Рецепт Стейк з арахісовим соусом і брокколі
Рецепт приготування яловичого стейка з арахісовим маслом, брокколі і зеленою цибулею.
опис приготування:
Очистити часник і нарізати скибочками імбир. Змішувати часник і імбир в блендері з арахісовим маслом, 1/4 чашки соєвого соусу, 1/4 склянки оцту, цукром, червоним перцем і 2 столовими ложками води до отримання однорідної маси.
Покласти стейк в закривається пластиковий пакет або неглибокий посуд, додати всі, крім 1/2 склянки соусу, і поставити в холодильник. Накрити кришкою і зберігати відкладений соус при кімнатній температурі. Нарізати суцвіття брокколі, накрити кришкою і поставити в холодильник.
нагріти духовку, викласти м'ясо на аркуші для випічки. Смажити стейк від 8 до 10 хвилин. Помістити у велику тарілку, накрити вільно алюмінієвою фольгою і дати постояти від 5 до 10 хвилин.
Поки м'ясо готується, тонко нарізати цибулю скибочками, розділяючи білі і зелені частини. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати брокколі, білу частину цибулі і 1 / 4 склянки води, посолити. Накрити кришкою і варити, помішуючи іноді, поки броколі не буде готова, від 8 до 10 хвилин. Прибрати кришку, додати залишився соєвий соус і столову ложку оцту. готувати, помішуючи, поки рідина не випарується, від 1 до 2 хвилин. Додати зелену цибулю.
Перед подачею нарізати стейк тонкими скибочками. Подавати з брокколі і арахісовим соусом.
- зубчики часнику— 2 штуки
- свіжого імбиру— 1 штука
- світло-коричневого цукру— 1 Ст. ложка
- червоного перцю пластівцями— 1/4 чайних ложки
- яловичого стейка— 650 грам
- брокколі— 1 кілограм
- рослинної олії— 2 Ст. ложки
- зелених цибулі— 4 штуки
- сіль— — За смаком
Покласти стейк в закривається пластиковий пакет або неглибокий посуд, додати всі, крім 1/2 склянки соусу, і поставити в холодильник. Накрити кришкою і зберігати відкладений соус при кімнатній температурі. Нарізати суцвіття брокколі, накрити кришкою і поставити в холодильник.
нагріти духовку, викласти м'ясо на аркуші для випічки. Смажити стейк від 8 до 10 хвилин. Помістити у велику тарілку, накрити вільно алюмінієвою фольгою і дати постояти від 5 до 10 хвилин.
Поки м'ясо готується, тонко нарізати цибулю скибочками, розділяючи білі і зелені частини. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати брокколі, білу частину цибулі і 1 / 4 склянки води, посолити. Накрити кришкою і варити, помішуючи іноді, поки броколі не буде готова, від 8 до 10 хвилин. Прибрати кришку, додати залишився соєвий соус і столову ложку оцту. готувати, помішуючи, поки рідина не випарується, від 1 до 2 хвилин. Додати зелену цибулю.
Перед подачею нарізати стейк тонкими скибочками. Подавати з брокколі і арахісовим соусом.
Подібні рецепти
Цукерки з арахісовим маслом
За цим рецептом виходить приблизно 32 тістечок, в залежності від того, яким розміром ви їх наріжете. Контрастне поєднання арахісового масла і шоколадної глазурі робить ці тістечка чудовими кількість порцій: 8 вершкове масло— 8 Ст. ложок(розм'якшене) арахісове масло— 1 Склянка жовток великий— 3 ...
Спагеті з овочами і арахісовим маслом
Рецепт приготування спагетті з квасолею, морквою, тофу і арахісовим маслом. опис приготування: Відварити макарони у великій каструлі з киплячою підсоленою водою до готовності, згідно з інструкцією на упаковці інструкції. Відкласти в сторону 1 / 2 чашки рідини, що залишилася після варіння. Відк...
Шоколадні капкейки з арахісовим кремом
Рецепт приготування капкейков з какао, кремом з вершкового масла, арахісового масла, цукрової пудри і соусом з цукру, какао, муки і ванільного екстракту. опис приготування: Арахісове і вершкове масло в кремі - безпрограшна комбінація. яйце— 1 штука ванільного екстракту— 1 Чайна ложка сметани...
Шоколадний пиріг з арахісовим кремом
Рецепт приготування тришарового шоколадного пирога з арахісовим кремом і шоколадною глазур'ю. опис приготування: Пиріг добре подавати зі склянкою молока. соди— 2 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка рослинної олії— 1 Склянка сметани— 1 Склянка білого оцту— 2 Ст. ложки ванільного екстракту— 1 Чай...
Шоколадний пиріг з арахісовим маслом
Рецепт приготування шоколадного пирога з вершково-арахісової начинкою. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. зробити тісто. Змішати крихти печива, олія, коричневий цукор і сіль. Викласти суміш у форму для випікання і випікати від 8 до 10 хвилин. Дати охолонути на решітці. зроби...