Рецепт Соус з куркою і грибами

Рецепт Соус з куркою і грибами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Не знаю, ніж побалувати сім'ю на вечерю чи обід? А як вам соус з куркою і грибами в домашніх умовах? Це досить просто, дуже смачно і дуже ситно — ідеальне поєднання в одній страві.

опис приготування:

Рецепт приготування соусу з куркою і грибами хороший тим, що це блюдо чудово поєднується з будь-яким гарніром. Гриби можна використовувати абсолютно будь-які — від печериць до сушених. Доповнити соус можуть різноманітні спеції і свіжа зелень.


  • Куряче філе— 300 грам
  • гриби— 250 грам
  • цибулина— 1 штука
  • Фета— 100 грам
  • вершки— 200 мілілітрів
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • свіжа зелень— 20 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
Соус з куркою і грибами - фото крок 1 1. Первым делом необходимо очистить луковицу и нарезать ее тонкими кольцами или полукольцами. Отправить на сковороду растительное масло и разогреть его. Выложить лук и обжарить на среднем огне до легкого золотистого цвета.

Соус з куркою і грибами - фото крок 2 2. За цей час вимити, просушить и нарезать небольшими кусочками филе. При желании соус с курицей и грибами в домашних условиях можно сделать не только с филе, но и другими частями птицы. Выложить курицу на сковороду к обжаренному луку.

Соус з куркою і грибами - фото крок 3 3. періодично помішуючи, обсмажити філе, щоб вийшла зайва волога.

Соус з куркою і грибами - фото крок 4 4. гриби вимити, почистити і нарізати, за потреби. Додати на сковороду і обсмажити хвилин 8-10, помішуючи.

Соус з куркою і грибами - фото крок 5 5. Когда курица и грибы обжарятся влить на сковороду сливки.

Соус з куркою і грибами - фото крок 6 6. Теперь самое время посолить и поперчить по вкусу.

Соус з куркою і грибами - фото крок 7 7. Тушить соус на медленном огне до готовности. Как сделать соус с курицей и грибами еще интереснее? Можно добавить на сковороду немного сыра за 5 хвилин до готовності. В даному випадку використовується фета.

Соус з куркою і грибами - фото крок 8 8. вимити, просушити і нарізати дрібно свіжу зелень. Використовувати можна все, що є під рукою — кріп, цибуля, петрушку, Kinzu, базилік і т.д. Высыпать зелень на сковороду.

Соус з куркою і грибами - фото крок 9 9. Все хорошо перемешать и оставить на огне буквально на несколько минут.

Соус з куркою і грибами - фото крок 10 10. Приготовить любимый гарнир и подавать соус к столу.

Подібні рецепти

Сметанний соус з грибами

Тушкована капуста з шинкою

До апетитного м'ясної страви або овочів, смаженим на грилі, наприклад, хочу запропонувати вам подати дуже ніжний і насичений соус, який точно припаде до смаку всім, хто його спробує. опис приготування: 1. Хочу розповісти, як приготувати сметанний соус з грибами легко і просто. Для початку необ...

Соус з грибами і сиром

Соус з грибами і сиром

Такий соус можна просто викласти на шматочок хліба і з'їсти, а можна подати на додаток до картопляних зраз, котлет, м'ясним рулетиками. дуже універсальний. опис приготування: Соус готується в глибокій сковороді. Використовувати можна як свіжі, так і морожені гриби. обсмажуємо цибулю, потім дод...

Соус з грибами

Соус з грибами

Хочу з вами поділитися рецептом, як приготувати соус з грибами. він універсальний, адже підходить до м'ясних страв, курці, рибі. Також він буде ідеальний для макаронних виробів і відвареної картоплі. опис приготування: На цей раз я готувала грибний соус з шампіньйонів до яловичому стейку. На м...

Спагеті з куркою і грибами

Спагеті з куркою і грибами

Спагеті з куркою і грибами підійдуть для буденного і святкового вечері. Мені подобаються куряча грудка і печериці — вони доступні і швидко готуються. Додамо в блюдо фарби у вигляді брокколі. опис приготування: Спагеті з куркою і грибами можна готувати як в домашніх умовах (на кухонній плиті), ...

Суп-локшина з куркою і білими грибами

Суп-локшина з куркою і білими грибами

Сьогодні я розповім Вам, як зварити суп-локшину. Деякі нюанси приготування зроблять Ваш суп ароматний і насиченим! Такий суп і на святковий стіл подати не соромно! опис приготування: Щоб грибний бульйон був більш насиченим, йому потрібно неодмінно дати настоятися. А локшину подають відразу ж п...