Рецепт Стейк на решітці

Рецепт Стейк на решітці
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Стейк на решітці — класичне насолоду. Я зроблена з м'яса, в мені тече гаряча кров і від хорошого соковитого стейка ніколи не відмовлюся. головне — знайти яловичину високої якості. приступимо!

опис приготування:

Стейк на решітці готується швидко і вимагає до себе уваги. Класичний рецепт стейка присмачений в нашому випадку пучком трав, які внесуть свою лепту в вашу чудову і ситну трапезу. звичайно, трави можна використовувати і сушені, якщо раптом свіжих не знайти.

  • Говяжа вирізка— 800-1000 грам
  • часник— 5 зубчиків
  • Чорний перець— — За смаком
  • чебрець— — За смаком
  • розмарин— — За смаком
  • душа (орегано)  — — За смаком
Стейк на решітці - фото крок 1 1. Приготуйте все інгредієнти. М'ясо наріжте на стейки. свіжі розмарин, материнку і чебрець промийте.

Стейк на решітці - фото крок 2 2. Очистіть часник від шкірки.

Стейк на решітці - фото крок 3 3. Очищений часник викладіть в блендер. Туди ж обірвемо листочки з гілочок розмарину, чебрецю і материнки.

Стейк на решітці - фото крок 4 4. Збийте блендером часник із зеленню. Чи не збивайте до пюре, нехай листочки і шматочки часнику проглядаються.

Стейк на решітці - фото крок 5 5. У блендер засипте чорний мелений перець. Любителям перцевого смаку м'яса раджу додати чайну ложку (і що два!) перцю. Прокрутіть блендер ще пару-три рази.

Стейк на решітці - фото крок 6 6. Кожен шматок м'яса (з одного боку!) рясно змастіть отриманим із зелені соусом.

Стейк на решітці - фото крок 7 7. Забудьте про м'ясо приблизно на годину. За цей час приготуйте мангал з вугіллям.

Стейк на решітці - фото крок 8 8. По закінченню години викладіть стейки на решітку приправленою стороною вгору. Час смаження залежить від температури вугілля і товщини м'яса. Покладайтеся на інтуїцію і нюх! Стейк на решітці перевертати треба тільки один раз.

Стейк на решітці - фото крок 9 9. головне — не пережарьте м'ясо! Яловичину хорошої якості досить прожарити протягом 12-15 хвилин з двох сторін. Готове м'ясо подавайте відразу з вогню. Смачного!

Подібні рецепти

Печериці на решітці на багатті

Сальса з манго

Хто ж не любить літо? Це пора пікніків, відпусток і шашликів! Але якщо ви, як і я, м'ясо не дуже любите, розповім, як зробити печериці на решітці на багатті! Смачний і соковитий, нехай м'ясоїди заздрять! опис приготування: Хочу вам розповісти сьогодні, як приготувати шампіньйони на решітці на ...

Фарширований стейк

Фарширований стейк

М'ясо - це саме по собі дуже смачно. Але можна зробити його ще смачніше. Один з варіантів - приготувати фарширований стейк. опис приготування: Головна перевага цієї страви - простота в приготуванні. Шматок м'яса замаринуйте. Потім зробіть надріз, так щоб вийшов конверт. Начините його цибулею і...

Яловичий стейк з чилі і салатом

Яловичий стейк з чилі і салатом

Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки меленого коріандру, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії і оцет. Приправити сіллю і перце...

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...

Стейк «Діана»

Стейк «Діана»

Стейк "; Діана" — класичне блюдо, яке подають в багатьох поважаючих себе ресторанах європейської кухні. Якщо приготувати стейк "; Діана" за рецептом — вийде так смачно, що хоч тарілку облизуй! опис приготування: відразу попереджаю — добре приготувати стейк "; Діана" досить складно, незважаючи ...