Рецепт Стейк на решітці
Стейк на решітці — класичне насолоду. Я зроблена з м'яса, в мені тече гаряча кров і від хорошого соковитого стейка ніколи не відмовлюся. головне — знайти яловичину високої якості. приступимо!
опис приготування:
Стейк на решітці готується швидко і вимагає до себе уваги. Класичний рецепт стейка присмачений в нашому випадку пучком трав, які внесуть свою лепту в вашу чудову і ситну трапезу. звичайно, трави можна використовувати і сушені, якщо раптом свіжих не знайти.
- Говяжа вирізка— 800-1000 грам
- часник— 5 зубчиків
- Чорний перець— — За смаком
- чебрець— — За смаком
- розмарин— — За смаком
- душа (орегано) — — За смаком
2. Очистіть часник від шкірки.
3. Очищений часник викладіть в блендер. Туди ж обірвемо листочки з гілочок розмарину, чебрецю і материнки.
4. Збийте блендером часник із зеленню. Чи не збивайте до пюре, нехай листочки і шматочки часнику проглядаються.
5. У блендер засипте чорний мелений перець. Любителям перцевого смаку м'яса раджу додати чайну ложку (і що два!) перцю. Прокрутіть блендер ще пару-три рази.
6. Кожен шматок м'яса (з одного боку!) рясно змастіть отриманим із зелені соусом.
7. Забудьте про м'ясо приблизно на годину. За цей час приготуйте мангал з вугіллям.
8. По закінченню години викладіть стейки на решітку приправленою стороною вгору. Час смаження залежить від температури вугілля і товщини м'яса. Покладайтеся на інтуїцію і нюх! Стейк на решітці перевертати треба тільки один раз.
9. головне — не пережарьте м'ясо! Яловичину хорошої якості досить прожарити протягом 12-15 хвилин з двох сторін. Готове м'ясо подавайте відразу з вогню. Смачного!
Подібні рецепти
Сальса з манго
Хто ж не любить літо? Це пора пікніків, відпусток і шашликів! Але якщо ви, як і я, м'ясо не дуже любите, розповім, як зробити печериці на решітці на багатті! Смачний і соковитий, нехай м'ясоїди заздрять! опис приготування: Хочу вам розповісти сьогодні, як приготувати шампіньйони на решітці на ...
Фарширований стейк
М'ясо - це саме по собі дуже смачно. Але можна зробити його ще смачніше. Один з варіантів - приготувати фарширований стейк. опис приготування: Головна перевага цієї страви - простота в приготуванні. Шматок м'яса замаринуйте. Потім зробіть надріз, так щоб вийшов конверт. Начините його цибулею і...
Яловичий стейк з чилі і салатом
Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки меленого коріандру, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії і оцет. Приправити сіллю і перце...
Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею
Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...
Стейк «Діана»
Стейк "; Діана" — класичне блюдо, яке подають в багатьох поважаючих себе ресторанах європейської кухні. Якщо приготувати стейк "; Діана" за рецептом — вийде так смачно, що хоч тарілку облизуй! опис приготування: відразу попереджаю — добре приготувати стейк "; Діана" досить складно, незважаючи ...