Рецепт Спаржа в тесті

Рецепт Спаржа в тесті
Кількість порцій: 5-8 Час приготування: 25 хв.
для 25 минут вы можете приготовить легкую и вкусную закуску для большой компании – тарт из спаржи и слоеного теста. Тісто використовуємо готове, духовку включаємо заздалегідь, спеції - за бажанням.

опис приготування:

Тісто треба розморозити, спаржу промити. Ріжемо листкове тісто тонкими смужками і обертаємо стебла спаржі. Викладаємо закуску на застелений пергаментом деко, змащуємо молоком або збитим яйцем, посипаємо сіллю і кунжутом (або іншими спеціями на ваш смак). запікаємо 20 хвилин при температурі 190-200 градусів.

  • Листкове тісто— 500 грам(пачки бувають і по 400, і 500 г, обычно в них – 6 аркушів тесту)
  • Sparzha— 1 пучок(30 штук)
  • сіль— За смаком(краще велика)
  • Чорний перець— За смаком
  • кунжут— За смаком
  • яйце— 1 штука(для змазування, якщо ви не вживаєте яйця, змастіть закуску перед випічкою водою або молоком)
Спаржа в тесті - фото крок 1 Листкове тісто необхідно розморозити на присипаної борошном поверхні. Увімкніть духовку нагріватися на 200 градусів. спаржу промийте, якщо треба, ображати кінчики. Тісто поріжте смужками по 1-1,5 см. Смужка повинна бути трохи довше стеблинки спаржі.

Спаржа в тесті - фото крок 2 Смужку тісто оберніть навколо спаржі. Проробіть так з усією спаржею і смужками.

Спаржа в тесті - фото крок 3 На застелене пергаментом деко викладіть спаржу в тесті, залиште трохи місця з боків, т.к. воно збільшиться.

Спаржа в тесті - фото крок 4 Збийте вінчиком в мисці яйце. Кулінарної пензликом або руками змастіть спаржу в тесті яйцем. Можна використовувати воду або молоко.

Спаржа в тесті - фото крок 5 Посипте спаржу в тесті сіллю, перцем. До цієї компанії відмінно підходить кунжут.

Спаржа в тесті - фото крок 6 Відправляємо деко зі спаржею в духовку на 20 хвилин при температурі 190-200 градусів. Тісто має вирости і стати золотисто-рум'яним.

Спаржа в тесті - фото крок 7 Спаржа в тесті готова!

Спаржа в тесті - фото крок 8 Подавайте спаржу в тесті з пікантним соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Спаржа з ​​часником

Запечена баранина

Якщо ви вперше будете готувати спаржу з часником, то цей рецепт — саме для вас. Він зовсім простий, що називається "; нічого зайвого ";, зате блюдо виходить відмінним — спробуйте самі! опис приготування: Рецепт приготування спаржі з часником допоможе навіть самої недосвідченої господині не впа...

Спаржа з ​​тофу в устричному соусі

Спаржа з ​​тофу в устричному соусі

Рецепт приготування спаржі з грибами і китайської капустою. кількість порцій: 4 sparzha— 200 грам гриби— 5 штук(печериці) цибуля— 2 штуки(зелений, нарізати) заголовок для палітурки— 2 Ст. ложки цукор— 1 штука перець— 1 штука вода— 1 штука китайська капуста— 1 штука тофу— 1 штука(яєчний ) часник...

Спаржа з ​​грибами, цибулею і горошком

Спаржа з ​​грибами, цибулею і горошком

Рецепт приготування спаржі з смаженими грибами шііатке, цибулею, лимонною цедрою і зеленим горошком. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю-шалот і смажити, поки цибуля не стане золотистого кольору, близько 3 хвилин. Додати гриби, приправити сіл...

Спаржа з ​​крабовим м'ясом і соусом песто

Спаржа з ​​крабовим м'ясом і соусом песто

Рецепт спаржі смаженої на грилі з кукурудзою, крабами і соусом песто з руколи. Популярна страва італійської кухні на вечерю. опис приготування: У великій каструлі, наповненою холодною водою, замочити кукурудзяні качани протягом 30 хвилин. Бланшувати спаржу в більшу каструлі з киплячою водою, п...

Спаржа з ​​крабовим м'ясом

Спаржа з ​​крабовим м'ясом

Швидкий рецепт приготування азіатського страви з спаржі, крабового м'яса, рисового вина, соєвого соусу, чилі, зеленого лука, горіхів і меду. опис приготування: Дрібно посікти тайський чилі. Зробити фарш з зеленої цибулі. нарізати спаржу. Перемішати крабове м'ясо, рисове вино, соєвий соус, лимо...