Рецепт Стейк з бататом і петрушкою

Рецепт Стейк з бататом і петрушкою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування яловичого стека з солодкою картоплею, петрушкою і цибулею

опис приготування:

Розігріти духовку до 200 градусів з верхньої та нижньої стійками. У великій мисці перемішати солодка картопля, цибуля і 2 чайні ложки оливкової олії, приправити сіллю і перцем. Впорядкувати овочі в один шар на двох аркушах для випічки і випікати до м'якості, від 25 до 30 хвилин.

Тим часом в мисці збити 2 чайні ложки оливкової олії, оцет, гірчицю і цибулю-шалот. Приправити заправку сіллю і перцем.

У великій неглибокої сковороді нагріти рослинне масло на середньому вогні. Приправити м'ясо сіллю і перцем. Підсмажувати стейк до коричневого кольору, від 3 до 5 хвилин з кожного боку.

Викласти м'ясні шматки на обробну дошку і дати постояти 5 хвилин до нарізки. Додати петрушку в миску з заправкою і перемішати. Подавати стейк з овочами і заправкою з петрушкою.


  • солодкої картоплі— 1,3 кілограма
  • великий червоний лук— 1 штука
  • оливкового масла— 4 чайних ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • червоного винного оцту— 2 чайних ложки
  • гірчиці— 1 Чайна ложка
  • фарша лука-шалот— 1 Ст. ложка
  • рослинної олії— 1 Чайна ложка
  • яловичого стейка— 650 грам(разрезанного на 4 частини)
Розігріти духовку до 200 градусів з верхньої та нижньої стійками. У великій мисці перемішати солодка картопля, цибуля і 2 чайні ложки оливкової олії, приправити сіллю і перцем. Впорядкувати овочі в один шар на двох аркушах для випічки і випікати до м'якості, від 25 до 30 хвилин.

Тим часом в мисці збити 2 чайні ложки оливкової олії, оцет, гірчицю і цибулю-шалот. Приправити заправку сіллю і перцем.

У великій неглибокої сковороді нагріти рослинне масло на середньому вогні. Приправити м'ясо сіллю і перцем. Підсмажувати стейк до коричневого кольору, від 3 до 5 хвилин з кожного боку.

Викласти м'ясні шматки на обробну дошку і дати постояти 5 хвилин до нарізки. Додати петрушку в миску з заправкою і перемішати. Подавати стейк з овочами і заправкою з петрушкою.


Подібні рецепти

Суфле з бататом і горіхами

Салат з бататом

Рецепт суфле з бататом і горіхами. опис приготування: Цей чудовий рецепт поєднує в собі смак батату, горіха-пекана, коричневого сахара, кориці і мускатного горіха. Крім того, його дуже легко приготувати. вершкового масла— 8 Ст. ложок коричневого сахара— 1 Склянка горіха-пекана— 1/2 склянки к...

Стейк «Діана»

Стейк «Діана»

Стейк "; Діана" — класичне блюдо, яке подають в багатьох поважаючих себе ресторанах європейської кухні. Якщо приготувати стейк "; Діана" за рецептом — вийде так смачно, що хоч тарілку облизуй! опис приготування: відразу попереджаю — добре приготувати стейк "; Діана" досить складно, незважаючи ...

Стейк блакитної акули

Стейк блакитної акули

Хочете по-справжньому здивувати своїх гостей? Приготуйте їм оригінальні стейки блакитної акули: з рум'яною скоринкою, в апетитною паніровці і з пряним имбирно-медовим смаком. відмінний рецепт, дивіться! опис приготування: М'ясо акули дуже специфічне. До того ж, багато що залежить від якості ст...

Фарширований стейк

Фарширований стейк

М'ясо - це саме по собі дуже смачно. Але можна зробити його ще смачніше. Один з варіантів - приготувати фарширований стейк. опис приготування: Головна перевага цієї страви - простота в приготуванні. Шматок м'яса замаринуйте. Потім зробіть надріз, так щоб вийшов конверт. Начините його цибулею і...

Яловичий стейк з чилі і салатом

Яловичий стейк з чилі і салатом

Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки меленого коріандру, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії і оцет. Приправити сіллю і перце...