Рецепт Гриби, фаршировані беконом

Рецепт Гриби, фаршировані беконом
Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування запечених грибних капелюшків, фаршированих беконом, вершковим сиром, цибулею, халапеньйо і панірувальними сухарями.

опис приготування:

фаршировані гриби — безсумнівно, відмінна закуска. Якщо ви готуєте їх для гостей, рекомендуємо вам подвоїти кількість інгредієнтів.

  • великих грибів— 12 штук
  • вершкового масла— 1 Ст. ложка
  • бекону— 3 скибочки
  • халапеньо— 1 штука
  • часнику— 1 зубчик
  • вершкового сиру— 30 грам
  • сиру Чеддер— 60 грам
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • свежемолотого чорного перцю— 1/4 чайних ложки
гриби, фаршировані беконом - фото крок 1 1. У невеликій мисці перемішати панірувальні сухарі з розтопленим вершковим маслом. Добре перемішати, щоб хлібні крихти рівномірно були покриті олією. Відставити в сторону.

гриби, фаршировані беконом - фото крок 2 2. Розігріти духовку до 175 градусів. Ретельно очистити гриби і обрізати ніжки. Помістити грибні капелюшки на невелике деко. Відкласти в сторону.

гриби, фаршировані беконом - фото крок 3 3. У невеликій сковороді на середньому вогні обсмажити нарізаний бекон до появи хрусткої скоринки. Додати нарізану цибулю, нарізані ніжки грибів, подрібнений часник і подрібнений халапеньйо. смажити, поки овочі не стануть м'якими, близько 5 хвилин. Приправити сіллю і перцем за смаком. Трохи остудити суміш.

гриби, фаршировані беконом - фото крок 4 4. У середній мисці перемішати тертий сир Чеддер з вершковим сиром. Додати теплу овочеву суміш і перемішати.

гриби, фаршировані беконом - фото крок 5 5. Розділити начинку рівномірно між грибними шапками.

гриби, фаршировані беконом - фото крок 6 6. Зверху посипати сумішшю панірувальних сухарів.

гриби, фаршировані беконом - фото крок 7 7. Випікати протягом 20 хвилин, поки гриби не стануть м'якими, а верхівка золотистого кольору.

Подібні рецепти

Фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом

Спагеті по-флотськи з фаршем

У пошуку цікавих начинок для грибочків? Один дуже класний і апетитний варіант я як раз підготувала. Не складно, ситно і дійсно смачно! Так що без сумніву рекомендую на замітку рецепт! опис приготування: Перед вами чудова ідея, як приготувати фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом. Поєдн...

Фаршировані баклажани з беконом

Фаршировані баклажани з беконом

Рецепт приготування закуски з баклажанів і бекону. кількість порцій: 2 баклажан— 1 штука тертий сир— 1 Склянка крем— 1/2 склянки скибочки бекону— 6 штук Зелена цибуля— 1 штука складові: Відріжте стебло баклажана, наріжте навпіл. Візьміть одну половину баклажана, зробіть 3 надрізу і п...

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами - смачне, ситне блюдо, яке ідеально підходить в якості холодної або гарячої закуски на святковий стіл. А помінявши начинку, можна отримувати новий смак. опис приготування: Фарширувати гриби можна різними начинками: м'ясний фарш, рибні консерви, морепроду...

Гриби, фаршировані фаршем та сиром

Гриби, фаршировані фаршем та сиром

Якщо ви вибираєте закуску на святковий стіл або фуршет, раджу приготувати шампіньйони за цим рецептом. гриби, фаршировані фаршем - відмінне блюдо, що не тільки смачна, але і ситне. опис приготування: Соковитий вершковий центр в начинці - родзинка всієї закуски. Печериці головне не перетримати ...

Гриби, фаршировані фаршем

Гриби, фаршировані фаршем

гриби, фаршировані фаршем, — сніданок, яка стане відмінною прикрасою будь-якого святкового столу. І, повірте мені, в кінці вечора тарілка обов'язково буде порожня, а гості задоволені. опис приготування: що, підготовка святкового столу — це ціле мистецтво, а гостей в наш час досить важко здивув...