Рецепт Хліб по-англійськи

Рецепт Хліб по-англійськи
Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 30 хв.
Хліб по-англійськи печуть практично в кожній родині в Великобританії, де збереглися старі традиції. Ніхто не встоїть перед ароматним і свіжим хлібом, який тільки дістали з духовки.

опис приготування:

Якщо ви хочете поласувати смачним домашнім хлібом, то обов'язково спробуйте приготувати його за цим рецептом. Випічка виходить злегка солодкуватого на смак і дуже ніжною за рахунок того, що тісто готується на основі молока і вершкового масла. Щоб дізнатися, як приготувати хліб по-англійськи, читайте цей рецепт.

  • Борошно пшеничне вищого ґатунку— 380 грам
  • молоко— 240 мілілітрів
  • Вершкове масло— 15 грам
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • Сухі дріжджі— 5 грам
Хліб по-англійськи - фото крок 1 Борошно просійте у велику миску в місці з сіллю кілька разів. Потім додайте до неї нарубані холодне вершкове масло і перетворите все руками в крихту.

Хліб по-англійськи - фото крок 2 Додайте до перетертої з вершковим маслом борошні дріжджі і цукор. Якщо ви будете випікати хліб відразу ж після замісу, то варто використовувати дріжджі моментальної дії.

Хліб по-англійськи - фото крок 3 Молоко нагрійте до кімнатної температури або трохи тепліше. Потім влийте молоко в миску до решти інгредієнтів.

Хліб по-англійськи - фото крок 4 Замісити гладке і еластичне тісто. Сформуйте з нього кулю, помістіть в миску і накрийте харчовою плівкою. Поставте її в тепле місце на півтори години, щоб тісто підійшло.

Хліб по-англійськи - фото крок 5 Змастіть форму для запікання хліба рослинним маслом. Обімніть тісто руками і викладіть у форму. Потім розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів і випікайте хліб тридцять хвилин.

Подібні рецепти

Французький хліб

Рукола з моцарелою і полуницею

Здивуйте своїх рідних на сніданок свіжоспеченим теплим хлібом. У французького хліба виходить досить товста скоринка. опис приготування: приготування: перемішати сироватку, теплу воду, дріжджі і цукор. Дати постояти до утворення піни. Додати борошно, сіль і замісити пружне тісто. Накрити тісто ...

Хліб «черепашки»

Хліб «черепашки»

Уже кілька років в моді кольоровий хліб. Що тільки не роблять умеліци з різнобарвного тесту! Пропоную зробити веселих черепашок - це зовсім не важко. З таким хлібом добре ходити в гості. опис приготування: Колір тесту надають за допомогою натуральних продуктів - такий варіант набагато краще ви...

Хліб дарницький в хлібопічці

Хліб дарницький в хлібопічці

Придивіться до цього цікавого рецептом, ви дізнаєтеся, як приготувати хліб дарницький в хлібопічці на власній кухні. такий смачний, з медовим ароматом, теплий і запашний може бути тільки вдома. опис приготування: Коли вдома печеться хліб, то його дух і аромат заповнює всю квартиру. Завдяки цьо...

Хліб «Antipasto»

Хліб «Antipasto»

Рецепт приготування італійського хліба з начинкою з сиру, olivok і зелений. опис приготування: Розкачати тісто на 12×15 дюймовий прямокутник. Змастити тісто оливковою олією за допомогою пензлика. викласти пепероні, тертий сир моцарелла, маслини і італійські приправи. Щільно скрутіть бортики уз...

Хліб для хлібопічки «Мулинекс»

Хліб для хлібопічки «Мулинекс»

Після кількох невдалих спроб спекти хліб в духовці я зважилася на покупку хлібопічки. тут розповім, як приготувати хліб для хлібопічки «Мулінекс». Це хліб з пониженим вмістом вуглеводів. опис приготування: Багато хто робить одну і ту ж саму помилку: НЕ підігрівають воду до необхідної температу...