Рецепт Стручковая фасоль, тушкована в вершках
Секрет приголомшливого смаку цієї страви в дивно гармонійному поєднанні всіх його складових. В результаті приготування виходить відмінне доповнення до гарнірів з круп, kartofelyu або макаронні вироби.
опис приготування:
Приготування стручкової квасолі, тушкована в вершках, не доставляє особливих труднощів. І при цьому, блюдо виходить дуже смачним, вишуканим і апетитним, а як доповнення до нього відмінно підійде розсипчастий рис.
- Фасоль стручковая— 400-500 грам
- вершки (жирністю 20, 30%) — 250-300 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- зелень петрушки— 1 пучок
- часник— 2-3 зубчиків
- вода— 50 мілілітрів
- сіль кухонна— За смаком
- спеції (паприка, хміль-сунелі) — За смаком
Ріпчасту цибулю порізати півкільцями або дрібніше, а потім пасеруйте до м'якості на розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості соняшникової олії.
Додайте до цибулі спеції і готуйте ще приблизно хвилину, а потім влийте воду і додайте стручкову квасолю, нарізану невеликими шматочками.
Гасіть овочі на злам вогні до м'якості квасолі (7-10 хвилин), а потім влийте вершки і перемішайте, готуйте ще 5-7 хвилин до загустіння вершків.
В кінці приготування додайте до стручкової квасолі, тушкована в вершках, сіль і дрібно порізані часник, а також зелень петрушки. Перемішайте і зніміть з плити.
Подавайте блюдо в гарячому вигляді відразу після приготування, доповнивши його будь-яким гарніром за бажанням.
Подібні рецепти
Індичка, тушкована в вершках
Консервовані овочі є порятунком в багатьох випадках. Вони частіше з'являються на столі в зимовий час, і салати з ними постійно стоять на столі. Так чому б не заготовити пару баночок самому? опис приготування: Я, наприклад, пропоную вам прочитати про те, як приготувати квасоля стручкову консерв...
Стручковая фасоль консервированная
Обов'язково підготуйте пару баночок спаржевої квасолі. Часу це займе трохи, а взимку вона обов'язково стане вам у пригоді. З стручкової квасолею можна приготувати багато чудових страв: гаряче, прохолодні напої, салати. опис приготування: Перед вживанням в їжу недозрілі стручки спаржевої квасо...
Стручковая фасоль на зиму
Стручкова квасоля є дуже корисною ,адже вона має масу корисних властивостей. Щоб вживати таку квасолю навіть взимку слід подбати про її заготівлі ще з осені. Дуже просто! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування стручкової квасолі на зиму. Цей плід містить в собі дуже багато...
Стручковая фасоль в беконе
Якщо вам набридли звичайні овочі на гарнір і ви хочете додати в них щось оригінальне, той час прийшло. Цей рецепт вас здивує, а м'ясоїдів порадує. Спробуйте неординарне поєднання на кухні. опис приготування: Рецепт доповнить смажене або запечене м'ясо, а також стейк. Ще його можна додати до ос...
Стручковая фасоль
Стручкова квасоля - дуже смачний і корисний овоч. З неї можна зварити суп, приготувати смачну рагу або лобіо, вона прекрасно поєднується з м'ясом, птахом, грибами, яйцями та іншими овочами. опис приготування: Стручкова квасоля з беконом - прекрасний тандем. В даному випадку мова піде про те, я...