Рецепт Шоколадний пиріг з горіхами
Рецепт приготування шоколадного пирога з какао, ваніллю і кремом із сиру Маскарпоне, вершків, шоколадної пасти Нутелла і фундука.
опис приготування:
Цей чудовий шоколадний пиріг з вершково-горіховою начинкою просто створений для святкового столу.
- борошна— 2 склянки
- соди— 1 Чайна ложка
- солі— 1/2 чайних ложки
- паличка вершкового масла— 1 штука
- цукрового піску— 1 Склянка
- яйця— 2 штуки
- ванільного екстракту— 2 чайних ложки
- води— 1 Склянка(теплою)
- сколотин— 1/2 склянки
- для крему:sиra Маскарпоне— 240 грам
- цукрової пудри— 3/4 склянки
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
2. В іншій мисці електричним міксером на середній швидкості збити масло і цукор, близько 2 до 3 хвилин. Додати яйця і ванільний екстракт і збивати до однорідності.
3. Додати суміш борошна в 3 заходу, чергуючи з водою і пахтою і збиваючи на маленькій швидкості. Потім збити на високій швидкості приблизно 30 секунд.
4. Розділити тісто рівномірно в 2 форми для пирога, змащені маслом і посипані борошном. запікати близько 30 хвилин.
5. Щоб зробити крем, збити разом сир Маскарпоне, цукор, ванільний екстракт і вершки міксером. Додати 1 чашку шоколадної пасти Нутелла і добре перемішати.
6. У мікрохвильовій печі розтопити залишилися 1 1/2 чашки Нутеллою (для внутрішнього шару) протягом 30 секунд. Рівномірно змастити нею один корж і поставити в морозильник для 5 до 10 хвилин.
7. Після того, як шоколадна паста застигне, викласти зверху шар вершково-шоколадного крему і рівномірно розподілити шпателем.
8. Накрити зверху другим коржем і змастити зверху і з боків вершково-шоколадним кремом. розрівняти крем.
9. Посипати зверху нарізаним фундуком. охолодити пиріг, нарізати на шматки і подавати.
Подібні рецепти
Шоколадний пиріг з горіхами пекан
Ніхто не зможе відмовитися від шматочка цього неймовірно смачного пирога! опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом форму для випікання і посипати дно і стінки форми какао. струсити зайве. Просіяти разом з какао борошно, розпушувач і сіль. Електричним міксером на в...
Шоколадний пиріг «Ерл Грей»
Шоколадний пиріг Ерл Грей — дуже незвичайний шоколадний пиріг з додаванням чаю. Смак дуже свіжий, насичений і нетиповий, тому рекомендую спробувати хоча б з міркувань різноманітності. опис приготування: Якщо стандартні і класичні пироги вам порядком набридли, рекомендую приготувати шоколадний ...
Шоколадний пиріг з арахісовим кремом
Рецепт приготування тришарового шоколадного пирога з арахісовим кремом і шоколадною глазур'ю. опис приготування: Пиріг добре подавати зі склянкою молока. соди— 2 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка рослинної олії— 1 Склянка сметани— 1 Склянка білого оцту— 2 Ст. ложки ванільного екстракту— 1 Чай...
Шоколадний пиріг з глазур'ю
Рецепт приготування пирога з гірким шоколадом, кава і глазур'ю з шоколаду, жирних вершків і кукурудзяного сиропу. опис приготування: Неймовірний десерт для справжніх любителів шоколаду. великих яєць— 5 штук гіркого шоколаду— 270 грам несолоного вершкового масла— 5 Ст. ложок кави або води— 2 ...
Шоколадний пиріг з маскарпоне
Рецепт приготування пирога з червоним вином, какао, корицею і кремом із сиру маскарпоне, вершків, цукру і ванільного екстракту. опис приготування: Цей чудовий шоколадний пиріг готується в найкоротші терміни. несолоного вершкового масла кімнатної температури— 6 Ст. ложок велике яйце— 1 штука...