломкою солоні огірки, оливки або маслини. Можна додати трохи розсолу. На повільному вогні трохи варимо, потім відключаємо піч і даємо настоятися солянці близько години.
У тарілку додаємо свіжої зелені, сметани і шматочок лимона. Смачного!
Подібні рецепти
Солянка з ковбасою і маслинами
Як приготувати просто і смачно? Пропоную вам рецепт приготування солнкі з копченою ковбасою. опис приготування: Щоб прискорити процес приготування солянки з копченою ковбасою в домашніх умовах, потрібно готувати інгредієнти паралельно (м'ясний бульйон, овочі і перловку). За бажанням можна в го...
Солянка з ковбасою
Я вам покажу рецепт, як приготувати солянку з ковбасою, картоплею, цибулею, помідорами, солоними огірками і маслинами. Це дуже ситний і густий м'ясний супчик для тих, хто любить добре поїсти. опис приготування: Солянка з ковбасою - це дуже густий з насичений смаком суп, який часто готували наш...
Солянка з квашеної капусти з грибами
тарілочка гарячої, ароматної і ситної грибний солянки обов'язково зігріє вас навіть в найхолодніший зимовий день. Ідеальне перша страва для такої пори року. Кисла капуста надає солянці кислинку. опис приготування: Прочитавши цей рецепт, ви переконаєтеся, що можна зробити смачне першу страву з ...
Солянка з грибами (оригінальний рецепт)
Любіть солянку? Тоді вам сюди! Сьогодні я поділюся з вами рецептом приготування солянки з грибами! повірте, вам сподобається. Не будемо затягувати і відразу приступимо до приготування страви опис приготування: Блюдо виходить неймовірно ароматним і ситним. Обов'язково рекомендую спробувати його...
Солянка з грибами на зиму
Хочу з вами поділитися перевіреним рецептом і розповісти, як приготувати солянку з грибами на зиму, улюблену багатьма заготовку. Рецепт досить простий, а результат завжди відмінний. Спробуйте і ви. опис приготування: З даної кількості продуктів виходить приблизно три баночки по 750 мілілітрів....