Рецепти muscleman.com.ua

Соус Айолі

Соус Айолі

Ajoli (французький. Aïoli або All-i-oli) - холодний соус емульсійного типу з часнику і оливкового масла з яскравим насиченим ароматом. Простий рецепт соусу айоли — до вашої уваги. опис приготування: Класичний варіант соусу айоли прийнято готувати з оливкового масла і часнику. Іноді в нього дод...

Щи з борошняної подболтку

Щи з борошняної подболтку

Рецепт приготування щей з яловичої грудинки, морква, лука, картоплі, помідорів, петрушки і кропу з борошняної подболтку. опис приготування: Щи - типове блюдо древніх слов'ян. Уже в ті часи в щах використовувалася борошняна подболтку, яка робила блюдо густішим, наваристим і ситним. Однак вона с...

Суп м'ясний з фруктами

Суп м'ясний з фруктами

Рецепт м'ясного супу з фруктами і овочами по-вірменськи опис приготування: Баранина ретельно промивається під проточною водою, після чого нарізається шматочками і обсмажують на олії. Потім додайте цибулю, нарізаний раніше кубиками, і влийте на сковороду трохи води. Гасіть м'ясо під кришкою бли...

Брудний Мартіні

Брудний Мартіні

Рецепт приготування коктейлю з приємним смаком Мартіні і підступної фортецею справжньої російської горілки. опис приготування: Якщо ви вирішили влаштувати дорослу вечірку «гарячіше», але опускатися до стандартного застілля з вживанням міцних напоїв не хочете, вам ідеально підійде «брудний Март...

Шоколадний пиріг з горіхами

Піта з начинкою з овочів

Рецепт приготування шоколадного пирога з какао, ваніллю і кремом із сиру Маскарпоне, вершків, шоколадної пасти Нутелла і фундука. опис приготування: Цей чудовий шоколадний пиріг з вершково-горіховою начинкою просто створений для святкового столу. борошна— 2 склянки соди— 1 Чайна ложка солі—...

Печериці на багатті (маринад)

Печериці на багатті (маринад)

Ви зробите цю смачну закуску всього за 10 хвилин (без урахування маринування). Використовуйте звичайні або королівські гриби (коричневі). розповім, як приготувати шампіньйони на багатті (маринад). опис приготування: Замість м'яса або на додаток до нього на багатті можна обсмажити гриби, вони н...

Грибний суп з сочевицею і гречаної вермішеллю

Грибний суп з сочевицею і гречаної вермішеллю

Насичений і поживний суп. готується просто, виходить завжди! Вершково-сметанний смак і грибний аромат роблять цей суп впізнаваним і бажаним, а гречана вермішель відмінно підкреслює його простий, але яскравий смак. опис приготування: Зварити такий суп можна як на воді, так і на бульйоні. Сочеви...

Хлібні кексики з полуницею

Хлібні кексики з полуницею

Рецепт приготування кексів з білого хліба з коричневим маслом, лимонною цедрою, панірувальними сухарями, полуницею і збитими вершками. опис приготування: Ці ніжні кексики готуються зі звичайного білого хліба всього за 30 хвилин. палички вершкового масла— 3/4 штуки цукрового піску— 1 Чайна л...

Печериці зі сметаною

Печериці зі сметаною

Рецепт печериць зі сметаною — це класика жанру. Абсолютно нічого складного, але на виході — класне вегетаріанське блюдо або гарнір до чогось більш ситного. опис приготування: Щоб дізнатися, як приготувати шампіньйони зі сметаною, — читайте цей рецепт. блюдо класичне, однак робити його вміють н...

Суп з минтая

Суп з минтая

минтай — рибка нехитра, недорога, & Quot; скромна ";, поруч з лососем і навіть скумбрією втрачається. А я все одно хочу запропонувати вам рецепт супу з минтая — дуже простого, але вельми смачного! опис приготування: М'ясо у минтая зовсім нежирне, & Quot; postnoe & Quot;, тому традиційно вважає...

