Рецепт Стручковая фасоль, тушкована в вершках

Рецепт Стручковая фасоль, тушкована в вершках
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 30 хв.
Секрет приголомшливого смаку цієї страви в дивно гармонійному поєднанні всіх його складових. В результаті приготування виходить відмінне доповнення до гарнірів з круп, kartofelyu або макаронні вироби.

опис приготування:

Приготування стручкової квасолі, тушкована в вершках, не доставляє особливих труднощів. І при цьому, блюдо виходить дуже смачним, вишуканим і апетитним, а як доповнення до нього відмінно підійде розсипчастий рис.

  • Фасоль стручковая— 400-500 грам
  • вершки (жирністю 20, 30%)  — 250-300 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • зелень петрушки— 1 пучок
  • часник— 2-3 зубчиків
  • вода— 50 мілілітрів
  • сіль кухонна— За смаком
  • спеції (паприка, хміль-сунелі)  — За смаком
Стручковая фасоль, тушкована в вершках - фото крок 1 Підготуйте перераховані інгредієнти. Овочі очистіть, зелень промийте. Набір спецій для цієї страви можна складати по особистим уподобанням, аналогічно підбирається і жирність вершків.

Стручковая фасоль, тушкована в вершках - фото крок 2 Ріпчасту цибулю порізати півкільцями або дрібніше, а потім пасеруйте до м'якості на розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості соняшникової олії.

Стручковая фасоль, тушкована в вершках - фото крок 3 Додайте до цибулі спеції і готуйте ще приблизно хвилину, а потім влийте воду і додайте стручкову квасолю, нарізану невеликими шматочками.

Стручковая фасоль, тушкована в вершках - фото крок 4 Гасіть овочі на злам вогні до м'якості квасолі (7-10 хвилин), а потім влийте вершки і перемішайте, готуйте ще 5-7 хвилин до загустіння вершків.

Стручковая фасоль, тушкована в вершках - фото крок 5 В кінці приготування додайте до стручкової квасолі, тушкована в вершках, сіль і дрібно порізані часник, а також зелень петрушки. Перемішайте і зніміть з плити.

Стручковая фасоль, тушкована в вершках - фото крок 6 Подавайте блюдо в гарячому вигляді відразу після приготування, доповнивши його будь-яким гарніром за бажанням.

Подібні рецепти

Фасоль стручковая консервированная

Індичка, тушкована в вершках

Консервовані овочі є порятунком в багатьох випадках. Вони частіше з'являються на столі в зимовий час, і салати з ними постійно стоять на столі. Так чому б не заготовити пару баночок самому? опис приготування: Я, наприклад, пропоную вам прочитати про те, як приготувати квасоля стручкову консерв...

Стручковая фасоль консервированная

Стручковая фасоль консервированная

Обов'язково підготуйте пару баночок спаржевої квасолі. Часу це займе трохи, а взимку вона обов'язково стане вам у пригоді. З стручкової квасолею можна приготувати багато чудових страв: гаряче, прохолодні напої, салати. опис приготування: Перед вживанням в їжу недозрілі стручки спаржевої квасо...

Стручковая фасоль на зиму

Стручковая фасоль на зиму

Стручкова квасоля є дуже корисною ,адже вона має масу корисних властивостей. Щоб вживати таку квасолю навіть взимку слід подбати про її заготівлі ще з осені. Дуже просто! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування стручкової квасолі на зиму. Цей плід містить в собі дуже багато...

Стручковая фасоль в беконе

Стручковая фасоль в беконе

Якщо вам набридли звичайні овочі на гарнір і ви хочете додати в них щось оригінальне, той час прийшло. Цей рецепт вас здивує, а м'ясоїдів порадує. Спробуйте неординарне поєднання на кухні. опис приготування: Рецепт доповнить смажене або запечене м'ясо, а також стейк. Ще його можна додати до ос...

Стручковая фасоль

Стручковая фасоль

Стручкова квасоля - дуже смачний і корисний овоч. З неї можна зварити суп, приготувати смачну рагу або лобіо, вона прекрасно поєднується з м'ясом, птахом, грибами, яйцями та іншими овочами. опис приготування: Стручкова квасоля з беконом - прекрасний тандем. В даному випадку мова піде про те, я...