Рецепт Філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе

Рецепт Філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе, Redis, приправою з вершкового сиру, ікрою і дрібним картоплею. Вища кулінарія.

опис приготування:

рецепт наступний:

1. Водорості підсушити до крихкості. У духовій шафі при високій температурі запекти цибулю-порей до чорноти.

2. Водорості і цибулю укласти в блендер і подрібнити до стану дрібного порошку. Суміш готова до використання.

3. Норвезьку сьомгу натерти сіллю і перцем і посипати золою з бурих водоростей, після чого обсмажувати на сковороді в невеликій кількості рослинного масла по 2 хвилини з кожного боку. Дати постояти одну хвилину і подавати на стіл.

4. огіркове желе: за допомогою соковижималки вичавити сік з огірків, з'являється зверху білу піну зняти. Желатин замочити в холодній воді до розм'якшення. Желатин розвести в невеликій кількості води, додати цукор і сіль. Огірковий сік залити желатином і процідити. Прибрати в холодильник на 2 годину. Нарізати кубиками або як-небудь інакше, по бажанню.

5. редис: редис тонко порізати на ломтерезке і промити в холодній воді. приправити сіллю, перцем і оливковою олією.

6. Приправа з вершкового сиру з ікрою: лимонний сік і вершки домішувати в вершковий сир до отримання негустий, зручною для використання маси. Перед подачею на стіл додати ікру і цибулю-різанець.

7. дрібну картоплю: картопля відварювати в солоній воді 15 хвилин, потім вийняти з каструлі і підсушити.

8. Викласти картоплини на сковороду з скибочкою вершкового масла і обсмажувати до золотистого кольору.

Подавати всю цю гурманський композицію в гарному посуді. Смачного!


  • филе спинки норвежской семги— 600  грам
  • бурые водоросли— 200 грам
  • цибуля-пористий— 400 грам
  • огірок— 2 штуки
  • желатин— 8 скибочок
  • редис— 10 штук
  • вершковий сир— 150  грам
  • игра— 50 грам
  • вершки— 100 грам
  • мелкий картофель— 400 грам
  • лимон— 1 штука
рецепт наступний:

1. Водорості підсушити до крихкості. У духовій шафі при високій температурі запекти цибулю-порей до чорноти.

2. Водорості і цибулю укласти в блендер і подрібнити до стану дрібного порошку. Суміш готова до використання.

3. Норвезьку сьомгу натерти сіллю і перцем і посипати золою з бурих водоростей, після чого обсмажувати на сковороді в невеликій кількості рослинного масла по 2 хвилини з кожного боку. Дати постояти одну хвилину і подавати на стіл.

4. огіркове желе: за допомогою соковижималки вичавити сік з огірків, з'являється зверху білу піну зняти. Желатин замочити в холодній воді до розм'якшення. Желатин розвести в невеликій кількості води, додати цукор і сіль. Огірковий сік залити желатином і процідити. Прибрати в холодильник на 2 годину. Нарізати кубиками або як-небудь інакше, по бажанню.

5. редис: редис тонко порізати на ломтерезке і промити в холодній воді. приправити сіллю, перцем і оливковою олією.

6. Приправа з вершкового сиру з ікрою: лимонний сік і вершки домішувати в вершковий сир до отримання негустий, зручною для використання маси. Перед подачею на стіл додати ікру і цибулю-різанець.

7. дрібну картоплю: картопля відварювати в солоній воді 15 хвилин, потім вийняти з каструлі і підсушити.

8. Викласти картоплини на сковороду з скибочкою вершкового масла і обсмажувати до золотистого кольору.

Подавати всю цю гурманський композицію в гарному посуді. Смачного!


Подібні рецепти

Філе-Лойна норвезької сьомги гриль

Бургер з норвезької сьомги

опис приготування: Норвезька сьомга-гриль 4 шт. філе loynov (спинок) норвезької сьомги по 170 г 4 ст. L. соняшникової олії суміш спецій 2 ст. L. порошку копченої паприки 1 ст. L. цибулевого порошку 1 ст. L. порошку кмину ½. L. кайенского перцю 1 ст. L. солі Норвезьку сьомгу обваляти в приготовле...

Філе минтая смажене

Філе минтая смажене

фахівці вважають, що рибу необхідно вживати в їжу хоча б раз на тиждень. Ну раз так, тоді у мене є для вас дуже смачний і при цьому досить простий рецепт смаженого філе минтая. опис приготування: Мій чоловік просто обожнює рибу, і страви з неї досить часто з'являються на нашому столі. звичайно...

Суп з хребтів сьомги

Суп з хребтів сьомги

Рибний суп на ароматному бульйоні з хребтів сьомги. Мінімум затрат і максимально вдалий результат. Їх хребтів сьомги смачний бульйон виходить, додамо трохи овочів і суп готовий. опис приготування: Хребти сьомги варяться швидко, через 15 хвилин приготування їх можна витягти і відокремити рибу в...

Суп із сьомги з креветками

Суп із сьомги з креветками

Рецепт приготування супу з сьомги з креветками. Креветки і сьомга надають супу вишуканий смак, і роблять блюдо дуже смачним. опис приготування: Для приготування цієї страви потрібно сьомга і креветки. Готує цей суп зовсім не складно, а виходить смачно і ароматно. Зелена цибуля— 2 штуки вода...

Суп з стейка сьомги

Суп з стейка сьомги

Як часто ви готуєте рибний суп? Рекомендую використовувати червону рибу, з неї вийде відмінний суп, з ніжним і приємним смаком. Розповім вам про те, як приготувати суп з стейка сьомги. опис приготування: Для приготування використовую готовий бульйон з кісток риби, а стейк сьомги додаю в самому...