Свиняча корейка в соєвому клярі

Свиняча корейка в соєвому клярі

Рецепт приготування свинячої корейки в соєвому клярі. Соєвий соус ідеально підходить до цієї страви. опис приготування: Смажена свиняча корейка — смачне гаряче блюдо яке сподобатися всій вашій родині. Даний рецепт свинячої корейки досить простий, а приготування не забере багато часу. кляр, осн...

Фаршировані макарони під соусом «бешамель»

Фаршировані макарони під соусом «бешамель»

Якщо я кажу, що треба швидко нагодувати сім'ю, то в голову відразу приходить думка відварити макарони або спагетті. Але іноді з такими продуктами можна і попотіти: зробити досить святкове гаряче. опис приготування: І я пропоную вам особливий варіант рецепта, в якому розповідається про те, як п...

Смузі з винограду

Смузі з винограду

ділюся рецептом, як приготувати смузі з винограду. Його кисло-солодкий насичений смак відмінно освіжає в літню спеку! Обов'язково спробуйте його приготувати, якщо любите смачні фруктові смузі! опис приготування: Для приготування виноградного смузі необхідно просто подрібнити всі інгредієнти в ...

Гаряче святкове м'ясне з овочами блюдо Нархангі

Гаряче святкове м'ясне з овочами блюдо Нархангі

шалено ароматне, естетично привабливе східно-азійське гаряче святкове блюдо. Готується в казані із закритою кришкою. Відрізняється великою кількістю зелені і часнику. опис приготування: Назва Нархангі можна перефразувати — все по півкіло. М'ясо ріжемо шматочками і злегка обсмажуємо в казані. ...

Гриби шиітаке з картоплею

Гриби шиітаке з картоплею

Гриби шиітаке з картоплею готуються також, як і інші гриби. один виняток — шиітаке готуються швидше. слід знати, що в разі шиітаке використовуються тільки капелюшки, ніжки зазвичай викидають. опис приготування: Як приготувати гриби шиітаке з картоплею? 1. Картоплю очистіть і промийте. розріжте...

Шафрану вуха

Шафрану вуха

Рецепт приготування юшки з білої риби, морських гребінців, лука, макаронних виробів, рибного бульйону, білого вина і порошку чилі. опис приготування: Вуха - одне з найдавніших страв російської кухні, з'явилося приблизно в 11-12 століттях. В ті часи крім рибної існувала також куряча, лебяжа і г...

Фарширована курка рисом з чорносливом

Фарширована курка рисом з чорносливом

Поєднання рису і чорносливу вже можна вважати класичним, саме його багато господинь використовують для наповнення курки, особливого, коли таке чудове блюдо готується на святковий стіл. опис приготування: У моєї мами таке блюдо було коронним, адже вона готувала фаршировану курку рисом з чорносл...

Грибна локшина на китайський манер

Грибна локшина на китайський манер

Насичений ароматний суп, він поживний і смачний. Грибну локшину люблять багато, я ж пропоную трохи змінити звичний смак з новими прянощами. Такий суп буде дуже хороший в холодний період. опис приготування: Всього пара-трійка прянощів - і знайоме блюдо заграє новими фарбами. Для цього супу можн...

Скумбрія домашня малосольная

Скумбрія домашня малосольная

Закуски з солоною рибки підходять навіть для святкового столу. Але у нас в родині її так люблять, що і в будні дні ми не проти її їсти постійно (особливо, якщо зроблена вона за спеціальним рецептом). опис приготування: Ви теж можете дізнатися, як приготувати скумбрію домашню малосольного. Таку...

Швейцарська меренга на паличці

Швейцарська меренга на паличці

Швейцарська меренга на паличці може прикрасити будь-який святковий стіл або стане чудовою прикрасою для торта. готується просто, виглядає ефектно, а продуктів необхідно — мінімум. опис приготування: Рецепт приготування швейцарської меренги на паличці досить простий, дотримуйтесь покроковому ре...