Рецепт Шоколадний пиріг з горіхами

Рецепт Шоколадний пиріг з горіхами
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Рецепт приготування шоколадного пирога з какао, ваніллю і кремом із сиру Маскарпоне, вершків, шоколадної пасти Нутелла і фундука.

опис приготування:

Цей чудовий шоколадний пиріг з вершково-горіховою начинкою просто створений для святкового столу.

  • борошна— 2 склянки
  • соди— 1 Чайна ложка
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • паличка вершкового масла— 1 штука
  • цукрового піску— 1 Склянка
  • яйця— 2 штуки
  • ванільного екстракту— 2 чайних ложки
  • води— 1 Склянка(теплою)
  • сколотин— 1/2 склянки
  • для крему:sиra Маскарпоне— 240 грам
  • цукрової пудри— 3/4 склянки
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
Шоколадний пиріг з горіхами - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів. Просіяти разом борошно, какао-порошок, соду і сіль в миску.

Шоколадний пиріг з горіхами - фото крок 2 2. В іншій мисці електричним міксером на середній швидкості збити масло і цукор, близько 2 до 3 хвилин. Додати яйця і ванільний екстракт і збивати до однорідності.

Шоколадний пиріг з горіхами - фото крок 3 3. Додати суміш борошна в 3 заходу, чергуючи з водою і пахтою і збиваючи на маленькій швидкості. Потім збити на високій швидкості приблизно 30 секунд.

Шоколадний пиріг з горіхами - фото крок 4 4. Розділити тісто рівномірно в 2 форми для пирога, змащені маслом і посипані борошном. запікати близько 30 хвилин.

Шоколадний пиріг з горіхами - фото крок 5 5. Щоб зробити крем, збити разом сир Маскарпоне, цукор, ванільний екстракт і вершки міксером. Додати 1 чашку шоколадної пасти Нутелла і добре перемішати.

Шоколадний пиріг з горіхами - фото крок 6 6. У мікрохвильовій печі розтопити залишилися 1 1/2 чашки Нутеллою (для внутрішнього шару) протягом 30 секунд. Рівномірно змастити нею один корж і поставити в морозильник для 5 до 10 хвилин.

Шоколадний пиріг з горіхами - фото крок 7 7. Після того, як шоколадна паста застигне, викласти зверху шар вершково-шоколадного крему і рівномірно розподілити шпателем.

Шоколадний пиріг з горіхами - фото крок 8 8. Накрити зверху другим коржем і змастити зверху і з боків вершково-шоколадним кремом. розрівняти крем.

Шоколадний пиріг з горіхами - фото крок 9 9. Посипати зверху нарізаним фундуком. охолодити пиріг, нарізати на шматки і подавати.

Подібні рецепти

Глазурований шоколадний пиріг

Шоколадний пиріг з горіхами пекан

Ніхто не зможе відмовитися від шматочка цього неймовірно смачного пирога! опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом форму для випікання і посипати дно і стінки форми какао. струсити зайве. Просіяти разом з какао борошно, розпушувач і сіль. Електричним міксером на в...

Шоколадний пиріг «Ерл Грей»

Шоколадний пиріг «Ерл Грей»

Шоколадний пиріг Ерл Грей — дуже незвичайний шоколадний пиріг з додаванням чаю. Смак дуже свіжий, насичений і нетиповий, тому рекомендую спробувати хоча б з міркувань різноманітності. опис приготування: Якщо стандартні і класичні пироги вам порядком набридли, рекомендую приготувати шоколадний ...

Шоколадний пиріг з арахісовим кремом

Шоколадний пиріг з арахісовим кремом

Рецепт приготування тришарового шоколадного пирога з арахісовим кремом і шоколадною глазур'ю. опис приготування: Пиріг добре подавати зі склянкою молока. соди— 2 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка рослинної олії— 1 Склянка сметани— 1 Склянка білого оцту— 2 Ст. ложки ванільного екстракту— 1 Чай...

Шоколадний пиріг з глазур'ю

Шоколадний пиріг з глазур'ю

Рецепт приготування пирога з гірким шоколадом, кава і глазур'ю з шоколаду, жирних вершків і кукурудзяного сиропу. опис приготування: Неймовірний десерт для справжніх любителів шоколаду. великих яєць— 5 штук гіркого шоколаду— 270 грам несолоного вершкового масла— 5 Ст. ложок кави або води— 2 ...

Шоколадний пиріг з маскарпоне

Шоколадний пиріг з маскарпоне

Рецепт приготування пирога з червоним вином, какао, корицею і кремом із сиру маскарпоне, вершків, цукру і ванільного екстракту. опис приготування: Цей чудовий шоколадний пиріг готується в найкоротші терміни. несолоного вершкового масла кімнатної температури— 6 Ст. ложок велике яйце— 1 штука...