Рецепт Фаршировані макарони під соусом «бешамель»

Рецепт Фаршировані макарони під соусом «бешамель»
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Якщо я кажу, що треба швидко нагодувати сім'ю, то в голову відразу приходить думка відварити макарони або спагетті. Але іноді з такими продуктами можна і попотіти: зробити досить святкове гаряче.

опис приготування:

І я пропоную вам особливий варіант рецепта, в якому розповідається про те, як приготувати фаршировані макарони під соусом "; Бешамель ";. Виходить велика порція гарячого, до якого не потрібен гарнір, може бути, тільки окремо подати овочевий салат. І ще, виберіть черепашки середнього розміру, а не маленькі.

  • Макарони-черепашки, пачка— 1 штука
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • яйце— 1 штука
  • Свинина— 400 грам
  • гарбуз— 300 грам
  • Вершкове масло— 40 грам
  • борошно— 50 грам
  • молоко— 800 мілілітрів
  • Мускатний горіх мелений— 1 Чайна ложка
  • сіль— За смаком
  • спеції— За смаком
Фаршировані макарони під соусом Зробіть фарш. м'ясо промийте, наріжте невеликими шматочками. Покладіть його в блендер.

Фаршировані макарони під соусом Додайте до свинини очищену і нарізану гарбуз і цибулю.

Фаршировані макарони під соусом Потім додайте сіль і спеції. Збийте інгредієнти в фарш.

Фаршировані макарони під соусом В кінці додайте яйце. Перемішайте все в єдину масу.

Фаршировані макарони під соусом займіться соусом. Молоко доведіть до легкого кипіння.

Фаршировані макарони під соусом Окремо розтопіть вершкове масло на водяній бані.

Фаршировані макарони під соусом До маслу всипте борошно. Перемішайте масу до єдиної маси, не знімаючи з вогню.

Фаршировані макарони під соусом Обережно влийте молоко, постійно заважаючи соус. Додайте сіль і мускатний горіх. Зробіть так, щоб не було грудочок.

Фаршировані макарони під соусом Начините черепашки фаршем, і покладіть їх у жароміцних посуд. Полийте їх соусом "; Бешамель ";.

Фаршировані макарони під соусом Запікайте блюдо при 180 градусах протягом 45 хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Фаршировані макарони «черепашки» під соусом «бешамель»

Фаршировані черепашки під соусом «бешамель»

Макарони давно вже є в кожній родині як популярне і просте блюдо. Завдяки цим рецептом ви зможете урізноманітнити звичний смак макаронів, що приємно здивує ваших близьких. Загалом, рекомендую! опис приготування: Врахуйте такі моменти в рецепті, як приготувати фаршировані макарони "; черепашки"...

Фаршировані печериці під соусом бешамель

Фаршировані печериці під соусом бешамель

Пропоную приготувати шампіньйони, фаршировані сиром і помідорами чері, і доповнити блюдо ніжним соусом бешамель. запевняю, вийде дуже смачно! опис приготування: фаршировані печериці — знахідка для тих, хто любить дивувати новими стравами! Головне вибрати потрібний розмір грибочків — середні. В...

Фаршировані макарони під соусом

Фаршировані макарони під соусом

Не знаю, чим порадувати себе і рідних на обід або вечерю? Спробуйте приготувати дуже соковиті і апетитні фаршировані макарони під соусом в домашніх умовах. опис приготування: Цей рецепт фаршированих макаронів під соусом припаде до смаку не тільки дорослим, але і дітям. При бажанні можна в якос...

Печериці в соусі «бешамель»

Печериці в соусі «бешамель»

простий, дуже апетитний і смачний рецепт хочу запропонувати вам на замітку. На кожен день або на свято таке блюдо відмінно підійде як для гарнірів, так і в якості закуски, наприклад. опис приготування: Перед вами досить простий варіант, як приготувати шампіньйони в соусі "; Бешамель ";. Цей ре...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...