Рецепт Shurasko

Рецепт Shurasko
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Shurasko — це спосіб готувати м'ясо в Бразилії і Аргентині. Великі шматки м'яса смажать на вугіллі на відкритому повітрі. М'ясо годі й маринувати, лише посипають крупною сіллю. головне — якість м'ясо.

опис приготування:

Як приготувати шураско?

1. М'ясо не нарізайте, залиште великі шматки. промийте, очистіть від плівок, просушіть паперовим рушником.

2. Яловичину і свинину викладіть в окремі миски і засипте крупною сіллю. Чи не загнані, просто засипте.

3. цибуля чистий.

4. Курку посипте сіллю, видавіть на неї часник і посипте улюбленими сушеними травами.

5. м'ясо, ковбаски і курку треба нанизувати на залізні шампури. Смажити шураско буде на деревному вугіллі.

6. Отже, яловичину на шампурі маємо подалі від вогню. Жир і сік повинні стікати, змішуючись з сіллю. Можна м'ясо порізати на шматочки, тоді воно приготується швидше, але традиційно яловичина смажиться великим шматком. На це може піти до 4-х годин, але м'ясо того варто. Якщо яловичина на кості, то кістка розташуйте ближче до вогню.

7. Ковбаски нам потрібні з хрусткою поверхнею, тому смажте їх ближче до вогню.

8. Курку смажте до м'якості і золотисто-коричневої скоринки. Якщо ви використовуєте куряче філе, то оберніть шматочки філе беконом, так вони будуть соковитіше.

9. Цибуля готується довго, розташуйте його подалі від вогню. Він подається до м'яса.

М'ясо для шураско має бути дуже якісним. А сіль краще використовувати морську.

До шураско подавайте салати і прогріті на грилі булочки.

Смачного!

  • Курячі ніжки або крила— За смаком
  • яловичина (плече)  — 500 грам
  • Свинячі реберця— За смаком(один шматок)
  • ковбаса свиняча— За смаком
  • сіль велика— За смаком
  • Цибуля— 5-6 штук
  • часник— 5 зубчиків(для курки)
  • спеції— За смаком(для курки)
Як приготувати шураско?

1. М'ясо не нарізайте, залиште великі шматки. промийте, очистіть від плівок, просушіть паперовим рушником.

2. Яловичину і свинину викладіть в окремі миски і засипте крупною сіллю. Чи не загнані, просто засипте.

3. цибуля чистий.

4. Курку посипте сіллю, видавіть на неї часник і посипте улюбленими сушеними травами.

5. м'ясо, ковбаски і курку треба нанизувати на залізні шампури. Смажити шураско буде на деревному вугіллі.

6. Отже, яловичину на шампурі маємо подалі від вогню. Жир і сік повинні стікати, змішуючись з сіллю. Можна м'ясо порізати на шматочки, тоді воно приготується швидше, але традиційно яловичина смажиться великим шматком. На це може піти до 4-х годин, але м'ясо того варто. Якщо яловичина на кості, то кістка розташуйте ближче до вогню.

7. Ковбаски нам потрібні з хрусткою поверхнею, тому смажте їх ближче до вогню.

8. Курку смажте до м'якості і золотисто-коричневої скоринки. Якщо ви використовуєте куряче філе, то оберніть шматочки філе беконом, так вони будуть соковитіше.

9. Цибуля готується довго, розташуйте його подалі від вогню. Він подається до м'яса.

М'ясо для шураско має бути дуже якісним. А сіль краще використовувати морську.

До шураско подавайте салати і прогріті на грилі булочки.

Смачного!

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Горіховий торт (старовинний рецепт)

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...