Рецепт Філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе
Рецепт філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе, Redis, приправою з вершкового сиру, ікрою і дрібним картоплею. Вища кулінарія.
опис приготування:
рецепт наступний:
1. Водорості підсушити до крихкості. У духовій шафі при високій температурі запекти цибулю-порей до чорноти.
2. Водорості і цибулю укласти в блендер і подрібнити до стану дрібного порошку. Суміш готова до використання.
3. Норвезьку сьомгу натерти сіллю і перцем і посипати золою з бурих водоростей, після чого обсмажувати на сковороді в невеликій кількості рослинного масла по 2 хвилини з кожного боку. Дати постояти одну хвилину і подавати на стіл.
4. огіркове желе: за допомогою соковижималки вичавити сік з огірків, з'являється зверху білу піну зняти. Желатин замочити в холодній воді до розм'якшення. Желатин розвести в невеликій кількості води, додати цукор і сіль. Огірковий сік залити желатином і процідити. Прибрати в холодильник на 2 годину. Нарізати кубиками або як-небудь інакше, по бажанню.
5. редис: редис тонко порізати на ломтерезке і промити в холодній воді. приправити сіллю, перцем і оливковою олією.
6. Приправа з вершкового сиру з ікрою: лимонний сік і вершки домішувати в вершковий сир до отримання негустий, зручною для використання маси. Перед подачею на стіл додати ікру і цибулю-різанець.
7. дрібну картоплю: картопля відварювати в солоній воді 15 хвилин, потім вийняти з каструлі і підсушити.
8. Викласти картоплини на сковороду з скибочкою вершкового масла і обсмажувати до золотистого кольору.
Подавати всю цю гурманський композицію в гарному посуді. Смачного!
- филе спинки норвежской семги— 600 грам
- бурые водоросли— 200 грам
- цибуля-пористий— 400 грам
- огірок— 2 штуки
- желатин— 8 скибочок
- редис— 10 штук
- вершковий сир— 150 грам
- игра— 50 грам
- вершки— 100 грам
- мелкий картофель— 400 грам
- лимон— 1 штука
1. Водорості підсушити до крихкості. У духовій шафі при високій температурі запекти цибулю-порей до чорноти.
2. Водорості і цибулю укласти в блендер і подрібнити до стану дрібного порошку. Суміш готова до використання.
3. Норвезьку сьомгу натерти сіллю і перцем і посипати золою з бурих водоростей, після чого обсмажувати на сковороді в невеликій кількості рослинного масла по 2 хвилини з кожного боку. Дати постояти одну хвилину і подавати на стіл.
4. огіркове желе: за допомогою соковижималки вичавити сік з огірків, з'являється зверху білу піну зняти. Желатин замочити в холодній воді до розм'якшення. Желатин розвести в невеликій кількості води, додати цукор і сіль. Огірковий сік залити желатином і процідити. Прибрати в холодильник на 2 годину. Нарізати кубиками або як-небудь інакше, по бажанню.
5. редис: редис тонко порізати на ломтерезке і промити в холодній воді. приправити сіллю, перцем і оливковою олією.
6. Приправа з вершкового сиру з ікрою: лимонний сік і вершки домішувати в вершковий сир до отримання негустий, зручною для використання маси. Перед подачею на стіл додати ікру і цибулю-різанець.
7. дрібну картоплю: картопля відварювати в солоній воді 15 хвилин, потім вийняти з каструлі і підсушити.
8. Викласти картоплини на сковороду з скибочкою вершкового масла і обсмажувати до золотистого кольору.
Подавати всю цю гурманський композицію в гарному посуді. Смачного!
Подібні рецепти
Бургер з норвезької сьомги
опис приготування: Норвезька сьомга-гриль 4 шт. філе loynov (спинок) норвезької сьомги по 170 г 4 ст. L. соняшникової олії суміш спецій 2 ст. L. порошку копченої паприки 1 ст. L. цибулевого порошку 1 ст. L. порошку кмину ½. L. кайенского перцю 1 ст. L. солі Норвезьку сьомгу обваляти в приготовле...
Філе минтая смажене
фахівці вважають, що рибу необхідно вживати в їжу хоча б раз на тиждень. Ну раз так, тоді у мене є для вас дуже смачний і при цьому досить простий рецепт смаженого філе минтая. опис приготування: Мій чоловік просто обожнює рибу, і страви з неї досить часто з'являються на нашому столі. звичайно...
Суп з хребтів сьомги
Рибний суп на ароматному бульйоні з хребтів сьомги. Мінімум затрат і максимально вдалий результат. Їх хребтів сьомги смачний бульйон виходить, додамо трохи овочів і суп готовий. опис приготування: Хребти сьомги варяться швидко, через 15 хвилин приготування їх можна витягти і відокремити рибу в...
Суп із сьомги з креветками
Рецепт приготування супу з сьомги з креветками. Креветки і сьомга надають супу вишуканий смак, і роблять блюдо дуже смачним. опис приготування: Для приготування цієї страви потрібно сьомга і креветки. Готує цей суп зовсім не складно, а виходить смачно і ароматно. Зелена цибуля— 2 штуки вода...
Суп з стейка сьомги
Як часто ви готуєте рибний суп? Рекомендую використовувати червону рибу, з неї вийде відмінний суп, з ніжним і приємним смаком. Розповім вам про те, як приготувати суп з стейка сьомги. опис приготування: Для приготування використовую готовий бульйон з кісток риби, а стейк сьомги додаю в самому...