Рецепт Печериці у вині
У мене є відмінна ідея до вечері або святкового столу — печериці у вині! Вони чудово підійдуть як гарнір або закуски до м'ясних або вегетаріанським стравам. Виходить дуже смачно!
опис приготування:
Печериці у вині готуються досить просто і швидко. Нічого особливого не потрібно. З інгредієнтів ми використовуємо: печериці, цибуля, вершки, масло і біле вино. Закуска вийде дивовижної, якщо все правильно готувати — як зазначено в рецепті. Тоді простий рецепт приготування печериць у вині стане ще простіше. Дерзайте
- печериці— 15 штук(середнього розміру)
- Цибуля— 1 штука
- Біле вино— 1/2 склянки
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
Ріпчасту цибулю нарізаємо дрібними кубиками.
В сотейник наливаем масло. Розігріваємо все і складаємо гриби. обсмажуємо близько 2-3 хвилин, перемішуючи.
Потім додаємо цибулю. Солимо і перчимо до смаку.
У грибочки додаємо вершки, вино. Обсмажуємо все на середньому вогні близько 5 хвилин. Вино має випаруватися. Потім злегка зменшуємо вогонь і тушкуємо і ще близько 5 хвилин.
Подаємо до столу печериці у вині або в холодному, або в гарячому вигляді. Смачного!
Подібні рецепти
Скумбрія в цибулинні за 3 хвилини
Яловичина в білому вині — просте і смачне блюдо. Біле вино дозволяє зробити м'ясо ніжним, з вершковим смаком. Готувати блюдо потрібно не менше двох годин на повільному вогні, а яловичину брати молодші. опис приготування: Яловичина в білому вині попередньо маринується і тому вона виходить дуже...
Яловичина в червоному вині
Яловичина в червоному вині — класичне блюдо. погодьтеся, червоне м'ясо їмо рідше. А тут червоне м'ясо в червоному вині! Так це блюдо просто створено для червоних днів календаря, свят чи то пак. опис приготування: Яловичина в червоному вині паморочить своїм чудовим смаком! М'ясо тане в роті, а ...
Яловичі реберця в вині
Щоб приготувати яловичі реберця у вині, доведеться витратити на це чимало вільного часу. але, повірте, воно того варте — ви і ваші гості будете в захваті від ніжних і ароматних реберець! опис приготування: Яловичі реберця в вині — просто ідеальне блюдо. його приготування, по суті, дуже просте....
Яловичина, маринована у вині
яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...
Яловичина з овочами, тушковані у вині
Рецепт приготування тушкованої в сухому червоному вині і курячому бульйоні яловичини з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником, помідорами, чебрецем і петрушкою. опис приготування: Тушковану в провині яловичину добре подавати з картопляним пюре. ріпакової олії— 1 Ст. ложка безкісткової ...