Рецепт Стек із сьомги, мариновані в дижонской гірчиці із зеленим салатом

Рецепт Стек із сьомги, мариновані в дижонской гірчиці із зеленим салатом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування стейків з сьомги, маринованих в діжонськой гірчиці із зеленим салатом. Таке блюдо дуже добре подати на вечерю.

опис приготування:

Для такої страви в принципі ніякого гарніру не треба. Блюдо готується швидко, вийдуть ситним і дуже смачним.

  • Лимонний сік— 2 Ст. ложки
  • філе сьомги— 600 грам
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • Дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка
  • Зелений салат, пучок— 1 штука
  • Помідори черрі— 200 грам
  • авокадо— 1 штука
  • Сир фета— За смаком
  • Кедрові горішки— За смаком
Стек із сьомги, мариновані в дижонской гірчиці із зеленим салатом - фото крок 1 1. Розрізаємо на стейки філе сьомги, ширина приблизно два сантиметри. Солимо і перчимо.

Стек із сьомги, мариновані в дижонской гірчиці із зеленим салатом - фото крок 2 2. приготуємо маринад. Змішуємо дві ложки оливкової олії, дві ложки соку лимона і одну ложку дижонской гірчиці. все перемішуємо.

Стек із сьомги, мариновані в дижонской гірчиці із зеленим салатом - фото крок 3 3. Після того, як все гарненько перемішали, в миску до маринаду кладемо шматочки риби. У маринаді повинен бути кожен шматочок. Тепер розігріємо сковороду, додамо невелику кількість масла, і з обох сторін обсмажити стейки. Ні в якому разі не пережарюють! Як тільки трохи схопилися, перевертаємо на інший бік. Якщо риба пересмажиться, вона не буде соковитою.

Стек із сьомги, мариновані в дижонской гірчиці із зеленим салатом - фото крок 4 4. Зробимо до стейкам салат. Поріжемо стигле авокадо, пучок крижаного салату, навпіл розрізати помідори черрі, шматочками поріжемо сир фета, з часником і оливками. Можна додавати кедрові горішки. Злегка поливаємо оливковою олією і соком лимона. Можна заливати сумішшю для маринаду.

Стек із сьомги, мариновані в дижонской гірчиці із зеленим салатом - фото крок 5 5. Блюдо готово, його можна подавати без будь-яких гарнірів. Смачного!

Подібні рецепти

Соус з солоних огірків і гірчиці

Домашній майонез без гірчиці

Універсальний соус з солоних огірків і гірчиці. Готується за лічені хвилини, низькокалорійний і додати родзинку навіть самому нудному страви! пікантний, остренький і дуже смачний! опис приготування: Докладніше, як приготувати соус з солоних огірків, я розповім нижче. Гірчицю вибирайте за смако...

Філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе

Філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе

Рецепт філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе, Redis, приправою з вершкового сиру, ікрою і дрібним картоплею. Вища кулінарія. опис приготування: рецепт наступний: 1. Водорості підсушити до крихкості. У духовій шафі при високій температурі запекти циб...

Філе-Лойна норвезької сьомги гриль

Філе-Лойна норвезької сьомги гриль

опис приготування: Норвезька сьомга-гриль 4 шт. філе loynov (спинок) норвезької сьомги по 170 г 4 ст. L. соняшникової олії суміш спецій 2 ст. L. порошку копченої паприки 1 ст. L. цибулевого порошку 1 ст. L. порошку кмину ½. L. кайенского перцю 1 ст. L. солі Норвезьку сьомгу обваляти в приготовле...

Граавілохі з сьомги

Граавілохі з сьомги

Graavilohi (добре.) або gravlaks (Швеція.) - маринована червона риба за способом, поширеній в скандинавських країнах. Граавілохі зазвичай подають на житньому хлібі або з відвареною картоплею. опис приготування: Нижче дивіться детальний рецепт, як приготувати граавілохі з сьомги. Філе риби з шк...

Суп з хребтів сьомги

Суп з хребтів сьомги

Рибний суп на ароматному бульйоні з хребтів сьомги. Мінімум затрат і максимально вдалий результат. Їх хребтів сьомги смачний бульйон виходить, додамо трохи овочів і суп готовий. опис приготування: Хребти сьомги варяться швидко, через 15 хвилин приготування їх можна витягти і відокремити рибу в...