Рецепт Суп з минтая
минтай — рибка нехитра, недорога, & Quot; скромна ";, поруч з лососем і навіть скумбрією втрачається. А я все одно хочу запропонувати вам рецепт супу з минтая — дуже простого, але вельми смачного!
опис приготування:
М'ясо у минтая зовсім нежирне, & Quot; postnoe & Quot;, тому традиційно вважається, що він, поряд з іншими побратимами тріскових, не підходить для приготування бульйону. Посперечатися з цим важко, але все ж смачний суп з минтая зробити можна. Причому крім ніжного морського запаху і тонкого смаку він буде мати у своєму розпорядженні ще одним безсумнівним достоїнством — калорій в такому супі "; раз-два і все ";.
Для того, щоб він вийшов досить міцним і ароматним, спочатку потрібно проварити голови і хвости, а вже потім закладати основну частину риби. Заморожений минтай потрібно з вечора помістити на нижню полицю холодильника — така щадна розморожування дозволить зберегти максимум корисних речовин.
сподіваюся, ці нехитрі правила дозволять вам приготувати суп з минтая з максимально ефективним результатом.
- минтай— 1 кілограм
- Картопля— 5-6 штук
- морква— 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста— 1-2 штук
- Корінь петрушки— 1 штука
- Лавровий лист— 2-3 штук
- Перець запашний горошком— 5-6 штук
- сіль— За смаком
- свіжа зелень— За смаком
Картопля вимити, почистити і нарізати кубиками.
Морква і корінь петрушки — соломкою.
зелень вимити, обсушити й подрібнити ножем.
риб'ячі голови, хвости і лавровий лист вийняти. бульйон, якщо потрібно, процідити, повернути назад в каструлю, додати картоплю.
через 5 хвилин — моркву і корінь петрушки.
А потім нарізаний на шматки минтай.
Варити ще хвилин 15, після чого спробувати на сіль (додати, якщо потрібно) і вимкнути вогонь дати настоятися, розлити по тарілках, посипати зеленню. От і все — суп з минтая готовий!
Подібні рецепти
Гороховий суп класичний рецепт
фахівці вважають, що рибу необхідно вживати в їжу хоча б раз на тиждень. Ну раз так, тоді у мене є для вас дуже смачний і при цьому досить простий рецепт смаженого філе минтая. опис приготування: Мій чоловік просто обожнює рибу, і страви з неї досить часто з'являються на нашому столі. звичайно...
Філе минтая в духовці дієтичне
Для тих, хто піклується не тільки про смак, але і про калорійність кожної страви, хочу запропонувати на замітку дуже класний варіант, як приготувати філе минтая в духовці дієтичне з запеченими овочами. опис приготування: Запекти рибку в духовці можна як окремо, так і доповнивши овочами за смак...
Філе минтая в духовці
Незважаючи на те, що ця риба відноситься до числа самих економічних, з неї можна приготувати досить вишукану страву. З цим простим рецептом ваш вечерю вийде дійсно королівським. опис приготування: Зазвичай я намагаюся купувати тільки свіжу рибу, але іноді все-таки доводиться використовувати і...
Шашлик з минтая
Якщо ви збираєтеся на пікнік і хочете приготувати на вогні рибу, беріть на замітку цю ідею, як зробити шашлик з минтая. Неймовірно соковита рибка, проста, недорога і смачна. запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: На маринування такого шашлику досить 1.5-2 годину. Майонез і соєвий соус додас...
Соус для минтая
Ви звикли готувати рибку з овочами або зі сметаною, але хочеться чогось новенького? Я хочу показати вам простий спосіб, як приготувати соус для минтая на основі соєвого соусу і меду. зацікавлені? опис приготування: Пропоную вам поповнити свою кулінарну скарбничку дуже класним рецептом з натяко...