Рецепт Стейки в зеленому маринаді

Рецепт Стейки в зеленому маринаді
Кількість порцій: 2 Час приготування: 4 г. 20 хв.
Стейки в зеленому маринаді — гідна альтернатива приївся шашлику, якщо вам належить пікнік на природі. смачне, соковите, ароматне м'ясо — хіба щось може бути бажанішим для м'ясоїда?

опис приготування:

Я люблю шашлик, проте особисто мені вже після другої-третьої вилазки на природу шашлик починає набридати. Тоді ми з чоловіком починаємо експериментувати в пошуках гарного рецепта м'яса, приготованого на грилі або мангалі. Одним з таких дійсно вдалих рецептів став рецепт стейків в зеленому маринаді. Приготовані за цим рецептом стейки в зеленому маринаді виходять дивно ніжними і м'якими, а також ароматними — і все завдяки маринаду. Якщо шукаєте рецепт приготування м'яса на грилі — цей рецепт гідний вашої уваги.

  • Стейки з яловичини— 2 штуки
  • зелень— 1 Склянка(петрушка, м'ята, розмарин)
  • часник— 8 зубчиків
  • лимон— 2 штуки
  • Соєвий соус— 1/4 склянки
  • сіль, перець— — За смаком
Стейки в зеленому маринаді - фото крок 1 Дрібно рубаємо зелень.

Стейки в зеленому маринаді - фото крок 2 Складаємо зелень в чашу блендера.

Стейки в зеленому маринаді - фото крок 3 подрібнюємо.

Стейки в зеленому маринаді - фото крок 4 Додаємо в чашу блендера подрібнений часник.

Стейки в зеленому маринаді - фото крок 5 Додаємо сік двох лимонів.

Стейки в зеленому маринаді - фото крок 6 Туди ж — соєвий соус.

Стейки в зеленому маринаді - фото крок 7 солимо, перчим.

Стейки в зеленому маринаді - фото крок 8 Додаємо оливкову олію.

Стейки в зеленому маринаді - фото крок 9 Подрібнюємо до однорідності.

Стейки в зеленому маринаді - фото крок 10 З стейків зрізаємо зайвий жир, злегка їх відбиваємо.

Стейки в зеленому маринаді - фото крок 11 Робимо на стейках кілька неглибоких надрізів.

Стейки в зеленому маринаді - фото крок 12 Кладемо стейки в герметичний пакет.

Стейки в зеленому маринаді - фото крок 13 Туди ж наливаємо маринад. Щільно закриваємо пакет — і відправляємо м'ясо в холодильник години на 3-4 маринуватися. Ще краще — на ніч.

Стейки в зеленому маринаді - фото крок 14 Замариновані стейки викладаємо на гриль. обсмажуємо 5-7 хвилин (до підсмаженої скоринки) з одного боку.

Стейки в зеленому маринаді - фото крок 15 ще близько 5 хвилин обсмажуємо стейк з іншого боку.

Стейки в зеленому маринаді - фото крок 16 Стейки в зеленому маринаді готові. Смачного!

Подібні рецепти

Стейки з баранини гострі

Кижуч стейки в духовці

Найчастіше для цієї страви беруть відбивні з ягняти, але добре підійде і дорослий баранчик. Стейки з баранини гострі не трудно в приготуванні, і результат приголомшливий! опис приготування: Стейки з баранини гострі нагадують про країни Кавказу, де баранина — саме шановане м'ясо. До гострих сте...

Стейки з грибами і сиром

Стейки з грибами і сиром

м'ясо — одна з найважливіших складових святкового столу. Якщо є хороший стейк, то і святкова вечеря буде відмінним. Стейк з печерицями та сиром виходить соковитим, ніжним і ароматним. опис приготування: думаєте, що приготувати до святкової вечері, щоб всім сподобалося і було ситно і смачно? по...

Стейки з гарбуза

Стейки з гарбуза

Стейки з гарбуза — ідеальне блюдо для вечері. Воно не дуже калорійне, швидко готується і подається як самостійно, так і в дуеті з запеченим або відварною м'ясом, ковбасними виробами, куркою. опис приготування: Гарбузове стейки можна приготувати навіть на природі, пікніки — для цього заздалегід...

Стейки риби на мангалі

Стейки риби на мангалі

страви, приготовані на мангалі, мають приголомшливий смаком і запахом. Про це навіть сперечатися не доводиться. Потрібно тільки підібрати відповідні продукти і виїхати на природу. Так я і вчинила. опис приготування: Ми весь час готуємо з друзями м'ясні шашлики і курку. Але пора і за рибу взяти...

Стейки з соусом АДОБО

Стейки з соусом АДОБО

Сам по собі яловичий стейк за цим рецептом готується звичайним чином. цікавий маринад, в якому маринується м'ясо і, відповідно соус, в якому він подається. Заходьте і знайомтесь з рецептом! опис приготування: Рецепт маринаду тут традиційний, тому нічого змінювати не рекомендую. А ось яловичину...