Рецепт Солодкий сквош з пряною ковбасою

Рецепт Солодкий сквош з пряною ковбасою
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Рецепт приготування солодкого сквош з пряною ковбасою. Смачне і оригінальне блюдо. Спробуйте.

опис приготування:

Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С).

Покласти половинки сквош лицьовою стороною вниз в форму для випічки в 1 дюйм води і запікати, поки м'якоть стане ніжною, близько 45 хвилин. Тим часом, нагрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні; готувати ковбасу в маслі до коричневого кольору, подрібнивши м'ясо на маленькі шматочки, поки готується, відкладіть в сторону.

Як тільки половинки сквош стануть м'якими, вилити воду. Рясно посипте коричневим цукром порожнину кожної половинки сквош, залишивши близько 1 / 4 склянки для подальшого використання. Заповнити половинки сквош з ковбасою і посипати зверху залишеним коричневим цукром. Покласти сквош в форму і випікати поки цукор почне танути, близько 15 хвилин.


  • сквоша, розрізати навпіл і очистити від насіння— 2 штуки
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • фунта пряної ковбаси з індички, очищеної— 11/2 штуки
  • коричневого сахара— 1 Склянка
Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С).

Покласти половинки сквош лицьовою стороною вниз в форму для випічки в 1 дюйм води і запікати, поки м'якоть стане ніжною, близько 45 хвилин. Тим часом, нагрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні; готувати ковбасу в маслі до коричневого кольору, подрібнивши м'ясо на маленькі шматочки, поки готується, відкладіть в сторону.

Як тільки половинки сквош стануть м'якими, вилити воду. Рясно посипте коричневим цукром порожнину кожної половинки сквош, залишивши близько 1 / 4 склянки для подальшого використання. Заповнити половинки сквош з ковбасою і посипати зверху залишеним коричневим цукром. Покласти сквош в форму і випікати поки цукор почне танути, близько 15 хвилин.


Подібні рецепти

Сквош з начинкою з яловичини

Салат «соняшник» з chipsami

Рецепт приготування запеченого сквошу, фаршированого яловичиною, солодким перцем, цибулею, кукурудзою і сиром. опис приготування: Нагріти духовку до 200 градусів. Нарізати навпіл кожен сквош поздовжньо, акуратно вирізати м'якоть з округлою частини ложкою, залишаючи 6 мм. Нарізану м'якоть відкл...

Спагеті сквош з фрикадельками і шпинатом

Спагеті сквош з фрикадельками і шпинатом

Рецепт приготування спагетті сквош з цибулею, часником, фрикадельками з індички, грибами і шпинатом. опис приготування: Спагеті сквош - вид гарбуза, м'якоть якої при запіканні розділяється на волокна, нагадують спагетті. Це відмінна низькокалорійна заміна макаронів. спагетті сквош— 1 штука(б...

Сквош з начинкою з рису

Сквош з начинкою з рису

Здивуйте своїх гостей незвичайним стравою - смаженим сквошем, начиненим рисом, горіхами і сушеними вишнями. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Видалити насіння з сквошу. На аркуші для випічки викласти сквош, накрити алюмінієвою фольгою. Випікати до готовності, близько 40 хви...

Сквош з яблуком

Сквош з яблуком

Рецепт приготування сквошу з яблуками. Смачне і корисне блюдо для всієї родини. опис приготування: Щоб легко очистити сквош, покласти його у велику каструлю з киплячою водою і варити 15 хвилин. Вилийте киплячу воду і залийте холодною водою і дайте 5 хвилин постояти, щоб охолодити. Коли досить ...

Стейк з грибами і сквош

Стейк з грибами і сквош

Рецепт приготування яловичого стейка, покритого сумішшю гірчиці і чорного перцю, з печерицями та сквош. опис приготування: Розігріти духовку до 245 градусів. У сковороді змішати гриби, сквош і цибулю. Додати 1 столову ложку масла і 3 / 4 чайної ложки солі, перемішати. Впорядкувати овочі по кра...