Рецепт Суфле з курки в духовці

Рецепт Суфле з курки в духовці
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Це суфле вам доведеться готувати цілу добу, але не лякайтеся: просто фарш ви робите напередодні ввечері і забираєте його в холодильник на ніч, а на наступний день запікаєте в духовці.

опис приготування:

Куряче суфле виходить дуже ніжним, соковитим і смачним, але головне не перетримати. Перед остаточним вилученням форми з духовки в ній повинен залишитися сік, якщо соку немає — погано, буде сухо. Тому в середині запікання треба зменшувати температуру. Результат виходить прекрасним, тому не шкодуйте про витрачені зусилля. Дерзайте!

  • куряча грудка— 2 штуки(середні)
  • цибуля ріпчаста— 2 штуки(середні)
  • майонез— 2 Ст. ложки
  • сіль, спеції— За смаком
Суфле з курки в духовці - фото крок 1 1. Підготуйте інгредієнти: куриную грудку (без шкіри) помийте і поріжте середніми шматками, цибуля чистий.

Суфле з курки в духовці - фото крок 2 2. М'ясо перейдіть в м'ясорубці. Що стосується лука, його можна дрібно порізати і додати в фарш, а можна прокрутити разом з м'ясом, але в другому випадку цибулевого соку буде більше. Я крутила разом з м'ясом, і вийшло дуже смачно!

Суфле з курки в духовці - фото крок 3 3. Додайте до фаршу сіль, спеції і майонез, ретельно перемішайте. Закрийте ємність кришкою і на 10-12 годин помістіть її в холодильник.

Суфле з курки в духовці - фото крок 4 4. Розігрійте духовку до 200 градусів. Перекладіть фарш в глибоку форму, т.к. буде кипіти, розрівняйте і нічим не змащуйте зверху. Форму також не треба змащувати, суфле НЕ запікатиметься, воно буде нудитися у власному соку. Помістіть форму в духовку, запікайте 20 хвилин, потім зменшите температуру до 180 градусів і печіть ще 20 хвилин. Після цього дістаньте готове суфле з духовки і залиште постояти міну 5-10, щоб весь сік вбрався. Смачного!

Подібні рецепти

Суфле з курки з грибами

Суфле з курки

Якщо хочеться урізноманітнити свій раціон і при цьому не витрачатися на фаст-фуд, цей рецепт приготування суфле з курки з грибами вас врятує. смачне, ситне, але при цьому ніжне і легке блюдо! опис приготування: сподіваюся, вам такий рецепт приготування суфле з курки з грибами сподобається. Я р...

Грушево-малиновое суфле

Грушево-малиновое суфле

Порадуйте своїх близьких смачним і найніжнішим французьким десертом — суфле з додаванням груш і малини. Тане в роті, легке, повітряне суфле доставить всім величезне задоволення, гарантую! опис приготування: Смачне ніжне суфле приготувати зовсім нескладно. Нехай вас не лякає довгий рецепт, прос...

Шоколадне суфле

Шоколадне суфле

Суфле прийшло до нас із Франції. Блюдо роблять на основі яєчних жовтків з іншими продуктами, в які додають збиті білки. Основа виходить повітрям. Хочете зробити його будинку? тоді читайте! опис приготування: Я пропоную вам рецепт, в якому ви дізнаєтеся про те, як приготувати шоколадне суфле. Т...

Шоколадні тістечка з горіхами і суфле

Шоколадні тістечка з горіхами і суфле

Рецепт приготування тістечок з шоколадом, арахісовим маслом, міні-суфле, горіхами пекан і ванільним екстрактом. опис приготування: Тістечка з густим шаром хрустких горіхів пекан, липким суфле і шоколадною глазур'ю піднімуть настрій зимовим вечором. какао— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки е...

Смородинове суфле

Смородинове суфле

Низькокалорійний і дуже смачний десерт з чорної смородини. Суфле виходить дуже ніжним, до того ж, дієтичним, що особливо актуально влітку, коли багато стежать за своєю фігурою. Спробуйте! опис приготування: Приготуємо порічкове суфле в домашніх умовах. Агар змішуємо з водою і тростинним цукром...