Рецепт Гриби шиітаке з картоплею
Гриби шиітаке з картоплею готуються також, як і інші гриби. один виняток — шиітаке готуються швидше. слід знати, що в разі шиітаке використовуються тільки капелюшки, ніжки зазвичай викидають.
опис приготування:
Як приготувати гриби шиітаке з картоплею?
1. Картоплю очистіть і промийте. розріжте на 2-4 частини в залежності від величини картоплин. Поставте варити в підсоленій воді.
2. Гриби шиітаке очистіть, зріжте ніжки, капелюшки розріжте навпіл. Якщо використовуєте сушені гриби, то попередньо замочіть їх у воді на 2-3 годину.
3. цибулину очистіть, наріжте невеликими кубиками.
4. У сковороді розтопіть вершкове масло на середньому вогні. Злегка обсмажте цибулю і додайте гриби. смажте, помішуючи, протягом 5-7 хвилин. Під кінець смаження посоліть, поперчіть, додайте вершки і перемішайте. Щоб кип'ятіння без аргументів.
5. Петрушку і кріп промийте і подрібніть.
6. Відварену картоплю викладіть в блюдо, зверху — шиітаке з цибулею. Посипте подрібненими кропом і петрушкою.
Гриби шиітаке з картоплею готові!
Смачного!
- гриби шиітаке— 300-400 грам
- картопля— 6-8 штук
- цибулина— 1 штука
- Вершкове масло— 30-40 грам
- вершки— 100 мілілітрів
- сіль— — За смаком
- Перець чорний мелений— — За смаком
- петрушка— — За смаком
- кріп— — За смаком
1. Картоплю очистіть і промийте. розріжте на 2-4 частини в залежності від величини картоплин. Поставте варити в підсоленій воді.
2. Гриби шиітаке очистіть, зріжте ніжки, капелюшки розріжте навпіл. Якщо використовуєте сушені гриби, то попередньо замочіть їх у воді на 2-3 годину.
3. цибулину очистіть, наріжте невеликими кубиками.
4. У сковороді розтопіть вершкове масло на середньому вогні. Злегка обсмажте цибулю і додайте гриби. смажте, помішуючи, протягом 5-7 хвилин. Під кінець смаження посоліть, поперчіть, додайте вершки і перемішайте. Щоб кип'ятіння без аргументів.
5. Петрушку і кріп промийте і подрібніть.
6. Відварену картоплю викладіть в блюдо, зверху — шиітаке з цибулею. Посипте подрібненими кропом і петрушкою.
Гриби шиітаке з картоплею готові!
Смачного!
Подібні рецепти
Локшина з шиітаке
Любителі гострих і пікантних страв напевно оцінять шиітаке по-корейськи. Гриби маринуються з морквою, цибулею, часником, свіжої кінзою і спеціями. Виходить чудова закуска на кожен день! опис приготування: За великим рахунком, корейську закуску приготувати дуже просто. Щоб заощадити час, можна ...
Яловичина з шиітаке
Відмінний рецепт для любителів східної кухні. Яловичина з грибами шиітаке виходить дуже смачною, гідної навіть святкового столу. рекомендую спробувати. кількість порцій: 2 гриби шиітаке— 6 штук яловичина— 400 грам Цибуля— 1 штука морква— 2 штуки Олія— За смаком сіль, перець— За смаком Гриб...
Суп з грибами шиітаке
Суп з грибами шиітаке — простий і дуже смачний. Додамо в суп до шиітаке сир тофу, трохи опеньків або енокі, а також зелений лук. виходить легкий, елегантний і в той же час дуже ситний суп. опис приготування: Суп з шиітаке готується дуже просто і швидко. Складність його приготування — тільки в...
Суп з шиітаке
Якщо не знаєте, що приготувати з типово східного гриба шиітаке — рекомендую суп з шиітаке на яловичому бульйоні. Виходить дуже смачне і зовсім не важке блюдо. опис приготування: Суп з шиітаке не є якимось традиційним східним блюдом. Швидше це моя особиста імпровізація на східну тему — взяла ти...
Фаршировані гриби з оливками і горіхами
Фаршировані гриби з оливками і горіхами - смачне, ситне блюдо, яке ідеально підходить в якості холодної або гарячої закуски на святковий стіл. А помінявши начинку, можна отримувати новий смак. опис приготування: Фарширувати гриби можна різними начинками: м'ясний фарш, рибні консерви, морепроду...