Рецепти muscleman.com.ua

Шашлик в воке

Шашлик в воке

А ви знали, що в китайській кухні є свій традиційний шашлик, який готується з яловичини? І, звичайно ж, це блюдо має неповторний пікантний смак, як і майже всі страви азіатської кухні. опис приготування: Якщо ви розраховуєте зробити до вечері щось традиційне і буденне, то цей рецепт приготуван...

Солянка в мультиварці ковбасна

Солянка в мультиварці ковбасна

Хочете приготувати смачний і ситний супчик на обід, швидко і без зайвих зусиль? Зробіть з нами солянку в мультиварці з ковбасою! Ароматна і ситна вона буде до столу під час обіду або вечері. опис приготування: насичений смак, завдяки всебічному нагріванню вашого супчика в процесі приготування,...

Солодкий сквош з пряною ковбасою

Солодкий сквош з пряною ковбасою

Рецепт приготування солодкого сквош з пряною ковбасою. Смачне і оригінальне блюдо. Спробуйте. опис приготування: Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Покласти половинки сквош лицьовою стороною вниз в форму для випічки в 1 дюйм води і запікати, поки м'якоть стане ні...

Стручковая фасоль, тушкована в вершках

Стручковая фасоль, тушкована в вершках

Секрет приголомшливого смаку цієї страви в дивно гармонійному поєднанні всіх його складових. В результаті приготування виходить відмінне доповнення до гарнірів з круп, kartofelyu або макаронні вироби. опис приготування: Приготування стручкової квасолі, тушкована в вершках, не доставляє особлив...

Шарлотка з лимоном

Закусочні млинці з зеленою цибулею і яйцем

Якщо ви любитель випічки з цитрусовими, ароматна і ніжна шарлотка з лимоном безсумнівно буде вам до смаку. Кисленький лимон в начинці і ніжне солодке тісто, що може бути краще до чашечки чаю? опис приготування: Традиційну шарлотку печуть в кожній родині і в кожної господині є свій фірмовий рец...

Хліб по-англійськи

Хліб по-англійськи

Хліб по-англійськи печуть практично в кожній родині в Великобританії, де збереглися старі традиції. Ніхто не встоїть перед ароматним і свіжим хлібом, який тільки дістали з духовки. опис приготування: Якщо ви хочете поласувати смачним домашнім хлібом, то обов'язково спробуйте приготувати його з...

Гречаний суп з грибами

Гречаний суп з грибами

Корисний і смачний суп з гречки з грибами. Люблю готувати його на вечерю, так як він виходить дуже легким і смачним. Спробуйте, рецепт для вас. опис приготування: Картопля ставимо варитися, а в цей час готуємо зажарку з цибулі і грибів. Потім відправляємо в каструлю до картоплі гречку і зажарк...

Гомілки в духовці

Гомілки в духовці

Що може бути смачніше і звичніше запеченої курки? Вона хороша і для свята, і для звичайної вечері. Універсальне м'ясо дарує багато варіацій для страв в будь-який день. опис приготування: А поєднання з картоплею є класичним. Тому дізнатися, як приготувати гомілки в духовці, не буде зайвим. Бага...

Суфле з курки в духовці

Суфле з курки в духовці

Це суфле вам доведеться готувати цілу добу, але не лякайтеся: просто фарш ви робите напередодні ввечері і забираєте його в холодильник на ніч, а на наступний день запікаєте в духовці. опис приготування: Куряче суфле виходить дуже ніжним, соковитим і смачним, але головне не перетримати. Перед о...

Суп на м'ясному бульйоні

Суп на м'ясному бульйоні

На м'ясному бульйоні можна приготувати дуже багато різних страв, серед яких борщі і супи, соуси і гарніри. Пропонуємо простий рецепт, як приготувати суп на м'ясному бульйоні, виходить дуже смачно. опис приготування: Такий супчик дуже ситний, тому як в його склад входять макарони, м'ясо, а звар...

Печериці у вині

Печериці у вині

У мене є відмінна ідея до вечері або святкового столу — печериці у вині! Вони чудово підійдуть як гарнір або закуски до м'ясних або вегетаріанським стравам. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печериці у вині готуються досить просто і швидко. Нічого особливого не потрібно. З інгредієнтів ...

Яловичі відбивні з часником

Яловичі відбивні з часником

Якщо не знаєте, як приготувати яловичину, рекомендую звернути увагу на цей рецепт. Яловичі відбивні з часником виходять дуже м'які, ніжні, з приємним часниковим смаком і ароматом. Спробуйте! опис приготування: Яловичі відбивні з часником — ще один непоганий спосіб приготування яловичини. Мені ...

Глазурь из аквафабы

Глазурь из аквафабы

Akvafaba — вязкая жидкость, которая образуется во время варки бобовых (гайка, горох, квасоля). В кулинарии используется как растительная замена яичных белков. опис приготування: У цьому рецепті я розповім, как приготовить глазурь из аквафабы. Она подходит для украшения пасхальных куличей, кекс...

Shurasko

Shurasko

Shurasko — це спосіб готувати м'ясо в Бразилії і Аргентині. Великі шматки м'яса смажать на вугіллі на відкритому повітрі. М'ясо годі й маринувати, лише посипають крупною сіллю. головне — якість м'ясо. опис приготування: Як приготувати шураско? 1. М'ясо не нарізайте, залиште великі шматки. пром...

Спагеті з куркою і грибами

Спагеті з куркою і грибами

Спагеті з куркою і грибами підійдуть для буденного і святкового вечері. Мені подобаються куряча грудка і печериці — вони доступні і швидко готуються. Додамо в блюдо фарби у вигляді брокколі. опис приготування: Спагеті з куркою і грибами можна готувати як в домашніх умовах (на кухонній плиті), ...

Шоколадні брауні

Шоколадні брауні

шоколадні брауні — це невимовно смачні торти (або тістечка, кому як подобається називати), які нескладно приготувати в домашніх умовах. Ділюся досить простим рецептом смачного десертики. опис приготування: шоколадні брауні — це такі шоколадні тортики коричневого кольору, за які вони, власне, і...

Соус «Карбонара» класичний

Соус «Карбонара» класичний

Отже, сьогодні покажу, як приготувати соус "; Карбонара" класичний. Насправді цей соус невіддільний від пасти, так що готуємо ми тут не просто соус, а повноцінне гаряче блюдо, дуже смачне. опис приготування: У класичному варіанті петрушка не додають, а акцент робиться на кількості свіжого меле...

Солоні грузді

Солоні грузді

До вашої уваги — рецепт приготування солоних груздів з часником і кропом. Виходять дуже смачненькі грибочки — добра закуска або відповідний інгредієнт для салату. опис приготування: Ще за часів Київської Русі грузді вважалися цінними грибами, тому в російській кухні збереглася велика кількість...

Шашлик з курячих крил (маринад)

Шашлик з курячих крил (маринад)

Щоб шашлик вийшов смачним, слід правильно його замаринувати. При чому маринад для свинини і курки готується абсолютно різними способами. Тому слід вибрати правильні інгредієнти. опис приготування: Щоб пріготвоіть смачний маринад для курки, вам знадобиться майонез, спеції, вина і гірчиці. Якщо ...

Печериці з помідорами і сиром

Печериці з помідорами і сиром

цікава закуска, яку дуже швидко розхапають ваші гості. А готується, як і все геніальне, дуже просто:) опис приготування: З великих печериць можна приготувати дуже смачну і цікаву закуску. Чим тільки не фарширують їх капелюшки — і рибою, і куркою, і шинкою. Я пропоную вам свій варіант начинки і...