Рецепт Шоколадна лазіння
Що таке лазіння ми все знаємо. Її головна фішка — це повторювані шари. Ситне гаряче блюдо має кілька варіацій, але з такою, як тут ви не стикалися. Адже в цей раз вона буде десертом!
опис приготування:
У цей блюді ми візьмемо за основу лише спосіб накладення шарів один на одного, а все інше буде повною імпровізацією. Вийде щось середнє між морозивом і чізкейк. подивіться, як приготувати шоколадну лазанью з печивом "; Орео ";, шоколадом і вершковим сиром. Так багато обожнюваних інгредієнтів в одній страві!
- Вершковий сир— 240 грам
- Вершкове масло— 90 грам
- Печиво "; Орео" — 16 штук
- цукор білий— 50 грам
- молоко— 830 мілілітрів
- Суха суміш для шоколадного пудингу— 110 грам
- ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
- Збиті вершки— 360 мілілітрів
- Шоколадні краплі або кульки— За смаком
2. Потім розтопіть масло і перемішайте його з підготовленою крихтою.
3. У прямокутній формі для випічки утрамбуйте основу з печива і вершкового масла.
4. Приготуйте крем. Збийте сир з цукром, 30 мл. молока і ваніліном.
5. Далі порціями додайте збиті вершки, обережно перемішуючи масу.
6. Половиною крему змастіть основу і відправте десерт в холодильник на 15 хвилин.
7. Шоколадний пудинг збийте з молоком до повного розчинення. Отриманою масою змастіть десерт. Знову залиште його в холодильнику на 15 хвилин.
8. Потім викладете крем і посипте десерт шоколадом.
9. Залиште шоколадну лазанью в холодильнику мінімум на 4 годину. А потім насолоджуйтеся!
Подібні рецепти
Смачна домашня лазіння (плюс рецепт тесту)
Іноді хочеться відступити від традицій і приготувати що-небудь нове. Як вам ідея приготування глазурі для паски шоколадної? мені, наприклад, таке дуже до душі. У моїй родині шоколадне все люблять. опис приготування: Така шоколадна глазур підійде не тільки для пасок, але і для кексів і тортів. ...
Шоколадна бабка
Рецепт приготування шоколадної бабки на дріжджах з цукровим посипанням. опис приготування: Шоколадна бабка може бути приготовлена заздалегідь (до кроку випікання в духовці) і заморожена на термін до 1 місяці. Перед приготуванням дати їй нагрітися протягом 5 годин до кімнатної температури. ...
Шоколадна «Кармеліта»
Ви ласун і любите вівсянку і страви з неї? Тоді ви обов'язково повинні приготувати цей чудовий пиріг-печиво. У класичному рецепті використовується звичайна карамель, а ми зробимо смачніше! опис приготування: Цей смачний вівсяний пиріг з карамельної начинкою і горішками сподобається всім ласуна...
Шоколадна «лава»
Тістечко "; шоколадна лава" або "; шоколадний фондан" — дуже популярний десерт у всьому світі, а його назва, з французького, перекладається як тане серце. приголомшливе ласощі! Спробуйте! опис приготування: Цей вишуканий десерт готується дуже швидко і просто. Дотримуйтесь покроковим рекомендац...
Шоколадна сирна паска
Традиційний великодній десерт з новим смаком — шоколадний. Обов'язково приготуйте на святковий великодній стіл такий смачний десерт, всі гості і домочадці будуть задоволені. особливо дітки! опис приготування: Традиційно паску роблять із сиру з цукатам, горіхами і родзинками. А чому б не додати...